Barnli odoleo na 'Old Trafordu', Kun i Gundogan vratili 'Građane' na čelo tabele!

Autor: Boban Filipović
subota 29.10.2016.
17:55
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted još jednom razočarao svoje navijače, Mančester Siti i Midlsboro prekinuli post, Hal tone sve dublje, podela plena na 'Vajt Hart Lejnu'.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nakon uvodnog meča 10. kola Premijer lige u kom je Arsenal kao gost ubedljivo savladao Sanderlend, odigrano je još pet utakmica tokom popodneva.

Najveće iznenađenje priredio je Barnli, koji je osvojio bod na 'Teatru Snova'.

Golman Hiton je frustrirao 'Đavole', frustrirao je i Murinja koji je isključen na poluvremenu jer jer prigovorio sudiji Klatenburgu zbog nedosuđenog penala, u nastavku su gol gostiju spašavale i stative i prečka, a na svu tu muku Mančester Junajted je nešto više od dvadeset minuta pre kraja ostao sa igračem manje, Ander Erera je dobio drugi žuti karton.

Sa čovekom više u polju gostima je olakšan posao, sačuvali su mrežu jer su se Ibrahimović i Runi propisno brukali i na kraju osvojili bod.

Junajtedu je ovo četvrti uzastopni prvenstveni meč bez pobede, poseldnji trijumf je zabeležen pre više od mesec dana protiv Lestera.

Kun Aguero i Ilkaj Gundogan su imal svoj šou na 'Houtornsu'.

U prvom poluvremenu Argentinac je dao dva gola Vest Bromviču, u nastavku asistrao Gundoganu za 0:3, a u nadoknadi Turčin sa nemačkim pasošem svojim drugim golom postavlja konačnih 0:4 na asistenciju De Brujnea.

Aleksandar Kolarov je odigrao ceo meč na poziciji levog štopera, dobio je žuti karton u 62. minutu, a Mančester Siti je ovim 'pokerom' prekinuo mini seriju od tri utakmice bez pobede u prvenstvu i ovim trijumfom se vratio na lidersku poziciju zbog bolje gol razlike od Arsenala.

"Pevci" i "Lisice" su podelil plen u severnom Londonu.


Totehnem je poveo u finišu prvog poluvremena golom Vinsenta Jansena sa 'bele tačke' posle sumnjivo dosuđenog penala, to je prvenac Holanđanina u Premijer ligi.

Lester je poravnao nakon tri minuta igre u nastavku, gol je postigao Ahmed Musa, hitronogi Nigerijac koji se "upisao" u prošlom kolu u ubedljivoj pobedi nad Kristal Palasom.

Do kraja Totenhem opasniji, Jansen je probao iz slobodnjaka, potom promašio jednu kolosalnu priliku, šampion se odbranio od naleta domaćina, ostalo je 1:1.

Midlsboro je upisao drugu prvenstvenu pobedu i slavio posle dugo vremena. Na 'Riversajdu' je pao Bornmaut, rezultat je bio 2:0.

Gaston Ramirez je doveo Boro u vođstvo fantastičnim golom u finišu prvog dela igre, prednost je duplirao Stjuart Dauning na asistenciju Negreda posle desetak minuta igre u drugom delu.

Očajni Hal je pretrpeo peti poraz u nizu u Votfordu, jedini gol na meču bio je autogol Dosona u 82. minutu.

'Stršljenovi' su neporaženi na poslednja četiri meča, a ovim trijumfom su preskočili Mančester Junajted na tabeli.

Današnji program u Premijer ligi završiće se na 'Slehasrt Parku', gde Kristal Palas dočekuje Liverpul (18:30).


