Barsa se okliznula na "Rosaledi", Real ostaje lider!

Autor: Boban Filipović
subota 08.04.2017.
22:35
Izvor: Sportske.net

Poraz Katalonaca u Andaluziji bi mogao da znači i kraj snova o odbrani titule. Ponovo se pokazalo da stvari izgledaju dosta loše kada igraju Andre Gomeš, Denis Suarez i Žeremi Matje u startnoj postavi...

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Podela plena u 'Madrilenju' je omogućila Barseloni da pobedom u Malagi izbije na prvo mesto na tabeli, ali aktuelni šampion Španije nije iskoristio tu priliku.

Malaga je oborila na pleća Katalonce, tukla ih sa 2:0 i tako najverovatnije prebrinula sve brige oko opstanka u Primeri.

Gosti su nervozno ušli u meč o čemu svedoči žuti karton Đordija Albe na samom startu utakmice, potom je Luis Suarez promašio u situaciji iz kojih obično ne prašta, mada se i Kameni istakao dobvrom intervencijom, a posle nepunih pola sata igre znake nervoze pokazuje i Nejmar koji je 'požuteo'.

Početak kraja Barse zbio se u 32. minutu utakmice, Huna Karlos je iz poslednje linije poslao odličnu dubinsku loptu za Sandra Ramireza, odbrana dgostiju je stajala veoma visoko, Matje je isuviše spor da ga stigne, Ter Štegen je ostavljen na milost i nemilisost, 1:0 za Andalužane.

Pri minimalnom vođstvu domaćih se otišlo na odmor, Luis Erike jna pauzie u pokušao da "skine fleke" uvođenjem Inijeste i Serđija Roberta umesto Denisa Suareza i Matjea, ali to nije dalo rezultat.

Malaga je prva zapretila u nastavku, Ter Štegen je visprenom odbranom sprečio Huanpija da duplira prednost, Enrike je potom bacio sve karte na napad uvođenjem Paka Alkasera umesto Andrea Gomeša, ali avaj...

Huanpi je u 63. minutu imao kolosalnu priliku i veoma loše šutirao, nepun minut kansije je Nejmar propustio šansu da izjednači, videlo se da je idisponiran, a nedugo potom Brazilac je zbog prljavog starta zaradio i drugi žuti karton i ostavio drugove na cedilu.

Iako su bili brojčano nadmoćniji, fudbaleri Malage su se opredelili za "sačekušu". Penaranda je samo pet minuta posle Nejmarovog isključenja zatresao mrežu, ali je njegov gol poništen zbog ofsajda. Deset minuta kasnije Čarls je mogao sve da reši, Ter Štegen još jednom odbranom uspeva da održi svoj tim u životu.

Finiš je protekao u inicijativi gostiju, Kameni je sačuvao pobedu pošto je odlično ušao u šut Serđija Roberta koji je izbegao ofsajd zamku i tukao iz prve posle sjajnog dodavanja Maskerana. Ipak, igra na sve ili ništa donela je Barseloni ništa, u sudijskoj nadoknadi rezervista Đoni pogađa za 2:0 i overava pobedu Malage.

Podsetimo da su Andalužani jesenas odneli bod sa 'Nou Kampa' odigravši remi bez golova i već sada ih možemo proglasiti glavnim krivcima ako Barsa ne uspe da odbrani titulu, a male su šanse da uspe u tome.
 
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

165 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Đorđe Dangubić
Sunday, 09.04.2017
15:15

Šta bi sa onim Barsa ne gubi kad Umtiti igra.

avatar
Kristijano Penaldo
Sunday, 09.04.2017
14:34

barselona ne zasluzuje titulu ove sezone, prosto. ne zasluzuje ni real ali ni barsa. i ja stvarno ne znam na koju foru gomes igra u prvoj postavi? jel moze neko da mi objasni jer izgleda da ja nesto ne vidim kako treba.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 09.04.2017
22:34

Ne zasluzuju ni Real ni Barsa onda ko?Junajted mozda?

