Barsa krila sukob, ostaju bez Valverdea?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.09.2018.
20:43
Izvor: Sportske.net

Stvari na terenu idu sjajno, van njega baš i ne, a oni koji poznaju trenera Barselone kažu da on sigurno neće ostati na klupi.

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Ernesto Valverde je ponosan i tvrdoglav, nije tajna da ga igrači vole više od uprave, a pokazao je prošle godine svojim izborima da neće odustati od ciljeva. Barselona je igrala tvrđe, promenila stil, osvojena je dupla kruna, ali je za poraz od Rome u Ligi šampiona Bertomeu optužio trenera.

To je navodno i dojavio medijima što je Valverde saznao i počeo tihi rat.

Nije mu se svideo prelazni rok, bio je protiv prodaje Paulinja, ali i odluke kluba da otpusti direktora Roberta Fernandeza koji ga je doveo iz Bilbaoa.

Novi sukob usledio je oko levog beka, naime Valverde smatra da nije trebalo pustiti Dinja dok se ne dovede alternativa Albi, a nije želeo ni Malkoma, kome i ne pruža šansu.

Iako je Barsa uložila oko 120 miliona u nove igrače, Valverde ih uglavnom ignoriše, forsira uglavnom isti tim kao i prošle sezone, vratio je u život Dembelea, a u klubu smatraju da mora da rotira, da tim ne igra atraktivno, i da su par mečeva pobedili uz dosta sreće.

Valverdeu ističe ugovor u junu, do marta je klub postavio rok da reši pitanje produžetka, ali pregovori nisu ni počeli, trener za sada nema nameru ni da razgovara, pa je velika mogućnost da čak i ako zadrži titulu i osvoji Ligu šampiona jednostavno napusti "Kamp Nou".

Oni koji ga poznaju kažu da to nikoga ne bi začudilo jer ne podnosi da mu se neko meša u posao, ali i rezultat mu je uvek bio važniji od utiska.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Saturday, 22.09.2018
11:19

Sto je do njega, uradio je. Uzeo duplu, nije imao srece u LS, ali ima ovu sezonu i mozda nesto uradi

avatar
GoHard
Friday, 21.09.2018
22:37

Barselona ima dobru odbranu konacno ali nije to ta Barsa koja igra paklen fudbal, treba im agresivni trener koji ce vise osloboditi Mesija u napadu, Kutinjo je sposoban igrati desetku i ne vidim zasto to ne bi radio a da Mesi bude ispred, mislim da bi tada Barselona bila mnogo jaca.

avatar
deki trbic
Friday, 21.09.2018
21:50

PAMETAN COVEK!!! CENIM NJEGOVO RAZMISLJANJE, NE KONTAM DOVEDU IGRACA A NE PITAJU GA JEL MU TAJ TREBA ITD?

avatar
Oldboy
Friday, 21.09.2018
21:21

Šteta za Malkom

avatar
_mladenq
Friday, 21.09.2018
21:00
avatar
Bidza i Tridza
Friday, 21.09.2018
20:56

Meni su neke njegove odluke skroz nelogicne i mislim da je titulu uzeo zbog slabijih partija Reala u ligi. Da ne pominjem kolko puta je Barsa bila losa a ipak izvlacila pobedu zbog Mesija. Ni sad ne blistaju al je Mesi opet sjajno zapoceo sezonu,vec dva het-trika. Mislim da Barsi ne odgovara trener tog tipa i da u LS s njim ne mogu do trofeja. Ako se ne varam,Barsa ima 7 titula u ligi u zadnjih 10 sezona i prioritet im je vetovatno LS. Nesto ne verujem da je to moguce sa Valerdeom.

avatar
_mladenq
Saturday, 22.09.2018
17:56

Naravno da nije moguce, lik je mali trener gubitnickog mentaliteta.

avatar
Tata Messi
Friday, 21.09.2018
20:48

Nije los trener za osvajanje Lige,ali je slab u LS.Zna neko jos koliko moramo trpiti ovu upravu?