Barsa se osilila, posle Malkoma, krade Romi i najvažnijeg čoveka!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.09.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net

Kontakti otkriveni, razlozi lične prirode, pa u Romi drhte da bi mogli da ostanu bez čoveka u čije su ruke stavili sudbinu kluba...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Roma strepi.

Naime, kako se priča u Italiji, iako je Monći u Romi veoma cenjen i veoma blizak sa direktorom Palotom, mogao bi da se vrati u Španiju.

Ima ugovor do 2021. na direktorskom mestu Rimljana, ali porodica se nije snašla u Italiji, svaki trenutak koriste da odu kući u Andaluziju.

Španac je zbog toga pomalo obeshrabren, "Gazeta" piše da Barselona želi čoveka koji je od Sevilje napravio veliki klub.

Iako mu je otela Malkoma ovog leta, Monći je dobro pazio da ne kaže ništa protiv Barselone uvredljivo, mnogi veruju da je u pitanju odstupnica i da zna da bi ga u Kataloniji dočekali raširenih ruku.

Jasno, Roma ga neće pustiti, ali ako lični razlozi budu takvi da mora da se vrati kući i ako porodica bude insistirala, nezadovoljni operativac nikome neće valjati.

Roma, koja je inače loše startovala, posle početne pobede, osvojila bod u dva meča, danas je pred imperativom u matineu protiv Kjeva na "Olimpiku".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Sunday, 16.09.2018
11:16

Sta ce im Monci kada Barsa u poslednje vreme zapostavlja svoju skolu i dovodi na svoju ruku pojacanja koje prodaju posle 2 sezone