avatar
Kristijano Penaldo
Tuesday, 11.04.2017
22:42

kako si duhovit decko

avatar
Lionel 10 BARCELONA
Sunday, 09.04.2017
12:50

Odavno sam rekao da Enrike i onaj ligavac Nejmar nisu za Barsu bezbroj puta su to potvrdili

avatar
Barcelonista
Sunday, 09.04.2017
12:42

Kakva dusmanijada vlada na ovom portalu ccccc. Nekad mi se zgadi na sport gledajuci vas homo neanderthalensise sto pisete i kako pisete. Bas ste ono FFFUUUJJJJJ! ;-)

avatar
AfricaLofS
Sunday, 09.04.2017
10:49

Barselona je imala veliku priliku, ali nije je iskoristila. Ovo su vazni bodovi za Malagu. Sa druge strane Real ima najmanje tri boda vise. Od njih sve zavisi.

avatar
mIadenq
Sunday, 09.04.2017
09:04

Odlucio sam jos prije par mjeseci da ne pogledam vise nijednu Barsinu utakmicu, osim mozda El Klasika posto sam ocekivao da ispadnu iz LS, dok ovaj kriminalac ne ode sa klupe, i mislim da mi je ta odluka bila pun pogodak. Samo se onako ismijem posteno kada mi na fejsu izbaci lineup pred ove neke utakmice gdje Barsa ima zicer da se prikljuci Realu, nova dimenzija idiotizma:D

avatar
P. S.
Monday, 10.04.2017
01:27

Šteta, propuštaš virtual reality ugođaj, ali bez kacige. :) Suština je ista: oči ti jasno govore da recimo letiš iznad kanjona i da ćeš se upravo strmeknuti, a mozak to odbija da prihvati, jer zna da se nisi pomerio iz stana. Ovde ti oči govore šta radi Enrique, a mozak odbija da prihvati da on uopšte postoji i u svetu amaterskog, a kamoli profesionalnog fudbala. Uz to ti oči govore kako igraju Gomeš, D. Suarez, Rakitić, Matjeu, Pako Alkaser i Dinj, a mozak zna da se takvi 'fudbaleri' ne mogu nalaziti ne samo u Barsi nego ni u timovima koji se bore za opstanak u Segundi. Ludo i nadrealno... :D

avatar
Madridista
Sunday, 09.04.2017
03:26

Mi smo losi ove sezone, ali Barsslona je ocaj, kao i Atletiko, sva 3 tima iz vrha su oslabila a ostatak lige jaca, imam utisak da i mi i Barsa ispadamo iz LS a El Klasiko ce da bude mrtvilo.

avatar
Di Magia
Sunday, 09.04.2017
01:32

Simke na aparatima.... hahahah

avatar
Sunday, 09.04.2017
00:24

bolje od toga i ne mogu ako im sudije ne pomognu :D

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 09.04.2017
00:21

KUĆI BREE!! El klasiko ako real dobije sve je gotovo.

avatar
Halla Madrid!
Saturday, 08.04.2017
23:21

Ima pravde,da nije bilo sudija ne bi konkurisali ni za 1 trofej,Psz prosli pomocu sudija Atletiko takodje izbacili iz Kupa pomocu sudija,u Ligi bi imali 9 boda manje od Reala a ne samo,ali sve se vraca sve se placa :D

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 09.04.2017
00:07

Real je Lš prošle sezone osvojio uz pomoć sudija, a da je suđenje kako treba čitavu sezonu Real bi sada bio 7-8 bodova iza Barselone... Ali te sve krađe će Bajern da naplati. Tu im neće pomoći ni 3 penala ;)

avatar
Brat Sergio Return_
Sunday, 09.04.2017
17:10

Kao vama sto je naplatio onim 7-upom ? Decko nas Bajern nikad nije lagano dobio, bas zadnji put mi smo njih razbili tako da...

avatar
ixyco96
Sunday, 09.04.2017
01:27

kako se ovo desilo ako imamo sudije ?

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 08.04.2017
23:17

Mora iz dva dela,jer nece da ucita ceo komentar odjednom :) ...

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 08.04.2017
23:17

Taman se odigra jedan dobar mec,tj pola meca, protiv Sevilje,i onda maestro uradi sve sto je u njegovoj moci da ponovo ubije u pojam i onaj (sve manji) deo ekipe koji zna da igra fudbal.Korektan mec su odigrali Mesi,Umtiti,kao i Maskerano i Alba na momente,dok su ostali bili prilicno losi (Mada jedino sto im zameram,a to se odnosi na sve igrace,je sto niko nije gadjao Enrikea loptom ili kopackom). Ovo mucenje ce se nastaviti sve do kraja sezone,a mozda i dalje ako njegov segrt, koji jedino zna da tipka po onom tabletu, ostane na klupi.Mogao bih jos dva dana da pisem o gluposti strucnog staba Barselone,ali to bi bio uzaludan posao.I za kraj cestitke navijacima Reala na tituli.

avatar
Don Silvio
Sunday, 09.04.2017
09:46

A kako je sudija odigrao?