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

204 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
knezLFC
Monday, 31.10.2016
12:28

e sad vidite kako je liverpulu kad igra protiv junajteda. poslednje dve, tri godine liverpul je napadao i stvarao sanse ko lud a ne znam kako da ga nazovem david de gea je branio i cupao junajted izvlacio ih da to nije normalno. eto uzmi samo za primer prosle godine kada je junajted dobio 1:0 na enfildu ni sami ne znaju kako. liverpul ih ugazio ubio junajted pola nije mogao da prodje i onda runi iz jedne jedine jebene sanse da gol ni on ne zna kako nikome to nije jasno. i jos ima utakmica i odbrana cuvenog golmana junajteda. treba da ga uramite i da se svaki put prekrstite sto ga imate. covek je uvek branio utakmice zivota protiv liverpula brani sve moguce i nemoguce da je bio bilo koji drugi golman primio bi bar 3 komada. al ok postujem ja klub kakav je junajted i zaista mi je zao sto su u ovakvoj situaciji. postujem velikog ser aleksa fergusona realno i ako sam navijac liverpula moram mu odati priznanje zaista je ucini nesto specijalno sa junajtedom skidam mu kapu nema sta. zao mi je sto od junajteda prave klub tima real madrid gde je marketing sve. doveli su ibrahimovica pogbu preplatili. po mm misljenju ni jedan igrac ne vredi 100 miliona. junajted je pod fergusonom igrao kao tim i igrali su za klub niko nije bio vazniji od kluba i zato je junajted imao toliko uspeha. medjutim danas im u klubu igraju sve neke nazovi zvezde. realno ajde pogba jos i daje sve od sebe igra covek daje koliko toliko. al imaju ibrahimovica kojeg realno zabole za sve jedan klub igra covek sam za sebe i tu jos par pojedinaca tipa depaj erera i sta ja znam. nema onog pravog vodje ni na teretnu a ni pored njega. jos kad se saznalo da ce murinjo preuzeti junajted ja sam znao da on nije menadzer za njih on je procitan trener samo laprda naokolo. ja iskreno ne volim taj njegov stili ni njegov ni diega simeonea koji idu da daju jedan gol i onda se zatvore umrtve utakmicu do zla boga udave. mislim za primer i to se nekima svidelo ili ne pogledaj samo liverpul kako igraju niko se ne izdvaja svi igraju podjednako pravi onaj napadacki fudbal koji me podseca na raniji engleski fudbal gde je bilo vaznije napadati i igrati na gol vise neko se orijentisati na odbranu samo. mislim sam pogleda na igu liverpula taj timski duh i sve. koliko je vaznije igrati timski nego gurati neke istrosene zvezde. mislim da ibrahimovic moze samo da greje klupu al jbg nema murinji hrabrosti da ga izvede on mora da igra i igra se samo na njega dodaj ibrahimovicu pa sta bude bude. nije ibrahimovic manchester junajted.

avatar
Sunday, 30.10.2016
00:53

Zaista sam mislio da je u pitanju losa serija, ali je ovo daleko od toga... MU se sve vise pretvara u liverpul zadnjih 20 i kusur godina, kad je uspeh bio plasman u neko evropsko takmicenje. Mislim na EPL, posto je liverpul osvajao ligu sampiona, pa mi mozemo samo da se nadamo da ce MU uradit tako nesto u skorije vreme. A ovi sto brane murinja pojma nemaju, jer MU klub poput barse gde se treneri prilagodjavaju klubu, a ne klun ofucanoj takticitakti ex-dobrog trenera.

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
22:44

Who let the dog out?! LoL

avatar
Manipulator
Saturday, 29.10.2016
22:33

Da li je Murinjo mali trener, ili je Junajted mali klub?

avatar
Milos(CZV-CFC)
Saturday, 29.10.2016
20:45

Sta je bre ovo ceo dan necete komentar da mi objavite????

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 29.10.2016
20:23

Samo da dodam jos nesto:Ne razumem one koje prozivaju navijace Jun ajteda,te gde je ovaj gde je onaj?!Ljubav prema klubu svakog pravog navijaca je konstantna nevezano dali klub gubi,dobija,osvaja i ne osvaja trofeje,dali igra prva,druga ili peta liga.Klub je konstanta,mi,navijaci,radjamo se i umiremo.Ja sam srecan sto sam za vreme svog dosadasnjeg zivota doziveo najvecu slavu svog voljenog kluba,cuvenu tripletu,brdo trofeja i mogu mirno da sklopim oci,naravno posle nekoliko decenije:),nek nas svi bog pozivi.

