Barsa ne odustaje - Nova žalba zbog Suareza!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.01.2016.
23:10
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Španije odlučio je da uloži novu žalbu na odluku da Luis Suarez bude suspendovan sa naredne dve utakmice u Kupu Kralja.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona oglasio se u utorak i poručio da će uložiti novu žalbu na odluku da Luis Suarez bude suspendovan sa naredne dve utakmice u Kupu Kralja.

Na zvaničnom sajtu Barselone navodi se da će klub uložiti žalbu Španskom sportskom tribunalu (TAD) pošto je Komisija za žalbe prethodno potvrdila kaznu urugvajskom internacionalcu.

Napadač Barselone kažnjen je sa dve utakmice zabrane igranja u Kupu Kralja zbog incidenta koji se dogodio nakon prvog meča osmine finala u pomenutom takmičenju koji je "Blaugrana" igrala protiv Espanjola.

Urugvajac je navodno verbalno napao golmana Espanjola, a interesantno je da je gradski rival Barselone posle svega tražio da Suarez ne bude kažnjen.

Ukoliko nova žalba ne bude dala rezultata Luis Suarez će propustiti revanš utakmicu osmine finala Kupa Kralja sa Espanjolom a potom i potencijalni prvi meč četvrtfinala istog takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fudbalski objektiv
Wednesday, 13.01.2016
13:19

ponovo se vodi prljava kampanja protiv barse ali ni ovaj put im nece moći ništa kao ni prošle godine :D

avatar
Wednesday, 13.01.2016
09:57

Nije sporna kazna poqlije svega. Nego je sporno to sto niko od igraca Epsanjola nije kaznje. Posebno golman i Diup za direktan crveni za koji se dobijaju dvije utakmice kazne, a ne jedna. Treba da se zale iz tog razloga pa makar i na sudu za arbitrazu u Zenevi.

avatar
Stefaninho
Wednesday, 13.01.2016
04:06

Zasto golman nije kaznjen za gazenje najboljeg igraca na svetu.

avatar
Rise up
Wednesday, 13.01.2016
00:58

Verovatno je kaznu zasluzio ali sta je sa igracima Espanjola i njihovim golmanom?Zasto se ne kaynjavaju svi isto,ne mogu da zaboravim i Ronalda i njegova ucestala udaranja protivnika bez lopte na nekoliko utakmica ove sezone

avatar
mali mrav1
Wednesday, 13.01.2016
00:18

Zasluzio je kaznu kao i pojedini igraci espanjola.