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 09.04.2017
17:40

Neki ljudi jednostavno nemaju stida.

avatar
Catalunya <3
Sunday, 09.04.2017
11:12

Po meni je Serđi Roberto bio odličan u odnosu na ostale...

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 08.04.2017
23:16

Enrike ovo namerno radi,ja nemam drugo objasnjenje,niko ne moze da bude ovoliko glup.Uvertira za vecerasnji spektakl je bila utakmica sa Seviljom,gde se ciste kartoni pred tesko gostovanje,umesto da se to radi za mec sa Sosijedadom na domacem terenu.Zatim startnih 11,sa tri genijalca-Matjeom,D.Suarezom i najvecom prevarom u istoriji ovog sporta(Zivi dokaz kako marketnig,od coveka koji nije dovoljno dobar da igra termin sa drugarima iz skole,napravi profesionalca),Andre Gomesom.A sve sto se dogadjalo na terenu bio je samo logican nastavak scenarija koji je Enrike savrseno napisao,od bezidejnosti pa sve do frustracnije...

avatar
Sunday, 09.04.2017
00:56

Znas kako,nisi ti gledao Euro,niti razumes fudbal... To je problem ... Andre Gomes bi npr u Chelsea umesto Matica na svakoj drugoj bio MOM , ali ti to ne mozes da razumes, a i lakse ti je da kazes kako je jedan igrac krs,nego da je ceo tim nemocan sa svojom igrom...

avatar
P. S.
Monday, 10.04.2017
01:48

Samo neko ko nema tri predstave o fudbalu može da napiše kako bi fudbaler koji je katastrofalan u svakom, ali bukvalno svakom segmentu igre (prijem, predaja, pas, brzina, šut nogom, glavom, centaršut, ofanziva, defanziva, građenje, bilo šta) bio MOM u bilo kom, pa makar i drugoligaškom timu. Ubedljivo najgori na EURU, baš kao i na poslednjim utakmicama Portugalske reprezentacije. To je sigurno zato što je i Portugalska reprezentacija nemoćna sa svojom igrom (kao i Barselona), ali bi zato u moćnom Chelsea-u bio MOM. :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 09.04.2017
17:32

Idi prijavi se kod Enrikea da budes pomocnik,odlicno bi se uklopio.Decko je spor kao puz,nema viziju niti pas,o cvrstini da ne govorim,tehnika prilicno losa za veznog igraca...Jednostavno ne poseduje ni jedan kvalitet.A Euro sam gledao,tu je izbacen iz prve postave nakon nekoliko meceva koje je odigrao katastrofalno.Lik je totalni promasaj i to vidi svako ko oce da gleda.Nije on izgovor za lose nastupe,ali nije lako kada ekipa nema trenera i kad mec pocne sa igracem manje.Nemanja Matic je Zinedin ZIdan za njega u ofanzivnom smislu,a u defanzivnom Makelele.

