Barsa od večeras kao Juve!?

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.05.2019.
23:20
Izvor: Sportske.net

Nakon šokantnog poraza, možda i očekivan epilog.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti


Tako je Barsa stavila tačku na ovu sezonu, još jednim velikim razočarenjem.

Nakon ispuštene duple krune, navijači su jednoglasni, sezona je za zaborav, a novi trener je moranje.

Osvojili su Katalonci titulu u Primeri i to nikako nije mala stvar, ali to im je jedini trofej ove sezone, puno su uložili u tim, a pritom u Španiji nisu imali pravu konkurenciju, kako su i Real i Atletiko imali turbulentne sezone.

Kao što smo napisali, navijači traže ostavku Ernesta Valverdea, koji navodno ima podršku igrača, ali bi poraz od Valensije mogao da bude kap koja će preliti čašu.

Iz Španije dolaze i informacije, da će Valverde večeras podneti ostavku na mesto šefa struke Barselone!

On je to navodno učinio i nakon poraza na "Enfildu" od 4:0, kojim je Barsa ispala iz Lige šampiona, ali mu je uprava očigledno odbila ostavku, sada su daleko manje šanse za takav rasplet situacije.

Tako bi Barsa od večeras mogla da krene u potragu za novim trenerom, podsetimo da novog šefa struke već traži Juventus, pa bi velikani mogli da naprave pravu pometnju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Sunday, 26.05.2019
10:50

najjace je sto indijanac kao podnosi ostavku a oni odbijaju i on kao u redu onda ostajem..pa idi druze vise , samo idi

avatar
Amalainter
Sunday, 26.05.2019
08:40

Alegri ce doci u Barselonu..

avatar
P. S.
Sunday, 26.05.2019
02:23

Ne liči mi Valverde na nekoga ko bi makar i u šali podneo ostavku, a osim toga on je na klupu Barse i došao u inat zdravom razumu, pa će u inat i ostati makar još jednu sezonu. Dok god se poraz od Valensije naziva šokantnim, a ne rutinom i dok god Barsa pobeđuje Getafe, Levante, Sosijedad i Rayo Valjekano na Camp Nou Valverdeov posao u Barsi nije završen.

avatar
RIP-chechk
Sunday, 26.05.2019
00:23

Barsa da nije bilo mnogo lose sezone svih ostalih u Spaniji pitanje da li bi i Barsa uzela i ligu. Losa i igra, Nekao nemotivisani igraci, dosta jalovo sve.

avatar
Lecter
Saturday, 25.05.2019
23:52

Idemo 😀😀 Potajno sam prizeljkivao ovaj poraz ako bi to znacilo da Valverde ide. Ako ima obraz otici ce.

avatar
Barcelonista
Saturday, 25.05.2019
23:48

Aj da bog da i to da se desi!. Fala mu na sve sto je napravio, ali dosta ga je bilo zaista. Od Gvardiole jedini koji je nesto znao je R.I.P. Tito Vilanova, posle njega sve neki tuc-muc treneri.

avatar
Lecter
Saturday, 25.05.2019
23:55

Imala je Barsa dosta losih trenera posle Gvardiole ali nijedan od njih nije forsirao defanzivan stil i kukavicku taktiku kao Valverde. Revolucija fudbala Valverde 4-6-0 formacija...

avatar
Sunday, 26.05.2019
00:49

da je tito pojma nije imo ,ali eto čovek mrtav pa glupo mi pisat takve stvari sačuvaj bože ,a pep da nije na prevaru osvojio LŠ isto bi bilo kao i s ostalima ,rajkard i pogotovo krojf su najveći