Barsa čuva distancu, Atletiko prati, Srbin umalo zaustavio Ronalda (PREGLED)

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.03.2018.
10:13
Izvor: Sportske.net

Iz nas je još jedno uzbudljivo kolo Lige Primere.

sdeibar.com
sdeibar.com

Povezane vesti

Barselona je sačuvala osam bodova prednosti u odnosu na Atletiko Madrid, koji je uz Real i Valensiju zabeležio trijumfe u ovom kolu.

Barselona je bez mnogo problema pobedila otpisanu Malagu, rezultatom 2:0. Iako u timu nije bilo Lionela Mesija zbog rođenja deteta, Barsa je došla do pobede golovima Suareza i Kutinja, dok je Osman Dembele upisao asistenciju.

Atletiko Madrid se posle poraza od Barselone na Kamp nou, vratio na pobednički kolosek, na Vanda Metropolitanu pala se Selta rezultatom 3:0, a golove su postigli Grizman, Vitolo i Korea.

Real Madrid se propisno namučio protiv Eibara, a sve zahvaljujući našem Marku Dmitroviću. Srpski reprezentativni golman, od jesenas sada je dobio drugi poziv, istakao se brojnim intervencijama, izludeo je Ronalda, koji je ipak uspeo da iskoristi dve greške Baska i pogodi za 2:1.


U derbiju kola, Valensija je kao gost savladala Sevilju golovima Rodriga u 25. i 65. minutu i tako dokazala da zaista zaslužuje Ligu šampiona naredne godine, kao četvrti najbolji tim u prvenstvu.

U trci za Ligu Evrope se dodatno zakuvalo, Viljareal, Đirona i Betis su zabeležili nove pobede, a iz senke vreba i Eibar.

U borbi za opstanak, Levante je zabeležio mega pobedu u gostima nad Hetafeom i pobegao Las Palmasu na četiri boda. Tim sa Kanarskih ostrva je opet izgubio, Pako Hemez je besan, rekao je da klub treba da pronađe novih 24 igrača i novog trenera, jer oni ne zaslužuju Primeru.

Deportivo je takođe izgubio, kao i prežaljena Malaga, koja je odavno otpisana.

La Liga, 28. kolo:

Đirona - Deportivo 2:0
Eibar - Real Madrid 1:2
Sevilja - Valensija 0:2
Hetafe - Levante 0:1
Malaga - Barselona 0:2
Espanjol - Real Sosijedad 2:1
Atletiko Madrid - Selta 3:0
Las Palmas - Viljareal 0:2
Atletik Bilbao - Leganes 2:0
Alaves - Betis 1:3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke