Barsa na tvrđavi, Katalonci upozoravaju, Srbin je "zamka"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.02.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net

Ako se pogleda statistika na "Ipurui", današnji katalonski mediji se sa pravom plaše fantastičnog Srbina.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Eibar danas čeka veliki iskušenje, a srpski golman Marko Dmitrović koji brani fantastično ove sezone ne pamti po dobrom gostovanje na Kamp Nou jesenas kada je Barselona pobedila sa 6:1.

Jer, on je, ako se ne računa taj meč protiv lidera primio samo 28 golova i jedan je od najbolje ocenjenih golmana u ligi.

Mesi voli da teroriše Eibar, to je klub protiv koga je u poslednje četiri sezone postigao 12 golova. Od toga sedam u Barseloni, a pet na "Ipurui".

Pre Dmitrovića, stradali su Žoel koji je primio tri, Riesgo i Žaime Himenez dva, a Irureta je samo jednom vadio loptu iz mreže protiv Barselone.

Ipak, u katalonskim medijima upravo upozoravaju na Dmitrovića i njegovu odbranu, zapanjujuće zvuči podatak da su srpski golman i njegovi defanzivci dozvolili samo 182 šuta na gol, bolji je jedino Gvardiolin Siti, pa slede Napoli i Juventus.

U Primeri, Eibar je tim protiv koga se u proseku izvodi najmanje kornera, posle Barse, a dodajmo i da su izgubili u 11 mečeva samo jednom i stigli do sedme pozicije na tabeli.

Na "Ipurui" su pali Sevilja koja je primila pet komada, ali i Valensija, pobedu je isčupao Atletiko Madrid.

Inače, naš Dmitrović je branio u svih 24 mečeva ove sezone u ligi.

"Uvek je izazov, to je jedan od najboljih timova na svetu, neće biti lako, ali tu je i motiv, naš stadion, učinićemo sve da im se suprotstavimo"
, kaže najbolje ocenjeni golman Primere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 17.02.2018
17:29

Ima da bude samo tresi Mesi, 5 komada, golman srtada, Suarez ka golu trci, Eibar se grci, Alba po boku bije, Eibar pobedio nije.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 17.02.2018
17:27

Bolji je lik od Stojketa 100 puta.

avatar
CZYNWA
Saturday, 17.02.2018
13:24

Realno, on zasluzuje da bude prvi golman reprezentacije. Stojkovic nikad u karijeri nije branio na ovom nivou, vrhunac mu je bila Francuska liga, gdje nije bas blistao, jedino je standardno dobar u Srbiji (i na klupskom i na reprezentativnom nivou), Rajkovic ipak brani za najjaci klub, u ne bas jakoj ligi, dok je Dmitrovic odlican u jednoj od TOP 3 lige, brani za prosjecan klub i ne prima puno golova. Vec sada je vise puta igrao protiv najvecih zvijezda nego Stojkovic i Rajkovic za citavu karijeru.

avatar
Dačo Dačo
Saturday, 17.02.2018
14:45

Svaka cast za komentar. Slazem se u potpunosti sa tobom.

avatar
HALAMADRID1233
Saturday, 17.02.2018
12:57

Ajmo Dmitroviću i Eibar,uvjek gotivna ekipa

avatar
chaki
Saturday, 17.02.2018
12:02

Ajmo Dmitrovicu zaključaj bravu 💪