Barsa preko fenjeraša do +5!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.06.2020.
23:55
Izvor: Sportske.net

Slavlje Barselone na svom terenu.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Kike Setijen može da bude zadovoljan kako izgleda njegov tim nakon duge pauze zbog koronavirusa.

Barselone je uspela da savlada i Leganes na svom terenu večeras rezultatom 2:0 (1:0) u igri koja je bila rutinska i skoro čitav meč se praktično znalo da će Barsa uzeti sva tri boda.


Fenjeraš je pružio solidan otpor, branili su se od starta, a poklekli su u 42. minutu. Ansu Fati se dokopao lopte nakon što se za nju izborio Žunior, a mladi sedamnaestogodišnjak je pucao i pogodio donji levi ugao golmana gostiju.

Bio je to njegov peti gol u prvenstvu.

U nastavku Setijen je rešio da osveži tim, uveo je Semeda, Suareza i Vidala, a već u 65. minutu novi gol u mreži Leganesa koji je poništen zbog ofsajda u kom se našao Semedo.

U 69. minutu penal za Barsu, ovoga puta VAR nije pomogao gostima, a Lionel Mesi je perfektno izveo ovaj udarac.

Klasična rutina do kraja, Barsa zasluženo dolazi do tri boda i sada ima pet bodova prednosti uz utakmicu više u odnosu na Real Madrid.

Baner
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 18.06.2020
00:16

Barcin mladi biser koji rastura u svojih 17 godina, sta reci! Junajted placaaovec 150 miliona za njega ali barcaa nije prihfatila! Nko rece da barca nema dobre igrace, vidise kako nema dobija utakmice ko iz sale, polako i sigurno, igra i odmarase, to samo maajstori fudbala mogu!

avatar
Badr Hari
Wednesday, 17.06.2020
14:58

Zanimljiv mi je taj VAR: videsmo u roku od minut kako je Semedo bio u ofsajdu, ali nevidesmo do kraja utakmice kako Benzema 'nije bio u ofsajdu'. :D

avatar
P. S.
Wednesday, 17.06.2020
14:06

Čista rutina, ako zanemarimo to što je Leganes posle 15 minuta mogao voditi sa 2:0, nakon jedne stopostotne i druge sjajne šanse koje im je Barsa rutinski napravila. Sa druge strane osim srećne odbice u petljanju Žuniora sa loptom i gola Fatija zahvaljujući tome, Barsa bez šuta na gol u prvih 45 minuta, a više-manje su stalno napadali. Previše beskorisnih igrača u timu Barse je nešto što gledamo od početka sezone.

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 17.06.2020
07:34

nevidjena majstorija mog idola Messija sa bele tacke. :D

avatar
Goran Stanojkov
Wednesday, 17.06.2020
00:32

Lagano dobijas i odmaras