Barsa loša, Real gori - I Alaves "otvara kapiju" Atletiku!

Autor: Milovan Longinov
subota 28.11.2020.
22:59
Izvor: Sportske.net

Šta se ovo dešava sa dva najveća kluba u Španiji?!

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida ponovo su razočarali pred svojim navijačima, pošto je večeras kao gost slavio Alaves rezultatom 2:1!

Zvuči neverovatno, ali Real posle 10 odigranih utakmica ima tek pet pobeda i već tri poraza, od Kadiza, Valensije i sada Alavesa. Poređenja radi, Barselona ima dva meča manje, ako pobeda oba, biće identična sa Madriđanima, a svi mislimo da su Katalonci u daleko većem problemu. Istina je - ne zna se ko je u goroj poziciji od dva najveća španska kluba i u celoj priči pobednik je Atletiko Madrid koji sitnim koracima ide ka tituli.

Atletiko je jedini neporaženi tim, ima 23 boda, šest više od Reala i čak 12 od Barselone, koja ima i meč manje.

Real Madrid je ove sezone već izgubio od Kadiza na svom stadionu, doživeo je šamar od Valensije u gostima, a u prošlom kolu je remizirao sa Viljarealom na Madrigalu i sada novi kiks - od Alavesa.

Alaves je odigrao neverovatnu utakmicu, kao nedavno protiv Barselone kojoj je otkinuo bod sa igračem manje.

Već u petom minutu videli smo da Realova odbrana ne liči na sebe bez Serhija Ramosa, a Načo Fernandes je nepotrebno i nespretno blokirao loptu rukom, sudija opravdano dosudio penal, precizan sa 11 metara je Lukas Perez.

Isti igrač je imao ogromnu priliku da duplira prednost Baskijaca u 25. minutu kada je izašao sam na Kurtou, ali je Belgijanac pročitao njegovu nameru da ga lobuje i sačuvao svoju mrežu.

Samo tri minuta kasnije, nova loša vest za Real, Eden Azar je osetio bol i opet je morao da napusti teren, neverovatno je koliko problema ima sa povredama od kako je stigao u Madrid. Azara je zamenio Rodrigo, ali to nije mnogo pomoglo Madriđanima.

Početkom drugog poluvremena, Tibo Kurtoa je napravio katastrofalnu grešku, dodao je loptu u noge Hoseluu kome nije bilo teško da pogodi prazan gol za 0:2 i novi šok za Madriđane.

Real je morao da krene na sve ili ništa, Zidan je uveo i Vinisijusa umesto Asensija, ali je još više ostavio prostora u odbrani. Lukas Perez je imao novu priliku, bio je za malo neprecizan, a odmah potom je spojio i Hoselua sa golom, ali je Kurtoa ponovo sačuvao Real, kao u prvom delu igre.

Nakon 0:2, Real nije imao šta da izgubi, morao je još više da krene u napad, Rodrigo je imao veliku priliku u 73. minutu, ali je sa gol linije loptu izbio jedan defanzivac Alavesa.

Inicijativa se Realu isplatila u 87. minutu kada je Kasemiro pokupio jedan odbitak i lako pogodio za 1:2.

Do kraja, Isko je pogodio prečku, to je bilo sve od njega danas, Real je izgubio, mogao je Alaves da postigne još koji gol i biće zanimljivo pratiti dešavanja u redovima Madriđana do kraja godine...

baner
 
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Sunday, 29.11.2020
10:40

Koliko fali Ramos još više fali Karvahal... Protiv Intera je to ličilo na nešto a danas bekovi katastrofa... Ne znam šta se dešava sa Marselom ali brate ne može ni za Kastilju ovako... Prodaja Reguljona je ogromna greška...

avatar
Mirjevac
Sunday, 29.11.2020
01:18

Real su upropastile sudije i Var, a Barcu je upropastila uprava na celu saa Bartomeom, zato je to tako sa ta dva kluba! Atletiko je vecito treci i on neci osvojiti LaLigu, posto Atletiko nema trenera, ima dobre igrace ali trener mu fali! Atletiko nebi veceras pobedio, da nije bio auto gol i kako ce on da osvoji LaLIgu, kad se raduje pobedi iz auto gola!

avatar
Sale Internazionale
Sunday, 29.11.2020
00:21

Ko nas pobedi...

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 29.11.2020
01:16
avatar
Inter Milan
Sunday, 29.11.2020
04:09

Misliš ko nas pokrade? Da je Taylor ovo sudio prošao bi i Alaves isto kao i mi.

avatar
El Pístolero
Sunday, 29.11.2020
00:14

Hahaha, sada vidim retultat i jasno mi je da su lopovi pomislili kako će protiv Alavesa doći do bodova bez pljačke. 😂

avatar
04
Sunday, 29.11.2020
00:04

Zvuči neverovatno, ali Real posle 10 odigranih utakmica ima tek pet pobeda... i to svih pet pokradenih.

avatar
Badr Hari
Sunday, 29.11.2020
00:01

Razumem da Tejlor nije mogao večeras da predvodi Real, ali Adrián Cordero Vega nije adekvatna zamena ni protiv Alavesa. Neće to da može bez Lahoza, Manzana, Fernandeza, Munuere, Bengoetxee, bez izmišljenih penala, smešnih isključenja protivničkih igrača, poništenih regularnih golova protivniku itd. :D

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 29.11.2020
00:01

Katastrofa i sramota pojedinaca na celu sa Zidanom...

avatar
Bádr Hari
Sunday, 29.11.2020
00:00

sudija je sve uradio da pogura Real i time napakosti Barsi i mom idolu Messiju. :D

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 29.11.2020
00:00

Mora real ozbiljnije da shvata ove utakmice, pa nije im alaves raspala barsa ili kanta inter ba da ih dobiju sa trecinom snage

avatar
Stefmajster89
Sunday, 29.11.2020
11:44

zamisli tek sta bi Alaves radio junajtedu :O

avatar
xenon 1989
Monday, 30.11.2020
01:19

Nasekira se daki za Junajted malo manje negoli ti. Ako su hteo da ga iznerviraš trebalo je da ga pitaš: 'znaš li šta bi Laguardia ili Leujne radili tvom izlizanom idolu?'. Samo mu njega nemoj dirati, a sve ostalo udri kol'ko želiš, to ga ne dotiče. A da, ako hoćeš još gore da ga iznerviraš onda pohvali Mesija. :D