Barsa se "okliznula", Real na -2!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.04.2015.
21:48
Izvor: Sportske.net

Barselona je imala dva gola prednosti na "Pishuanu", ali nisu uspeli da sačuvaju tu prednost do kraja meča protiv sjajne Sevilje.

Beta/AP Photo/Angel Fernandez
Beta/AP Photo/Angel Fernandez

Povezane vesti

Barselona je imala pobedu u rukama do 83. minuta meča, ali nisu uspeli da sačuvaju prednost od 2.0 koju su imali na ovom meču na "Pishuanu".

Nadali su se navijači i fudbaleri Real Madrida da Barselona može da "padne" u Sevilji, što se i desilo, Barselona se okliznula pa sada ima samo dva boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Čekalo se svega 14 minuta na prvi gol, Nejmar je dodao loptu Leu Mesiju koji sjajnim udarcem iz šesnaesterca vara golmana Rika za 1:0 u korist ekipe Barselone.


Smirili su igrači Barselone igru na sredini terena nakon tog gola, da bi u 31. minutu dobili slobodan udarac na 20-ak metara od gola golmana Sevilje.

Loptu je preuzeo Nejmar koji šutira fantastično, neodbranjivo, i tako donosi prednost od 2:0 svojoj ekipi, ispostaviće se da je ta prednost bila nedostižna do samog kraja utakmice za domaće fudbalere.

Bio je ovo prvi gol Nejmara za Barselonu iz slobodnog udarca.

Krenula je onda Sevilja nešto ofanzivnije ka golu gostiju, imali su jednu priliku preko Ibore, a onda su uspeli da smanje rezultat.

Banega je uzeo loptu, krenuo ka golu, opalio sa 25 metara i savladao golmana Brava koji je imao loptu na ruci, 1:2!


Imala je Sevilja tada terensku inicijativu, ali nisu uspeli da savladaju golmana Klaudija Brava do kraja poluvremena.

Suarez je jedan od tragičara današnjeg meča. Promašio je nekoliko izglednih prilika do sredine drugog dela igre, a kazna je usledila pred sam kraj, u 83. minutu meča.

Pike je napravio kardinalnu grešku, a ostalo su odradili Rejes, Vidal i sjajni Gameiro koji nakon kontra napada postiže gol za izjednačenje i veliku radost domaćih navijača - 2:2.

Pokušavala je Barselona da dođe do bodova do kraja meča, nije im to pošlo za rukom, Sevilja je odigrala po volji Real Madrida koji je nakon ove utakmice smanjio zaostatak na samo dva boda u odnosu na Barselonu.

Sevilja je tako ostala neporažena na svom terenu ove sezone.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak