Barsa ponovo pobeđuje, i to ubedljivo!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.12.2019.
17:55
Izvor: Sportske.net

Posle dva uzastopna remija, Katalonci večeras upisali novu pobedu u Primeri.

Beta/AP Photo/Joan Monfort
Beta/AP Photo/Joan Monfort

Povezane vesti

Barselona ne da vrh tabele Realu.

Tim Ernesta Valverdea večeras je na svom ''Kamp Nou'' savladao ekipu Alavesa sa ubedljivih 4:1 i tako pobegao Realu na tri boda razlike, doduše uz meč više.


Bilo je samo pitanje vremena kada će Barselona duplirati vođstvo, a posle nekoliko propuštenih prilika domaćeg tima, u 45. minutu akcija kroz sredinu, na kraju lopta odlazi na desnu stranu za Vidala, koji snažnim šutem šalje loptu iza leđa golmana Pačeka - 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a posle desetak minuta igre u nastavku, Pons vraća neizvesnost i smanjuje na 2:1.

Trinaest minuta potrajala je nada gostiju u eventualno iznenađenje, a onda Leo Mesi rešava sve dileme. Suarez ga je proigrao na oko 25 metara od gola, Mesi je krenuo kratko u solo prodor, a onda raspalio po lopti koja završava na pravom mestu - 3:1.

Do kraja, još jedna lopta završila je u mreži Alavesa, i to u 75. minutu, kada je Suarez realizovao jedanaesterac za domaće - 4:1.
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 21.12.2019
22:15

Bravo za Barcu, za naj bolji klub na svetu! Svi ovi sto ovde lupetaju ili nemaji dve veze o fudbalu ili iz temlja mrze Barcelonu, zato sto Barca cuka njihove klubove!

avatar
Bádr Hari
Saturday, 21.12.2019
21:42

kako moj idol Leo dominira to je nevidjeno u istoriji fudbala , a dominirao bi jos jace da je sudija Lopez dosudio 10 cistih penala za Barselonu..😂😂😂

avatar
Monte_Kristo
Saturday, 21.12.2019
19:37

Naravno o ovoj Mesijevoj majstoriji se nece pricati uopste,dok se o Ronaldovom skoku prave bajke,to je samo dokaz da je Mesi klasa za sebe,jer smo navikli na njegove majstorije,na svakom mecu nas iznenadi,dok Ronaldo svaki dvadeseti mec uradi nesto interesantno,ni toliko.

avatar
Badr Hari
Saturday, 21.12.2019
23:50

A šta 'pametno' da smisle? Kako je Messi ispalio projektil za koga su 'stručnjaci' izračunali da je putovao do gola brzinom od recimo 112.4 km/h, što je apsolutni Svetski rekord, pa da mu Zlatan na twitter-u ili facebooku čestita sa slikom kako je protiv Anderlehta u LŠ ispalio projektil brzinom 150 km/h? Ili da mu možda čestitaju Koeman, Robben i Heberson koji su ispaljivali projektile brzinama 188, 190 i 211km/h? 😂

Ili da napišu kako su stručnjaci izračunali da je u trenutku ispaljivanja projektila njegovo telo u okretu istrpelo silu od 3.2g čime je takođe postavio apsolutni Svetski rekord, pa da 'Iron Messiju' čestita Michael Schumacher (čije telo je u svakoj trci trpelo i do 5g) sa porukom 'čestitam, još malo pa kao ja'. 😂

Pa nije Messi cirkuzant da mu trebaju takve stvari...

avatar
P. S.
Saturday, 21.12.2019
19:10

Previše loših i netačnih pasova za lakšu trening utakmicu, bar u prvom poluvremenu kada Barsi nije pretila nikakva opasnost. U drugom poluvremenu je Alaves mogao da kazni Barsu, ako ništa drugo barem izjednačenjem pre nego što je Messi postigao treći gol. Možda bi tako i ostalo da VAR nije uzeo na sebe da štiti besmislena pravila u situaciji kada sudija nije video igranje rukom (tačnije napucanu loptu iz neposredne blizine), a ni Suarez se nije ni najmanje bunio. Bilo kako bilo nakon što je pozvan da pregleda VAR sudija je morao da pokaže na belu tačku za nešto što realno veze sa penalom nema, jer ne samo da nije bilo namere, već lik nije imao ni teoretsku šansu da skloni ruku sve i da je imao oči na leđima.

avatar
GoHardV3
Saturday, 21.12.2019
19:04

Ubedljivo? Alaves daje gol, Umtiti pravi faul za crveni, sudija daje loptu Barseloni iz nepoznatog razloga i Mesi daje gol, Var 15 minuta proverava cist gol Alavesa potom svira nepostojeci penal, ako je ono penal i Grizman je napravio penal na el klasiku. Nista od CL ni ove godine.

avatar
Tata Messi
Saturday, 21.12.2019
21:33

Zato ce se Real prosetati kao i prosle godine :D

avatar
GoHardV3
Sunday, 22.12.2019
14:45

Real se seta u evropi 5 od 6 mogucih trofeja, ne kao neki da ispadaju po osmini finala 8 godina zaredom :D