avatar
P. S.
Sunday, 09.04.2017
16:16

Sasvim sam siguran da bi Barsa imala više šansi sa 9 igrača negoli sa Gomešom i D. Suarezom u startnoj postavi i prvom slobodnom čistačicom Camp Nou stadiona na klupi umesto Enrique-a. Kada se na to doda i očekivano suđenje Manzana jasno je da Barsa nije imala nikakve šanse. Što tiče sezone ona je uprkos ovome više nego uspešna, jer Osasuna, Granada i Hihon zajedno nemaju 6 toliko loših fudbalera kakvi su Gomeš, D. Suarez, Rakitić, Matjeu, Dinj i Pako Alkaser, a niti jedan tim u ligama petice nema toliko očajnog trenera kakav je Enrique. Sa svim ovim od titule su se oprostili tek u 31. kolu, a čak će igrati u četvrtfinalu LŠ i finalu KK. Da se ne lažemo maksimalni domet ovog tima bi bio borba sa Viljarealom za 5. mesto u Primeri, da Real, Atletiko, Sevilja i Valensija nisu toliko loši ove sezone. Još veći šamar za Primeru je činjenica da je Real i pored ovoliko loše Barse do titule došao uz pomoć sudija, ali to je već njihov problem. Što se ostalog tiče realno maksimalni domet je plasman u osminu finala LŠ i recimo polufinale KK. Sve preko toga je ustvari veliki uspeh tih nekoliko fudbalera koji su vukli Barsu tokom cele sezone. Nakon svega Barsi predstoji temeljna rekonstrukcija i dovođenje bar krštenog trenera ili nastavak propasti sa Enrique-ovim pomoćnikom na klupi. Nema treće, a sumnjam da bi bilo koji normalan ljubitelj fudbala, bez obzira za koga navija, priželjkivao ovaj drugi scenario.

avatar
Lionel Pessi
Saturday, 08.04.2017
23:13

Nema penala,nema ni mene :(

avatar
El Nindža
Saturday, 08.04.2017
23:10

Ne znam da li ste primetili koliko se Mesi trudio pred kraj

avatar
Nicklas Bendtner
Saturday, 08.04.2017
23:07

Generalno drazi su mi od Reala ali nisam poklonik ni jednih ni drugih, madjutim Barsa je isuvise kiksala ove sezone i bilo bi nepravedno da osvoje titulu, vjerovao sam sve do veceras da mogu do titule ali nakon ove utakmice jednostavno je ne zasluzuju.

avatar
Umtiti legenda
Saturday, 08.04.2017
23:05

Gomesa,Denisa Suareza i Matijea prodati na kraju sezone(iako ne vrede ni 500 dinara).Kakvi panjevi.

avatar
Lecter
Saturday, 08.04.2017
23:04

Sta ocekivati kada Matije igra.Vezni red kao da ne postoji ,mora Mesi da se vrace i iznosi loptu svaki napad.Enrike je izgubio ovo sa vec pomenutim Matije i Andre Gomesom,kasnije i uloga Paka Alkasera.Moram da se osvrnem na sudiju.Trecu utakmicu sudi Barsi ove sezone i svaki put je naravno ostetio. Ne znam kako moze profesionalno da sudi covjek koji je osnivac fan kluba Real Madrida i covjek koji nosi njihova obelezja.

avatar
Barca4ever
Saturday, 08.04.2017
23:00

Hahahahaha komedija. E moj Enrike i 60M za Gomesa. Batali ne da budes trener vec da pratis fudbal. Ko te posle dovede taj je lud. Samo da vidim ledja tebi, Gomesu, Matijeu, Alkaseru,Denisu i Albi. Maskerano nas je ove sezone koštao 15 bodova.

avatar
zeks
Saturday, 08.04.2017
22:58

Uzasna igra i taktika.Enrike,sve si zabrljao pocevsi sa Matijeom i Gomesom.Nejmar napravio neverovatnu glupost.Velika prednost za Real,tesko ce ovo ispustiti.

avatar
TrumbaZIZU
Saturday, 08.04.2017
22:56

Onaj osjecaj kad kiksas i svejedno povecas bodovnu prednost pozz

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 08.04.2017
22:54

Čist gol i penal oteti Malagi!

avatar
Lecter
Saturday, 08.04.2017
23:29

Ne nego 9 penala za Malagu, 3 crvena za Barsu i 7 ponistenih golova Malage

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 09.04.2017
13:32

Ne 9 već onaj jedan Maskerana koji je sudija izvukao van 16m i čist gol glavom koji je poništen! Cabrones!

avatar
Sunday, 09.04.2017
12:17

ne dipr cikotic

avatar
blackjack
Sunday, 09.04.2017
10:23

sta drugo ocekivat od zabjelcanina.iiiipppp

avatar
Don Carlo
Sunday, 09.04.2017
08:53

Ma nije ti krivo sto je barsa izgubila, bas se ne vidi

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 09.04.2017
00:07

Valjda Barseloni, a ne Malagi...