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 29.10.2016
23:29

Bog te pozivio i vise ali ne razumem kako neko moze da voli strani klub. Da simpatises da ali da volis... to mi nikad nece biti jasno. Ovo nije kritika vec samo komentar

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 30.10.2016
13:40

Paklen pomorandza Haha lepo si opisao to, neka neka. Svako je drugaciji, eto ja vec 20 god u inostranstvu, odem pogledam lokalni klub koji je u prvoj ligi ali ne mogu da se uzivim pa to ti je, kad izgube idem sa stadiona u istom raspolozenju. Nista se ne moze voliti ko Zvezda, znam da je puna lopova ali eto ne mozes i gotovo

avatar
äxwell
Sunday, 30.10.2016
09:18

Ne znam sta ne razumjes! To su prozivke upuceni nekolicini djavolcica koji neprestano provociraju sve sto je vezano za Liverpul. Eto vam ga sad, provocirajte jos ako mozete.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 30.10.2016
02:22

Hvala,i tebe.Isto kao sto sam voleo,ozenio i ostavio stranu devojku,samo sto ova ljubav eto traje vise od 20 godina.Jedino "nesto" koje dok gledam srce pocinje da kuca zabrzano,a video sam svasta:),i ne mogu da konrolisem,i ja nekad pitam sebe zasto ali eto,volim taj klub,gledam svaku njegovu utakmicu,dok ostalo gotovo i da ne gledam,jedino ako cekam na tiketu:).Volio sam ja i Zvezdu i svoj lokalni klub ali od kad je politika kontamninirala sve "zivo i divo" niti gledam,niti pratim,niti pa me interesuje nista domace,od reprezentacije,razno razne pa do sportskih klubova.Za mene su granice samo obicne linije:)

avatar
Manchester is Red
Saturday, 29.10.2016
20:04

U redu je da ljudi prozivaju fudbalere kada nisu na nivou, ali pričati posle ove utakmice da je Murinjo loš trener. Pa zar je on kriv što igrači nemaju realizaciju? Igra je bila tu, šansi koliko hoćeš, ali je jednostavno realizacija očajna. Zlatan totalno van forme, čak je i postao agresivan od nemoći. Bije protivničke igrače kako stigne, ne priliči mu uopšte. Puno je problema u ovoj ekipi. Neće biti lako, ali se nadam da će momci izaći jači iz ovoga.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 29.10.2016
19:36

Ja imam svako pravo da se radujem kadaa tim za koji navijam pobedi, a onima kojima to smeta nek me finoo i polagano zaobidju, nikoga nisam uvredio, prozvao, spomenuo. PUSTITE ME DA UZIVAM BAREM 1 DAN, ne ometajte me, jer ja vama to ne radim...

avatar
Saturday, 29.10.2016
23:30

TAKO JE, TONY DRUZE! To bi bilo to. Moja misija na ovom sajtu je zavrsena. Posao ne moze da ceka. Nisu mi dozvolili da ostanem do kraja godine i za docek Nove, vec za krsnu slavu, Svetu Petku, ali ja postujem tu odluku. Do ponoci cu ostaviti jos par komentara, sutra necu biti slobodan, moram da se spakujem, da pregledam dokumenta, plan i program konstrukcije i jos ponesto i u noci nedelje na ponedeljak, oko 03:00 putujem za Beograd i tokom jutarnjeg dana, ponedeljka, imam let za Njujork, a potom u Njujorku presedam u drugi avion i pravac Los Andjeles. POZDRAV, TONY DRUZE MOJ!

