Barsa i novi napadač - problem minimalan, a ogroman, lista sve kraća!

Autor: Milovan Longinov
sreda 12.02.2020.
10:43
Izvor: Sportske.net

Da li će Barsa, i pored svega, ostati kratkih rukava?

Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Barselona će i zvanično dobiti dozvolu RFEF da dovede novog napadača van prelaznog roka, pošto su medicinski izveštaji potvrdili da Osman Dembele mora na šestomesečnu pauzu.

Danas je zakazan ključan sastanak Erika Abidala i Kikea Setijena na kom treba da donesu najbolje rešenje za napadača do kraja sezone.

Bliski izvori danas otkrivaju da je ovo istovremeno veliki problem, iako je minimalan, jer Barselona NEMA novca za neku kvalitetnu investiciju, a primer Kevina Prinsa Boatenga prošle zime ne sme da im se ponovi.

Navodno, Barsa je planirala da "ispegla" finansije i sve račune početkom leta, a tu je računala na siguran otkup Filipea Kutinja od strane Bajern Minhena za 120 miliona evra, ali je nemački klub odustao od te namere.

Sada Barsa jednostavno mora da dovede nekog napadača koji će imati pravo nastupa u La Ligi, i kako bi u pojedinim utakmicama Lionel Mesi i Antoan Grizman dobili odmor u igri na dva fronta.

Katalonci pak nemaju više od 15 miliona evra za vanrednu kupovinu, pa je tako otpao Vilijan Hose iz Real Sosijedada, dok o Rodrigu Morenu Barsa samo može da mašta.

Baner

Deluje da nema mnogo opcija, i dalje je tu najjeftinija Anhel iz Hetafea, koji baš i dolazi za vikend na Kamp Nou, možda baš na audiciju...

Zaključak je da Barsa nema više od 15 miliona evra, što je minimalan, ali svakako ogroman potencijalni problem kada bude najbitnije - peglanje računa do 1. jula kada ističe "finansijska godina".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 12.02.2020
14:48

A da 'imaju' sav novac ovoga sveta, (k'o što 'nemaju' više od 15m€) i da mogu da biraju bilo koga napadača iz bilo koga španskog kluba taj bi im osvojio La Ligu ili barem mnogo pomogao oko toga? Ili bi toliko rasteretio Messija i Grizmana da bi Messi uz 'ogromnu pomoć' Grizmana osvojio LŠ? :D

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 12.02.2020
13:34

Ne zna se ko ima bolju upravu , oni ili United ...

avatar
zeks
Wednesday, 12.02.2020
13:11

Najbolje je ne kupovati nikoga.Cisto bacanje para,gurnuti nekoga iz B tima u rotaciju i pokusati nekad 4-4-2 pa koliko se uradi. Cuvati pare za leto i velike kupovine