avatar
dasdasfa
Saturday, 08.04.2017
22:54

Heheh karma je cudo,pokusale sudije da pomognu nisu uspele,konacno posle 25 utakmica crveni protiv njih da se razbije maler,zasto je Messi drzao Messija na klupi to mi nije jasno? :D Karma>Sudije>Barselona! Real Sampion :D

avatar
ixyco96
Saturday, 08.04.2017
22:53

celokupan tim lose odigrao..nsudjenje ocaj...nOd kada pricam, Matje sto dalje od prve lige,Umtiti iako mnogim hvalama,nista posebno.za Gomesa necu da govorim..ajde sada Piqueovi kriticari?? ndva gola,greska dva stopera.. n:'D

avatar
Benz9
Saturday, 08.04.2017
22:51

Da budem iskren nadao sam se da ih Malaga može zaustaviti i uzeti bod ali ovakvom ishodu se nije nadao niko...Odigrali su odlično i zasluženo slavili...I prije nego što se uhvatite sudija bili su podjednako loši i na jednu i na drugu stranu tako da sve u svemu zaslužena pobjeda Malage...

avatar
Pantokrator Alfa
Saturday, 08.04.2017
22:49

Lik se kocka u gostima i onda kad pobeda ne sme da izostane. Opet Gomes, opet 4-3-3, sve isto. Ni Gomes, ni Denis, ni Matije nisu losi igraci, koliko Enrike ima tvrdu glavu. On je zamislio da taktika iz sezone 2015/16 i dalje daje iste rezultate, da i dalje moze onako da navlaci pozadi i protivnicke igrace i stvara prostor napred kao i pre, cak i ako je procitana, cak iako ubaci koga god god hoce u sredinu. Kad ne ide onda idu promene napoluvremenu, trosenje svih izmena do 55min, nervozna ekipa itd. Nije frka da se to desi jednom, ali desava se vec nekoliko puta i to drugi put se desava onda kad Real kiksne, kad kao sto vec rekoh moraju da pobede. Vise nisam siguran dal Enrike vodi profesionalni fudbalski tim ili tera inat sa novinarima.

avatar
Saturday, 08.04.2017
22:49

Kameni , obozavam tog coveka , strasan golman , jedan od najboljih iz Afrike svih vremena... Sjajno , Malaga zasluzeno pobedila...

avatar
ProudKnight
Saturday, 08.04.2017
22:48

Svako ima svoju boljku. Barselona ima manje dobrih fudbalera na klupi, od Real Madrida, štaviše, Realov ''drugi tim'' igra bolje od prvog, što su nebrojano puta ove sezone pokazali, s druge strane, u Barseloni se osjeti kada bilo ko iz te neke njihove dobitne kombinacije, odsustvuje i mišljenja sam, da upravo te rotacije prave razliku u sezoni u kojoj su sve tri prvoplasirana tima ispod svog nivoa i u sezoni u kojoj svako, svakog može da pobjedi. Zanimljiva sezona svakako, puna uspona i padova, ali kao što rekoh trojac na vrhu ne igra na nivou i to će se vjerovatno vidjeti u ovom kolu LŠ, ali nadam se da griješim i da ćemo gledati sve tri španska predstavnika među četiri najbolja.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 08.04.2017
22:47

..krivi ovi iz Reala ;)

avatar
BancheS_Arsenal
Saturday, 08.04.2017
22:47

Penal Za Barsu ? 😂😂 Nemože Barsa protiv 11 da igra 😂

avatar
ugaseni zivoti
Saturday, 08.04.2017
22:47

Nisam gledao mec zale li se ovo navijaci farse na sudjenje

avatar
pasa1
Saturday, 08.04.2017
22:46

Samo Malaga se naigra nogometa, steta sto ovaj Kameni nebrani u vecem klubu, ispade da je Real danas, imao rezultat vise nego dobar.

avatar
Saturday, 08.04.2017
22:44

Hahahahahaha stvarno mi je žao ove dece na sajtu, tako se jako ponadaju i pljuju najveći Real na svakom vesti i onda ovako prizemljenje! Bravo Malaga!

avatar
Galaktikos
Saturday, 08.04.2017
22:43

Simke,,Don Andres i Esad-kontra na aparate

avatar
Don Andres
Saturday, 08.04.2017
23:07

na aparate se ide kad te nesto iznenadi, kad je nesto neocekivano. ja sam recimo znao da ce izgubiti ovaj mec kad sam gomesa vidio u startnoj postavi. kad smo kod aparata, vi realovci cete kolektivno na aparate kad osvojite primeru. to vam se toliko rijetko desava u zadnje vrijeme da ce biti preveliki sok za vas organizam (:

avatar
Nicklas Bendtner
Saturday, 08.04.2017
23:08

Esad je najveci indijanac ovdje.