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 02.11.2016
10:56

Sve najbolje druze..

avatar
Pep Guardiola
Saturday, 29.10.2016
23:41

Pusti hejtere.Sacekaj maj kada Vini pude podizao pehar i onda podsjeti sve historicare ko je glavni.

avatar
Pep Guardiola
Saturday, 29.10.2016
19:29

Falili su nam David i Ilkay,evo ih konacno.Kun pokazuje zasto je najbolji.Kiks Burnleya iznenadenje kola.

avatar
paul2016
Sunday, 30.10.2016
01:00

moli boga da se arapi dugo zadrze tu jer dok je njih bice i vas, jer kad oni odu odose i finansije

avatar
tony zahirovic1234
Tuesday, 06.12.2016
07:16

Bicee Gradjana i pre i posle Arapa...

avatar
paul2016
Sunday, 30.10.2016
23:00

jesil siguran, samo se vi drzite arapa, dok je njih bice i vas

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 30.10.2016
21:00

E pa vidis, Sitii je kao KLUB mnogo mnogo zaradio, sve i da ode seik a to se necee desit, opet bi sve isto biloo skoro, ZATOO SE USUTI...

avatar
Saturday, 29.10.2016
19:10

Ја не знам шта треба да се деси да Јунајтед постигне проклети гол... 30 и више шутева ка голу, 10+ у оквир, али Ибра је победник. Човек је промашио непромашиво! Ако сада нису узели 3 бода, не знам кад ће онда. Боље да сам радио нешто паметно, него што сам се живцирао због његових промашаја...

avatar
Japanac
Saturday, 29.10.2016
19:01

Man Utd brate gde si? Ziv si?

avatar
Sunday, 30.10.2016
01:12

Javiće se sutra sa nekom nebuloznom izjavom kao i obično, samo kada mu se podigne šećer, pošto je sada u velikom padu.

avatar
MANUTD
Sunday, 30.10.2016
19:13

Opet ne znas sta pricas, samo izmisljanje.

avatar
Sunday, 30.10.2016
16:45

Pao mu internet kao sve njegove prognoze.

avatar
Japanac
Sunday, 30.10.2016
15:30

Nema internet :)

avatar
Saturday, 29.10.2016
18:55

Kome smeta jak Barnli?!

avatar
Saturday, 29.10.2016
19:11
avatar
Saturday, 29.10.2016
22:40

A kako su prozivali Siti zbog nijednog udarca u okvir gola, a ovamo nisu mogli gol da umuljaju Barnliju od 30+ suteva. Sam zakljuci koja je veca sramota.

avatar
Saturday, 29.10.2016
18:54

Zapisano je u vremenu... Kakva igra, tečna igra, bez mnogo davljenja lopta, a protivnik da svisne od muke. Kun bratina, konačno proradio, Ilkaj pružio sjajnu partiju, najbolju do sada, a kritičari nestali, citiram, nije za PL, poseduje staklence u nogama, ne može da izdrži tempo PL... GUNDOGAN JE MAJSTOR!

avatar
Saturday, 29.10.2016
23:44

Ma pusti ove samozvane strucnjake. Malo su isfrustirani cinjenicom da se Gindogan vise isplacuje Sitiju, no Pogba Junajtedu. Pritom, duplo manje je placen od precenjenog Francuza. To bi bilo to. I da znas, Sane ce biti IGRACINA. POZDRAV SVIM GRADJANIMA SA OVOG SAJTA I NA BALKANU. VELIKI POZDRAV, UZIVAJTE I U POBEDI I U PORAZU NASEG PLAVOG GIGANTA!

avatar
Bolender
Sunday, 30.10.2016
10:55

I ja sam valjda gradjanin ali ne navijam za plastiku :D

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 30.10.2016
03:28
avatar
paul2016
Sunday, 30.10.2016
01:03

kakav gigant , vi ste arapska igracka, dok je njih bice i vas, jer kad oni odu negine vam championship

avatar
Kucky Dog
Saturday, 29.10.2016
18:41

Pa gde li je čuveni MANUTD sada? A i ja pitam gluposti. Ovde ne piše ništa o Liverpulu

avatar
Saturday, 29.10.2016
19:12

Javiće se, ali posle završetka meča K. Palas - Liverpul, da preciziram, da sačeka krajnji rezultat, pošto je trenutni 2:2.

avatar
MANUTD
Saturday, 29.10.2016
19:18

Kao sto vidis tu sam, gde si ti pre neki dan? Zasto mene prozivas za nestajanje, a nema te cim Junajted pobedi?

