Barsa se uzda u Enrikea!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.05.2015.
13:36
Izvor: Beta

Luis Enrike je ućutkao kritičare, zaradio poštovanje rukovodstva.

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đozep Bartomeu rekao je danas da trener tog kluba Luis Enrike neće napustiti Kamp Nou ovog leta.

"On ima ugovor. Kraj rasprave. Mi smo trenutno fokusirani na takmičenje i budućnost Enrikea nije nešto o čemu bi trebalo da razgovaramo"
, rekao je Bartomeu za špansku Marku.

Enrike je na klupi Barselone zamenio Herarda Martina posle neuspeha tog kluba u sezoni 2013/14.

Fudbaleri Barselona osvojili su juče šampionsku titulu u španskoj Primeri, pošto su u Madridu pobedili Atletiko sa 1:0, u utakmici pretposlednjeg 37. kola.

"Ovo je uspeh svih igrača i trenera. Oni su svake nedelje radili veličanstven posao... Ove godine je Primera bila glavni cilj, sada smo okrenuti narednim izazovima.", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barca
Tuesday, 19.05.2015
12:08

valjalo je uklopiti trojicu velikih igraca da izgledaju ko jedan i da igraju za tim da nema carki izmedju njih , odbrana barce druga najbolja u evropi .nikad sigurnija igra u odbrani.ekipa nije vise predvidiva ,igra razlicitim stilovima ,imaju najbolji kontranapad na svijetu ove sezone . to je sve enrikeova zasluga ,svaka mu cast ,zacepio je usta mnogim kriticarima

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 19.05.2015
09:50

On je mlad trener i ima greske i treba jos da uci, Kad je puno mijenajao tim bio sam oprezan jer sam znao da je SP iza da su igraci usli u sezonu sa malo odmora. Samo sledece sezone mora biti oprezan ne sme praviti velike promene to jest mora vise forsirati prvu jedanaestoricu

avatar
KatalonacMKD
Monday, 18.05.2015
17:40

Gledao sam intervju pre sezonom i jos tada sam primetio da je covek sa karakterom koji zna sta oce.. i posle onaj poraz sa sociedadom sam bio uz njega i sam se svadjao sa nekim fanovima barsa .. isplatilo se :) nikad barsa nije toliko svezo docekala kraj sezone... ujacao je odbranu koja je primila samo 19 gola u ligi i prekide koje su bile katastrofa pre.. Vratio je Pique-a i Busqetsa u stariju odlicnu formu.. Doneo je Rakitica koji kontrolira sredinu sa iniestom (i koji igra super i ofanzivno i defanzivno) I Suareza koji se odlicno uklopio za Messijem i Ney... Grande Lucho ! a seguir !

avatar
Barça el honor
Monday, 18.05.2015
14:01

Svaka kritika na njegov racun nije dobrodosla,pravio je i on greske u prvom delu sezone i svi smo bili po malo skepticni ali svaka mu cast. Bukvalno je bio pred otkazom a sad je blizu triplete. Najvise mi se svidja njegov doprinos barsinoj odbrani,secam se proslih sezona kakve smo probleme tu imali.Patike na odelo i one njegove naocare kad je trening na suncu su meni utisak van fudbala :)

avatar
mungos
Monday, 18.05.2015
14:28

Njegova najveca greska je bilo preterano rotiranje igraca. nIako ima fantastican skup pojedinaca, koji mu olaksava posao, mora mu se odati priznanje

avatar
barca
Tuesday, 19.05.2015
12:03

njegova najveci pogodak je rotiranje igraca ,pa barca na kraju sezone izgleda nikad svjezija ,igraci igraju najbolje kad je najvaznije sto je bilo suprotno u proslim sezonama gdje su padali na kraju sezone.neriralo je previse rotiranja al zato sad ubire plodove toga ;)

avatar
Don Andres
Monday, 18.05.2015
16:02

ali rotiranje je imalo i pozitivnu stranu. izbjegnuto je povredjivanje igraca.. ispostavice se da je on to sve dobro izbalansirao

avatar
dejannk
Monday, 18.05.2015
13:59

a malo dijete bi moglo biti trener barse :P

avatar
StefaNN
Monday, 18.05.2015
14:32
avatar
El Capitan
Monday, 18.05.2015
14:49

Nije tačno.Ključ ove Barselone je raspoloženje Mesija i njegovih kolega u napadu.Što se tiče trenera,da je tako lako,Tata Martino bi još bio na klupi.

avatar
Monday, 18.05.2015
13:45

Mislim da je Barsi ''tripla kruna'' na vidiku.

avatar
Don Andres
Monday, 18.05.2015
13:41

sa ovako raspolozenim messijem tesko je nesto ne osvojiti ali mu se mora odati priznanje. poslozio je odbranu, popravio branjenje prekida i sto je najbitnije uspostavio disciplinu i motivisao igrace. ogromne su njegove zasluge za sve sto je uradjeno ove sezone i sto ce se tek uraditi. naravno da treba da ostane

avatar
Susaeta
Monday, 18.05.2015
13:41

Pa tako i treba, bilo bi glupo da ga otpuste posle svega sto je uradio i sto ce tek da uradi! I ako Laporta opet dodje na vlast, ne bi trebali da ga otpustaju!