avatar
Saturday, 08.04.2017
22:42

Mesi propao pa lik ne moze Edenu Azaru kopacke da cisti kakvo je stanje trenutno kod njega!

avatar
Nine
Saturday, 08.04.2017
22:53

Ne lupaj, molim te.

avatar
NIKE
Saturday, 08.04.2017
23:05

Kad Azar prolazi putem, čitav MSN se popne na trotoar i maše mu da ih primjeti u prolazu:D

avatar
Steffi
Saturday, 08.04.2017
22:42

Matje, pa kakav je to mentol, neka se javi onaj mozak sa sajta sto je govorio kako je to korektan igrac.

avatar
Rise up
Saturday, 08.04.2017
22:42

Losa Barsa.Za svaki slucaj tu je bio Hil Manzano igrac utakmice.Po meni kljucan trenutak utakmice ona sansa Gomesa koju mu je namestio Mesi nisam verovao da ono nije iskoristio a minut posle toga Malaga dala gol.O Matijeu je suvisno sta reci. Gomes i Denis na sredini katastrofa. Prvi zuti Nejmara je smesan tako da je iskljucen neopravdano.Penal na Robertom.Kazem losa Barsa ali Manzano znamo ciji je covek.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 08.04.2017
22:59

Opet kukate na sudije...trebali ste ajtekina zvati

avatar
Saturday, 08.04.2017
23:04

xaxaxaxaxaaxaxaxaxaxxaxaxaxax

avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 08.04.2017
22:42

Gome i Pako nisu ni za JSL...Pa da li je uprava imala oci??????Cesitke Realu na tituli

avatar
Don Andres
Saturday, 08.04.2017
22:42

ko god gaji iluzije da se sa gomesom i denisom u startnoj moze izboriti pozitivan rezultat taj nije sav svoj. kakva dva panja. to se rijetko gleda. onaj gomes momak kao da nikada nije igrao fudbal ranije. nevjerovatno da je uopste u barseloni a jos nevjerovatnije da ima ovoliku minutazu. bilo kako bilo 23. nas ocekuje najlosiji el klasiko u istoriji spanskog fudbala. i barsa i real su jako losi. kad barsi igraju gomes i denis real ima blagu prednost ( :

avatar
Brat Sergio Return_
Saturday, 08.04.2017
23:03

I taj losi Real je za klasu bolja momcad od ove barcelone.

avatar
Don Andres
Sunday, 09.04.2017
17:47

zato imaju ovoliku prednost na tabeli?

avatar
Lionel Pessi
Saturday, 08.04.2017
23:13

Real ima daleko bolji tim,zato ce i dobiti Barselonu.

avatar
Misosesic
Saturday, 08.04.2017
22:42

Ovaj Luis Enrike je stvarno umetnik.Nadam se njegovom nastavku saradnje sa Barsom.

avatar
ixyco96
Saturday, 08.04.2017
22:58

iako sam Barsin fan,morao sam da ti lajkam komentar.. :)

avatar
NIKE
Saturday, 08.04.2017
22:41

Kontra Esade, vidjel ti šta uradi jedna kontra ovakvoj mašineriji? Neko reče Neymar bolji od Azara, da nije smiješno... mada prodaje više čarapica i najlonkica to je danas očigledno važnije od igre.

avatar
Don Andres
Saturday, 08.04.2017
23:11

taj nejmar vec sada ima toliko golova da ga azar ne moze stici ni za 10 godina i to ako nejmar prestane da igra fudbal ove sezone. (:

avatar
HakunaMatata
Saturday, 08.04.2017
22:41

U Barsi nisu sposobni da dovedu pojacanje da valja...Godinama vec bacaju pare na amatere...Onaj Andre Gomes, kakva je to prevara, ne bih ga uzeo ni dzabe da ga ponude...Onog Matijea isto najuriti iz kluba, lik kao pravi ofsajd zamku i jos misli da je bila uspesna xD Realu otvoren put ka tituli i ako je sada ne uzmu pored ovako lose Barselone nece nikada...

