Barsa sa novim trenerom u Ligi šampiona?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.06.2020.
18:01
Izvor: Sportske.net

Nova bomba na pomolu na Kamp Nou!

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Kike Setijen bi mogao da napusti klupu Barselone pre svih očekivanja, jer svlačionica nije zadovoljna njegovim taktičkim idejama, a utisak je i da ne donosi sam odluke i da ne ništa više nije u njegovim rukama.

Barsa je pre prekida sezone imala dva boda više od Reala, a onda je vezala dva remija sa Seviljom i Seltom i sada Madriđani mogu da reše pitanje šampiona večeras baš u Barseloni, na gostovanju Espanjolu.

Spekuliše se da bi uprava mogla da donese novu radikalnu odluku i da postavi trenera Barselone B - Garsiju Pimientu u avgustu kada krene borba za trofej u Ligi šampiona!

Ova vest je posebno odjeknula pošto je preneo pouzdani ESPN, koji tvrdi da bi nakon plej ofa za povratak Barselone B u Segundu, Garsija Pimienta mogao da dobije mesto trenera u prvom timu.

Kike Setijen je podbacio u svim značajnim mečevima, izgubio je El Klasiko u Madridu, izbacio ga je Atletik Bilbao iz Kupa kralja, Barsa je prosipala bodove na svim jačim gostovanjima - Valensiji, Sevilji, Selti, dok je sa Napolijem remizirala 1:1.

Setijenova Barsa je pobeđivala samo ekipe iz drugog dela tabele i utisak je da nije doneo ništa revolucionarno i da još manje ima svlačionicu u svojim rukama nego što je njegov prethodnik Ernesto Valverde.

Što se Pimiente tiče, on je bukvalno dete Barselone, u kojoj radi kao trener još od 2006. godine, a prethodno je igrao za Barselonu B, a za prvi tim je zabeležio samo jedan nastup 1997. godine.

Inače, igračku karijeru je morao da završi prerano, u 30. godini zbog povrede, a odmah je uplivao u trenerske vode.

Kada se podvuče crta, teško da Barsa ima bolje rešenje ukoliko želi da napadne Ligu šampiona, jer je jedno sigurno - sa Setijenom je potpuni autsajder...

baner 12

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 28.06.2020
23:08

Koji ce trener nesto nauciti Pikea drvo je drvo

avatar
P. S.
Sunday, 28.06.2020
19:34

E sa Garsijom se vec sigurno uzima LS, a sa Setijenom imamo ispadanje Barse u 1/8 finala u najavi. Sve bi to bilo drugacije da Setijen nije cucnuo kraj desne stative, zazmurio na jedno oko, nisanio i centrirao zivi zid, nego da je pustio Ter Stegenu da to uradi. A ideja da se brani 1:2 kolko se secam stara je nekoliko godina i vrlo uspesno se provodi u svim utakmicama u kojima Messi nakon izjednacenja protivnuka zabije gol pred sam kraj utakmice, dok za one u kojima to ne uradi vazi zlatno pravilo: ne moze se bas uvek pobedjivati.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 28.06.2020
18:57

Odmah sam vam reko da ovaj vozac ferbusona nije za barsu, smesan lik, mada je i barsa smesan klub ali jednostavno nisu taj spoj

avatar
Foghorn Leghorn
Sunday, 28.06.2020
20:57

A ko to jeste za Barsu? Koji bi to smešan trener trebao da trenira taj smešni klub, a da jesu idealan spoj?