Barsa odbila da plati "siću" za njega, sada je jedan od najskupljih na svetu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 19.04.2018.
18:41
Izvor: Sportske.net

Pre samo četiri godine Barselona je imala priliku da ga dovede za ne tako veliki novac. Odbila je da plati, obilo im se kasnije o glavu.

Epa/Toni Garriga
Epa/Toni Garriga

Povezane vesti

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na svetu svakako jeste Marko Asensio. Zinedin Zidan mu je u potpunosti pružio šansu da se pokaže u moćnom Real Madridu, dvostrukom uzastopnom šampionu Evrope, što je 22-godišnji ofanzivni fudbaler iskoristio.

Ne samo da igra dobro u Real Madridu, već je postao i standardan član reprezentacije Španije, sigurno je da ćemo ga gledati na Mundijalu u Rusiji.

Njegova vrednost je ogromna imajući u vidu njegov potencijal i godine, Real Madrid ga se verovatno ne bi odrekao ni za 70 miliona evra.

Da li ste znali da je Asensio mogao da zaigra i u Barseloni? Prvo je imao ponudu od tog kluba dok je igrao za Majorku, kako je rekao njegov menadžer.

"Barsa je ponudila 2,5 miliona evra za Asensija, klub je tražio 4,5 miliona evra, potom je Barsa odbila da plati. Propustili su šansu"
, rekao je Horasio Đađioli, čovek koji je i bio odgovora i za transfer Lionela Mesija u Barselonu.

Umesto u Barsi, završio je u Real Madridu, postigao dva gola prošle godine upravo Barseloni, a polako postaje jedan od glavnih igrača Real Madrida.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Friday, 20.04.2018
00:43

Asensio je madridista od malih nogu,mada danas pare rešavaju sve.

avatar
Mino Rajola
Thursday, 19.04.2018
21:02

Bolje za njega što nije završio u barci. Real je ipak neuporediv.

avatar
HALAMADRID1233
Thursday, 19.04.2018
19:55

Asensio zverina,odigrao fenomenalno juče,najbolji igrač po meni juče,bio sam malo ljut na Zidana što ga nije pustio svih 90 minuta da odigra,zaslužio je.

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 19.04.2018
18:56

Ljudi da se ne zavaravamo decko je solidan prosecan igrac...Gde su Ronaldo,Mesi i slicni bili u njegovim godinama? Ja cu vam reci borili se za najboljeg igraca na svetu...Dao je par lepih golova sa distance i odma medijsko pumpanje.Moja poenta je da Barsa nista nije izgubila sto nije dovela Asensija koji trenutno ima srece da igra u prejakom realu i dolazi do izrazaja...Pogledajte Moratu kako je propo a blistao je u Juveu i Realu kada bi dobio sansu...Isko je barsina greska sto ga nisu doveli posto se najbolje uklapa u barsin sistem sa stilom igre i kvalitetima...Asensio me podseca na Krkica i slicne talente koji su bili izvikani

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 19.04.2018
18:44

Asensio je zaista jedna od najboljih kupovina Reala u zadnjih 4-5 godina . verovatno buduca ZL