Barsa prelomila, poznata sudbina Valverdea!

Autor: Stefan Matić
sreda 06.11.2019.
15:45
Izvor: Sportske.net

Barselona ne podseća više na onu kakvu smo navikli.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Deluje da je Baskijac pod pritiskom od kada je došao u Kataloniju, zahtevi za njegovim otkazom su počeli još od utakmice na "Olimpiku" kada ih je Roma izbacila iz Lige šampiona.

Elitno takmičenje se pokazalo kao rak rana i prošle godine kada je doživljen potop na "Enfildu" posle prednosti od 3:0 u prvoj utakmici u Barseloni.

Sinoć je umesto slavlja doživljen još jedan neuspeh, Slavija Prag je ostala neporažena na "Kamp Nou" tako da Katalonci još uvek nisu osigurali plasman u narednu fazu Lige šampiona a slede utakmice sa Interom i Borusijom Dortmund.

Po pisanju španskih medija Valverdeu neće biti produžen ugovor, ali bi trebao da iznese sezonu do kraja.

Zamena je već poznata, Ronald Kuman bi po okončanju narednog Evropskog prvenstva trebao da se vrati na "Kamp Nou" gde je proveo uspešne sezone kao igrač  a kasnije i asistent trenera "blaugrane".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Thursday, 07.11.2019
18:15

Zadnji put kad su imali jako svjetsko ime na klupi, ja isao u srednju skolu. Sad imam djete upisuje srednju skolu. Da se odmah zna ni Gvardiola nije bio veliko ime, vec ga je stvorio zahvaljujuci najjacoj generaciji Barce u povijesti. Ko je on bio prije Barce

avatar
P. S.
Wednesday, 06.11.2019
17:21

Ma nije valjda? Što ne rekoše Niki Kovaču u Bayernu da su mu momentalno spremili zamenu... čim se završi SP u Qataru. :D

avatar
REVØLT
Wednesday, 06.11.2019
17:11

He is the only individual to have both played for and managed the "Big Three" of Dutch football: Ajax, PSV and Feyenoord.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 06.11.2019
17:06

Pitanje je od koga ce ove sezone izgubiti kao protiv Liverpula i Rome