Barsa na kolenima, Grizman ponižen, Mesi ne voli "Kamp Nou"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.10.2020.
10:59
Izvor: Sportske.net

Iako se digla velika buka oko suđenja, postoje i druge stvari koje su doprinele porazu...

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Za Antoana Grizmana sve je gore i gore. Nije bio starter u "El Klasiku", šansu dobijaju klinci, on sedi na klupi.

"Zaista je degradiran, ovo su najteži trenuci njegove karijere", piše "L'Ekip".

On je debitovao za Sosijedad pre 10 godina i karijera mu je išla uvek uzlaznom putanjom. No, prošlog leta je izgleda napravio kobnu grešku.

"Sada je bacio senku na veliku karijeru, ima 29 godina, osvojio je svetsku titulu, ne možemo da ga prepoznamo"
, dodaje francuski list.

"Jasno je da sada shvata da je pogrešio prošlog leta, jer ako ispred vas igraju praktično deca bez iskustva, mnogo toga je pogrešno", piše u komentaru.

Grizman je bio loš i prošle sezone, ali to se tumačilo time da ne igra na svojoj poziciji. Kuman je otpisao Suareza, obećao Francuzu da će biti centralni napadač, ali nije imao puno strpljenja. Grizman je van forme i izleteo je iz tima.

Baner

Danas će sa ostalim rezervama na trening sa mladom ekipom, odnosno "B" timom dok će starteri posle poraza odmarati za meč protiv Juventusa.

Katalonski mediji se isključivo bave VAR tehnologijom, smatraju da je to prelomilo utakmicu da je sudija silno oštetio Barselonu, a Kuman je eksplodirao i smatra da je rezultat skrojen, zbog čega će završiti pred disciplincima lige.

Inače, pokazalo se da bez Mesija na najvišem nivou Barselona teško da može da dobije Zidanov tim. On je šest "El Klasika" bez gola, a jedan od razloga što Katalonci bolje prolaze na "Bernabeu" nego kod kuće je činjenica da on mnogo više golova postiže u Madridu.

Jednostavno, ne ide mu kod kuće, on je najbolji strelac u istoriji "El Klasika", dao je 26 golova, ali od toga 15 na Bernabeu. On je protiv Reala odigrao 44 meča, ima 19 pobeda, 11 remija i 14 poraza.

baner

Ali, pazite sad ovo, 11 pobeda protiv Reala je ostvario na "Bernabeu", dakle više od polovine. Jasno je zbog čega, pogotovo jer se igralo zbog publike, za Barsu je možda bilo bolje da igra u Madridu...

Kad smo kod Madrida, kastiljanski mediji, uz nemalu zluradost konstatuju da se Mesi oprostio od "El Klasika" na domaćem terenu uz poraz, ali niti je sigurno da će otići na kraju sezone, niti je nemoguće, čak i da se to desi, da Real i Barsa igraju u Kupu Kralja i Ligi šampiona do kraja ove takmičarske godine...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Sunday, 25.10.2020
15:02

bartomeu je ukopao barselonu mnogo puta u godinama za nama ali mu je poslednji ekser u sanduk barselone bilo to sto nije pustio messija da ide. dzaba nam i messi iz najboljih dana ako mu se ocigledno ne igra, ako ni najmanje ne uziva na terenu. vjerujem da bi ovaj sastav barse bez messija, pikea i buskeca za dvije godine stasao u ozbiljnu ekipu. ovako samo muce sebe i messija koji moze jos toga da da fudbalu ali ne u barsinom dresu ocigledno. pike i buskec su odavno za staro gvozdje. centralni napadac se mora dovesti pod obavezno u januaru. inace se ni ls nece izboriti.

avatar
Amalainter
Sunday, 25.10.2020
14:01

Sta sudjenje?? Sudjenje je bilo dobro-trebao se suditi i penal za Real...To su gluposti-barseloneta je na kolenima-bravo Mesi-valjda ce te pustiti na zimu

avatar
Lecter
Sunday, 25.10.2020
13:43

Barsa mora da promeni oba stopera kao i Buskeca. Ostali deo tima je vise manje ok.Ima tu mladih igraca koji imaju potencijal.

avatar
Badr Hari
Sunday, 25.10.2020
13:17

Tako je, nakon brutalne pljačke Reala ko god kaže da je Barsa oštećena njega treba poslati na disciplinsku komisiju i najstrožije kazniti. Ko bre sme da kaže da je Real lopovski klub koji i za faulove u napadu dobija penale, kome je dozvoljeno igranje rukama u svom šesnaestercu, čiji igrači ne dobijaju ni žute kartone za faulove za koje protivnički dobijaju direktne crvene itd. :D