Barsa izdala saopštenje, ali to je tek početak haosa!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.02.2020.
17:30
Izvor: Sportske.net

Šta se sve neće dogoditi ove sezone na Kamp Nou?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nakon šokantne vesti dana u Španiji, da je uprava Barselone plaćala kompaniju koja je imala zadatak da veliča rad uprave, a po potrebi da blati i imena legendi kluba kao što su Ćavi, Pujol, Gvardiola, klub je sve te navode demantovao saopštenjem.

Katalonski klub je momentalno reagovao tvrdeći da ništa iz medija nije tačno, ali to je izazvalo još veći haos i nezadovoljstvo kod navijača.

Po društvenim mrežama kruži masovna akcija da se bojkotuje uprava na čelu Bartomeua sa početkom danas u 18.00. Brojni profili koji imaju veliki broj pratilaca Barsinih navijača, jednoglasno su se složili da "haštegom" #BartomeuOut pokrenu lavinu nezadovljstva prema upravi i tako pozovu na vanredne letnje izbore.

Izbori za novog predsednika su na programu 2021. godine, ali se stvaraju sve veći pritisci da se oni održe već na leto. Za tako nešto potrebno je da ova inicijativa uspe, javili su se i predsednički kandidati Viktor Font, inače veliki prijatelj Ćavija Ernandesa, koji je spremio čak i tužbu protiv Bartomeua.

Spekuliše se da bi svi kandidati mogli da se udruže kako bi naterali Bartomeua da raspiše vanredne izbore, ako mu navijači izglasaju nepoverenje, on neće imati izbora.

Baner

Sve u svemu, u ovakvoj atmosferi, malo ko očekuje da Barsa može da se fokusira na teren, igrači su takođe nezadovoljni, ali su okrenuti jedni drugima i nisu baš prijateljski nastrojeni prema čelnicima kluba.

Biće uzbudljivo do kraja ove sezone, deluje da je ovo tek uvertira u opšti haos koji je nastao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 18.02.2020
09:37

Ahahahah komedija od kluba ahahahha 😀 bili i ostali mali klub...

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 18.02.2020
00:55
avatar
Don Andres
Monday, 17.02.2020
22:29

Mislim da je svak i bez ovoga mogao vidjeti da je ova uprava rak rana barselone. Sve sto su uradili, bilo je sistematsko unistavanje kluba

avatar
No rules
Monday, 17.02.2020
19:12

Nista cudno. Oni tako posluju, to im je politikaa kluba. Povlasceni kod Uefe, taj klub je danas sve kontra onome sto je nekada bio.

avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
18:52

Napolje sa tim Bartomeu i sa Abidalom i ostalima iz uprave, koji unistise klub! Videlose sta su sve uradili sa kupovinom i sa prodajom i sa igracima koji sad igraju, cak ih nema dovoljno u rezervi a prodavali do zadnjeg dana a da nisu ostavili onoliko koliko im je potrebno! Trener se zali da nema dovoljno igraca koji ce da igraju, zato napolje sa tim ljudima!

avatar
Dragan BG
Monday, 17.02.2020
18:43

Sto bi me to iznenadilo od Spanaca.