avatar
Nikola M.
Saturday, 29.10.2016
18:40

72% posed lopte, 37 šuteva, 11 u okvir i nijedan gol u mreži rivala! Neverovatno, apsolutno neverovatno! Ponovio se Stouk od pre par kola. 4 uzastopne utakmice bez pobede u ligi. Stativa, prečka, puno proćerdanih šansi, ozbiljnih i zrelih šansi, sve centimetri pored gola... Ibrahimović opasno iritira sa svojim promašajima. Maši u situacijama 1-1, maši sa pola metra, maši sve živo. Jeste da je već u godinama i sve, ali da neko onoliko fula, to je zaista previše. Nedopustivo. Nisam očekivao da će ovoliko mašiti na utakmicama. Razočaravajuće zaista. Bez preterivanja, ali sigurno jedno 15-ak zrelih šansi nije iskoristio u poslednjih 7-8 utakmica i za sad svi ti njegovi promašaji skupo koštaju Junajted. Pogba bi sad imao 5-6 asistencija da je ovaj koristio odlične lopte koje mu je slao, gde ga je odlično proigravao. Junajted je delovao živo, napadačka igra od starta, totalna inicijativa, lepo se igralo, kreativnosti nije falilo, sve je bilo dobro sem te realizacije. 'Samo' to. Drago mi je da smo gledali ofanzivan Junajted, Junajted koji je želeo da i gra i igrao dobar fudbal, Junajted koji je sve vreme pritiskao i pokazivao želju i htenje, Junajted koji se svojski trudio da dođe do pobede. Takav Junajted želim da gledam u nastavku, uz, naravno, neuporedivo bolju realizaciju :)

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 29.10.2016
19:55

Druze postoji utakmica kadaa je lopta na gol liniji BUKVALNO mislim, ali u gol necee, bad osecaj...

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 31.10.2016
11:46
avatar
Nikola M.
Sunday, 30.10.2016
21:41

Jeste, al' šta se može. Idemo dalje.

avatar
NIKE
Saturday, 29.10.2016
18:37

Alaj ovaj Barnli dđaba prosipa bodove:D

avatar
Saturday, 29.10.2016
18:36

NAJJACA sprdnja je bila pred pocetak PL,gledam ja na Sky Sport jedno 30 strucnjaka 60% tipovalo na Junajted da uzimaju titulu a ja se smejem koje su ovo neznalice dobijaju novac a pojma nemaju,a The KING radi za DZ iz ljubavi analizira pritom gotovo sve pogadja.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 29.10.2016
19:01

Daj sastavi neki tiket za sl nedelju kad sve pogadjas,pa da prepisem.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 29.10.2016
18:35

Nisam gledao utakmicu, ali mi 2 stvari nisu jasne, zasto Ashley Young nije usao umesto onog nesrecnog Lingarda, i zasto nije ubacio Carricka , moze njega da ubacuje protiv slabijih ekipa, jer ako nema brzinu, barem ima preglednost igre...

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 29.10.2016
18:32

Hahaha strasno sta nam golmani rade brane koda su najbolji na svjetu prvo golman stouka pa sad i barnliya. Ja se ne sjecam da je neka ekipa ispalila 37 suteva 11 u okvir gola a da nije dala gol. Svaki komentar je suvisan osim strasno sta nam golmani rade.