avatar
Brat Sergio Return_
Saturday, 08.04.2017
22:41

Prvo moram da se dobro ali bas dobro ismijem pa da onda napisem komentar. Koliko je zapravo smijesna ova barcelona, ja stvarno ne vidim na koji su oni nacin drugi na tabeli ako ih prosjecna Malaga dobije rutinski ali bas rutinski. Ponadali se Realovom kiksu pa pomislili da ce prvi put ove sezone se izjednaciti bodovno sa Realom, ali jednostavno nemaju tu klasu da se izjednace. Nocas im nije bilo Ajtekina da im pomogne kao protiv Pariza. Mi smo danas Atletiko potpuno nadigrali i nesretno smo ispustili dva boda, ali mi smo jaki Atletiko nadigrali a njih prosjecna Malaga dobije rutinski. I onda sam ja smijesan kad kazem da ova barcelona nema ni promil sanse protiv Reala... Nema i to opet tvrdim, Real ce protiv njih ovjeriti titulu. A dobit cemo i Seltu jer jednostavno licimo na tim, a oni na to ne lice i nisu zasluzili ni ovo drugo mjesto. Idem na spavanje, ali prvo cu opet da se ismijem dobro....

avatar
Dejan Marinkovic1
Saturday, 08.04.2017
23:05

5 godina bez titule i ti pricas nesto...

avatar
Brat Sergio Return_
Sunday, 09.04.2017
17:13

Hahahahah, samo govorite o proslosti nekoj a vas tim rutinira prosjecna Malaga. Komedija

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Saturday, 08.04.2017
23:30

Šta misliš, ima li Juve šanse protiv Barse?

avatar
BancheS_Arsenal
Saturday, 08.04.2017
22:40

Favorit Pobedio,Bravo MALAGA 👌👍👏👏

avatar
Kezi(BARCA)
Saturday, 08.04.2017
22:40

Ovo je bruka od sudjenja,pritom ne umanjujem pobedu Malage jer je zasluzila ovaj rezultat.

avatar
Seva7
Saturday, 08.04.2017
22:39

Nisam fan ni reala ni barselone ali jos jednom se dokazalo da se ne treba radovati pre vremena.... Čitam danas komentare barsinih navijača i likovanje nakon kiksa reala protiv atletika i sad im se sve obilo o glavu.... Ko li im je sad kriv za ovaj poraz?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 08.04.2017
23:01

Opet krive sudiju za crveni karton nejmara i neki penal nije sviran hahahaha

avatar
Misosesic
Sunday, 09.04.2017
01:14

Pa za sve njihove rezultate i pozitivne i negativne je kriv sudija naravno,nikako veliki mag Enrike sa Gomesom,Matjeom i Alkaserom.

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 08.04.2017
22:39

Sudija ponistava cist gol Malage za 2 0 gde nije bilo ni trunke ofsajda, ali postoji bog, Nejmar predobar ove sezone, glupa njegova greska. Malaga je izmasila sanse za 5:0

avatar
madridistatill_i_die
Saturday, 08.04.2017
22:39

Ponadali se esad, andres i ostala dečica, kad ono ispade da smo povećali prednost. Zahvalite Grizmanu što vas je ostavio da se nadate nečemu hahaha.

avatar
MarkoR
Saturday, 08.04.2017
22:39

Nerviram se zbog budala. Nego tesko nama sto se ovdje prepiremo dok njih zabolje patka kako rece ona simpaticna bakica

avatar
HHadzimontagic
Saturday, 08.04.2017
22:39

Bravo Real, Real treba da bude prvak, sudije navijaju za Real, sudije penal ispred nosa ne vidi. Sramota ovaj sudija je Realov covjek, ovaj sudija je unistio Viljareal protiv Reala.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 08.04.2017
22:51

Ovaj sudija je poništio čist gol Malage.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 10.04.2017
23:14

Sudija moze da vidi pogresno mali ofsajd, ali u prvo poluvrijeme sudija Barsi svira ofsajd kod razultata 0:0, a ti mi objasni kako covjek metar van ofsajda, a sudija svira ofsajd.

avatar
Samo Barsa1
Saturday, 08.04.2017
22:39

Necu da pricam o sudijama, cist penal nad Robertom nije sviran, igrac Malage zasluzio crveni kao i Nejmar, sudija sve svirao u korist Malage,titula posle skoro 10 godina ide u Madrid, zahvalite se vasem predsedniku lige.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 08.04.2017
22:51

A poništen gol Malage?

