Barsa bez igrača, Vidal ih ismejao!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 31.08.2020.
14:18
Izvor: Sportske.net

Najtužnije pripreme ikada.

EPA-EFE/R. GARCIA
EPA-EFE/R. GARCIA

Povezane vesti

Juče smo sa velikom pažnjom čekali informacije iz Katalonije.

Pojedini igrači su pristigli u klub, ali ne i Leo Mesi koji je propustio jučerašnje PCR testiranje pred početak novih izazova u Barseloni. Argentinac svim snagama gura svoj odlazak sa "Nou Kampa", na nesreću Kumana nije jedini.

Juče su stigla tek devet prvotimaca, uključujući Rafinju, Suareza, Rakitića i Suareza koji će izvesno napustiti klub.

La Liga nam se vraća 12. septembra, večeras izlazi i raspored mečeva.

Pored onih koji su pristigli, fali još 17 prvotimaca. Frenki De Jong, Buskec, Lengle, Grizman, Trinkao, Semedo, Brajtvatj, Fati, Inaki Pena, Riki Puđ, Miranda, Alenja i Pedri su na internacionalnim obavezama.

Fale još, pomenuti Mesi, Ter Štegen se oporavlja od operacije kolega, Pjanić je u Italiji gde se nalazi u izolaciji zbog pozitivnog testa na korona virusa a Kutinjo je na produženom odmoru posle osvajanja LŠ sa Bajern Minhenom.

Kuman

Kuman će tako morati dobar broj prvotimaca tokom priprema da nadomesti fudbalerima iz mlađih selekcija. Arturo Vidal je imao i šta da kaže na ovo.

"Barselona mora da promeni svoj način razmišljanja. Fudbal je napredovao, drugi timovi napreduju u drugim aspektima - trenutno je fudbal više fizički, oslanja se brzinu i snagu a manje na tehnički deo. Poslednje tri godine nisu ono što tim poput Barselone zaslužuje. Najbolji tim na svetu ne može ostati na samo 13 profesionalnih igrača. Ne možete uvek pobediti sa svojim DNK", izjavio je Vidal.

Čileanac je potom priznao da razmišlja o napuštanju kluba, ali nikada ne bi otišao u redove Real Madrida zbog poštovanja prema navijačima Barselone. Za Vidala vlada interesovanje iz Italije, Inter i Juventus su spremni da ga dovedu, Čileanac ne bi imao ništa protiv povratka na Apenine gde je već nosio boje "bjankonera".

Izgleda da će "ratnik" povući nogu kada su u pitanju odlasci.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 31.08.2020
15:21

Nisu imali ni za 5 na 5. Barselona nije najbolji tim na svetu, ako je to i tvrdio pre 1/4 finala, sad bi stvarno vec morao da prestane sa tim budalastinama.

avatar
P. S.
Monday, 31.08.2020
15:12

Ne vidim kako ih je to ismejao rekavši samo ono što znaju svi koji iole prate fudbal? A što se tiče napuštanja kluba to bi trebalo da urade svi koji to mogu, a igra im se fudbal i bili bi zadovoljni finansijskim uslovima novog kluba.

avatar
Dimebag Darrell
Monday, 31.08.2020
14:34

Ne bi ni imao ponudu Reala i da hoces da odes tamo.