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
20:31

i Tibo Kurtoa branio? LoL

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 30.10.2016
07:22

Ovako razlika izmedzu celzija i junajteda je ogromna. Koliko god bili losi svaki protivnik dobije dodatni adrenalin protiv junajteda pogotov na old trafordu to je cinjenica a taj adrenalin nikad nece osjetiti protiv drugog kluba. Za vreme Aleksa F protivni bi bili ponizavani i gazeni pogotov na old trafordu pa se taj bjes nakupio u protivnicima i jos kad uzmes da je golman sa junjtedove akademije dobijes stimulisanog igraca 1000% to su stvari koje celzi nece nikad doziviti. Da bi svatio poentu mi mozemo biti i na sredini tabele ali junajted ostaje junajted gdje god da je vidis samo koliko se pise o junajtedu. Pep 6 utakmica bez pobjede pa jedva nesto napisano a o igracima junajteda samo sto ne pisu i kad idu u wc. Jednog dana nece biti ni mesija ni inijeste i Barsa 100 % nece biti takva kao sad jer takvi se igraci ne radzaju cesto i nema zamjene za njih ali ostat ce ime i znak da je dominirala godinama i gazila i ls i premijeri i svi ce biti stimulisani da pobjedzuju kad nisu mogli pre pa sad doslo njihovih pet min. Junajted ce stati na noge dali sa Mou ili nekim drugim trenerom sasvim je nebitno ali vi nikad necete ispisati istoriju i biti stimulans protivnicima ko junajted.

avatar
Saturday, 29.10.2016
18:32

Građani se raduju, a đavoli kunu Klatenburga.

avatar
Saturday, 29.10.2016
18:31

Na radost svih GRAĐANA! Ekipa se sjajno uzdigla na noge posle niza utakmica bez pobede. Kun i Gundogan naročito impresionirali. Pobeda za samopouzdanje.

avatar
Ole Gunar Solšer
Saturday, 29.10.2016
18:26

Inace Mancester je oborio rekord, najvise suteva na mecu u Pl. Od kada je Opta merila a to je od 2003.

avatar
7Spark7
Saturday, 29.10.2016
18:31

Oborili su licni rekord, Chelsea je imao vise 2014. protiv West Ham-a.

avatar
äxwell
Saturday, 29.10.2016
19:30

To kao da je neka karma koja vraca Murinju za sve i jednu destruktivnu utakmicu koju je imao u karijeri.

avatar
äxwell
Saturday, 29.10.2016
18:23

Samo kada se sjetim kako su se djavolcici smijali kada je Lpul porazen on ovog istog Barnlija koji je danas uzeo prvi svoj bod u gostima ove sezone. xD

avatar
Adnan
Saturday, 29.10.2016
18:40

Liverpul je porazen cisto posteno,Junajted je opljackan.

avatar
Adnan
Sunday, 30.10.2016
00:16

VlatkonUpravo to hocu da kazem,penali,crveni kartoni koji se sviraju drugim timovima nama niko ne svira.Junajted je izgubio 1 utakmicu posteno,tj onu protiv Watforda(mada je i tu 1.gol Watforda nepostojeci) ,protiv Sitija penal i crveni,protiv Celzija cist crveni u prvih pola sata kada smo mogli da preokrenemo,protiv Stouka penal,protiv Barnlija suhi penal u prvom poluvremenu i ima jos da nabrajam koliko hoces.Junajted je posteno remizirao ostale 2 utakmice.Sa tim skorom bi bili prvi na tabeli.

avatar
La bestia negra
Saturday, 29.10.2016
20:54
avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
20:32

hahaahah opljackan od strane Howard Webba? hahahaha

avatar
_HAZARD10_
Saturday, 29.10.2016
19:28

po cemu opljackan?

avatar
äxwell
Saturday, 29.10.2016
19:21

Ajde Adnane sut molim te..Niko ti od kolega djavolcica to nece reci al smorio si sa tim glupostima!! Kako te nije sramota da opet pominjes sudjenje i to protiv barnlija na OT!!!

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 29.10.2016
19:19

Mancester od 10 utakmice ima 4 pobede,3 remija i 3 poraza. Zelis reci da na 6 od 10 meceva Junajted je opljackan?Ne bih rekao.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 29.10.2016
18:48

Meni je iskreno tuzno sto je tebi najveca navijacka sreca koju si doziveo Junajtedova losa sezona... Jesi li kad razmisljao o tome?...

avatar
Kiddo
Saturday, 29.10.2016
18:23

jedini spas je da cekaju da mojes dobije otkaz u sanderendu,pa da ga vrate,ovaj murinjo predstavlja prednost protivniku

avatar
Ole Gunar Solšer
Saturday, 29.10.2016
18:22

Ne kapiram kritike prema Murinju kada ekipa uputi 38 suteva ne moze trener da postigne gol. jedino nije trebao da izmeni Matu, ali i posle toga je imao Mancester sansi...