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 08.04.2017
22:52

Kazi nesto o ponistenom cistom golu Malage i nesviranom cistom penalu takodje Malagi.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 08.04.2017
22:39

Ole bravo malaga i pored toga sto real nije pobedio ipak je uvecao prednost...veoma ruzan start nejmara prljav start onakvim startovima nije mesto u fudbalu...kazniti ga 2 utakmice

avatar
ixyco96
Saturday, 08.04.2017
22:54

ako si tako recit,reci nesto o prvom zutom,ili si ga namerno preskocio .

avatar
Barca4ever
Saturday, 08.04.2017
23:04
avatar
Saturday, 08.04.2017
22:39

2 tiketa danas. jedan mi je oborio real drugi barsa

avatar
Steffi
Saturday, 08.04.2017
22:38

Ocajna igra, rezultat je jos i dobar, sudjenje katastrofa, Enrike je dao titulu Realu, pa ja bih sklopio bolje tim za ovaj mec, ne smem da gledam mec protiv Juventusa, cestitke Realu na tituli.

avatar
dasdasfa
Saturday, 08.04.2017
22:56

NIje Enrike dao titulu Real igra cele sezone bolje od Barselonamcak stavise Zidan je omogucio Barseloni da se vrate u kolosek.

avatar
Steffi
Sunday, 09.04.2017
17:18

Moze i tako da se kaze, bolji je Real u ligi ove sezone, Barselona je bila losa protiv malih ekipa.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 09.04.2017
12:09

Hvala nadam se da ce se to desiti ali ima jos sta da se igra.

avatar
delije niksic
Saturday, 08.04.2017
22:38

Bravo za Malagu!Uzasno sudjenje

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 08.04.2017
22:37

Andre Gomes je najveci baksuz u istoriji Barselone,zaista nesto nevjerovatno...A ono sto je jos ludje,Enrike jednostavno ne odustaje,Gomes i dalje igra.....Svaki put kad je Gomes u timu od prvog minuta,Barselona ne zna za pobjedu.

avatar
ixyco96
Saturday, 08.04.2017
22:56

e pa tome sluzi veznjak..nsamo sto sam ja to misljenje imao o Matjeu..ndesavalo se : Barsa vodi 2 ili 3 - 0 ,60 minut,sigurna pobeda,udje matje i Barsa izgubi :'D

avatar
Galaktikos
Saturday, 08.04.2017
23:02

Kako bese ono Simke: A sad adio,,a sad adio i ko zna gde i ko zna kud :DD

avatar
Klaudio Kanidja
Saturday, 08.04.2017
22:37

Dvije velike greske sudija. Prvo ponisten gol Malagi apsolutno nepravedno zbog nepostojeceg ofsajda. Drugo penal nad Robertom ocigledan.

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 08.04.2017
22:52

Da je Malaga povela 2 0 zatvorila bi utakmicu i ne bi bilo tog penala, jednostavno.

avatar
HHadzimontagic
Sunday, 09.04.2017
00:22

da je Barsa povela prva, onaj ofsajd 1m vani u prvo poluvrijeme. nije to slucajno, isto kao one kradje protiv Viljreala, Las Palmasa i Betisa.

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 09.04.2017
00:04

Da je suđenje kako treba čitavu sezonu Real bi sada bio 7-8 bodova iza Barselone. jednostavno.

avatar
Hala Madrid RM
Saturday, 08.04.2017
22:37

Nejmar ne igra el klasiko

avatar
Steffi
Saturday, 08.04.2017
22:49

Nije direktan bio karton.

avatar
Hala Madrid RM
Wednesday, 12.04.2017
16:40

Rekao ti ja da ne igra a ti nisi verovao :D

avatar
FaStee
Saturday, 08.04.2017
22:37

Real jako blizu titule.+3,mec manje,el klasiko u madridu...

avatar
Vlada Canada
Saturday, 08.04.2017
22:36

Sjajna Malaga...

avatar
ugaseni zivoti
Saturday, 08.04.2017
22:36

Bucnuo Im ga Ramirez ko ce kome ako ne svoj svome.