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 29.10.2016
19:00

Ne kapiras?... Najbolji pokazatelj krize su ovakve utakmice gde ubijes i sahranis protivnika, a ne dobijes na kraju. Pusti prozivke navijaca Celsija i Liverpula, njima sama tekma i igra nisu bitni pa makar Ibrahimovic omasio 10 puta prazan gol. Oni su tu da prozivaju na svaki kiks, prvi zato sto su mali klub i imaju kompleks od toga, a drugi zato sto su napaceni zbog decenija zivota na marginama, pa je situacija daj sta das. Ne mora Liverpul da osvaja, bitno je da Junajted gubi. Njima nemoj zamerati, najtuznije u svetu sporta je biti navijac Liverpula rodjen krajem 80-tih pa na ovamo... Problem je sto ne menja Ibrahimovica, problem je sto drzi Mihtarijana zakovanog za klupu, problem je sto uopste pomislja da Felaini moze biti dobar za bilo sta osim za cuvanje rezultata 3 minuta pre kraja. Problem je sto redovno pravi nerezonske izmene kad jurimo rezultat i problem je sto nije vodja. Sto nemo stoji pored terena izgubljenog pogleda i odsustvom hrabrosti da izvede Zlatana i gurne Rasforda napred.

avatar
Sunday, 30.10.2016
01:22

Jedini koji imaju komplekse od najvećeg kluba na svetu Liverpula ste ti i tvoji drugari MANUTD i Special one. Liverpul je bar 20 ovakvih utakmica imao prethodne i one tamo sezone kada nije mogao da postigne gol, a vama se jedna utakmica desi i odmah jaučete. Što ne kažeš koliko ste imali sreće dok vas je vodio Van Gal? Što ne kažeš da niste takvom igrom zaslužili ni 10. mesto obe sezone, a sunce vas grejalo i sreća vas milovala, tada ti je bilo lepo, a? Sutra je nedelja, nema škole, dobro se naspavaj i razmisli kuda tvoj put vodi.

avatar
Nikola M.
Saturday, 29.10.2016
20:00

Tačno. Zar je kriv Žoze što je pogođena prečka? Zar je kriv što je pogođena stativa? Zar je kriv što Ibrahimović maši 1-1? Zar je kriv što Ibrahimović maši sa metar i to neometan i nebranjeni deo mreže? Zamerka je što je Matu izveo iz igre, odličan je bio, ali kako si i naveo, i posle toga su stvarane prilike i nastavilo se ofanzivno. U redu kritike za Žozea kad zasluži, ali sada nisu na mestu. Njegova ekipa je igrala napadački i vrlo ofanzivno od samoga starta, to što ovi nisu uspeli da konkretizuju terensku nadmoć, posle 37 šuteva i što su pogađali stativu i prečku, nije Murinjova krivica. Ibrahmović nas je najviše ukanalio onolikim promašajima, on je i najveći krivac za današnji rezultat. Ima malo, ali on ga baš prećera.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 29.10.2016
18:20

KAKVAA DOMINACIJAAA, SVI SU BILI ODLICNI BAS SVI. Konacno u povratku kakav return LJUDI MOJII, kakva dominacija, odbrana super igrala biloo je maloo problema u zadnjih 15-20 minuta, ali to ne smem da spominjem pored ovakve igre, David je prevazisao sebee kontrolirao sve, majstor, Nolito ekstra igrao odlicno nastima cist gol Stonsu ali ovaj losee reagirao, samoo moraa malo glavu da smiri, Sterla dobar 150% sebee dao, brat Kun izdominirao i konacno se probudio KAKVA GOLCINA 0-2, NA OVOJ UTAKMICI 100 DRIBLINGA JE IMAO, KOLIKO MI JE DRAGOOO ZBOG DOMINACIJE. Ilkaj je majstorcina breee, 2 gola i asistencija za Kunaa, Kun 2 golaa i asist Ilkaju, GUNDOKUN MIX, KONACNOOO SMO SE VRATILI TAMOOGDE PRIPADAMO, PEP EFEKT DEFINITIVNO, TO TOOOOOOO IDEMOOOOOOOO... CTWD

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
18:41

konacno i vi da pobedite posle 6 utakmice posta

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 29.10.2016
19:29

Nek i vi niste 10-i posle SEZONE POSTA...

avatar
Кун
Saturday, 29.10.2016
18:47

Dobro, brate, sta ti je? Odbrana je kriticna.

avatar
Realan tip
Saturday, 29.10.2016
18:17

Koliko United nije imao srece. Odavno nisam vidio da neko onoliko sansi propusti kao Ibra danas. Erera je genije cisti, sutra bih mu dao otkaz da sam trener. Dobro je United igrao, ali nije islo jednstavno. Heaton je cuda cinio na golu. A Murinjo opet zavrsi na tribinama, nece ova sezona na dobro izgleda...

avatar
Toni Kroos
Saturday, 29.10.2016
18:16

Potajno sam navijao da Junajted izgubio samo iz razloga kako bi se nesto promenilo! Ovaj Murinjo nije normalan! Covek nema okosnicu tima,svaku utakmicu pocinje sa razlicitim sastavom u nadi da ce prvi dati gol pa da parkira autobus!

avatar
MANUTD
Saturday, 29.10.2016
19:22

Jesi gledao utakmicu? Kakav autobus proizvede 40 suteva ka golu protivnika? I sa 10 igraca na terenu je napadao.

avatar
MANUTD
Sunday, 30.10.2016
18:51

Sut iz ocaja koji je golman maestralno skinuo da ne zavrsi u mrezi. Bas iz ocaja.

avatar
äxwell
Sunday, 30.10.2016
15:43

Ne mislim na te zicere ako ste ih imali. Msm na suteve Pogbe npr van 16 koji su ocigledno napumpali statistiku. To se zovu sutevi iz ocaja. Eto da te malo poducim.

avatar
MANUTD
Sunday, 30.10.2016
13:03

@Axwell iz ocaja 11 odbrana golmana?

avatar
äxwell
Sunday, 30.10.2016
09:25

Pa to je i bila ideja Šon Dajša! Da se beskonacno dodajete ispred njihove odbrane i sutate iz ocaja.

avatar
RedDevils1878
Saturday, 29.10.2016
18:15

Igrali smo dobro, ali nas je sreća ostavila onog dana kad se SAF povukao. Kada imate 37 šuteva i 19 kornera, očekuješ da jedna uđe.nOba Hererina faula su bila ne namjerna, pogotovu drugi. Nakon crvenog ulaze Runi i Felaini, Felaini ništa nije uradio kao što se odmah moglo i pretpostaviti da neće, a Runi još gori, izgubio 3-4 lopte i promašio zicer za pobjedu. Izvini Runi, velika si legenda, ali došlo je vrijeme da ideš i povedi sa sobom Zlatana. Rečeno je da će Ibra biti igrač odluke u malim mečevima, a evo zbog njegovih silnih promašaja izgubismo nekoliko bitnih bodova.nSvaka čast Barnliju, a posebno Hitonu, čovjek hobotnica, ponikao u Junajtedovoj akademiji i očigledno da je danas bio silno motivisan.

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
20:35

hahahha, mimimimi ceka vas iduce godine liga evropa.

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
18:14

Golgota propale Dinastije se Nastavlja....menjaju se Treneri, menjaju se igraci daju se miliarde ali Golgota je nemilosna... burnley prosuo golove.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 29.10.2016
18:55

Jeste da se Junajted ne sastavlja,al kad vidim da im nesto prigovara navijac malenog Celsija,onda krenem da se smejem.Jesi ti svestan sta je taj Junajted za Celsi,pa vi imate titula koliko i Sanderland.

avatar
disqus_nXSTP5w3Yx
Saturday, 29.10.2016
23:05

Očigledno znaš šta znači riječ golgota :D

avatar
MANUTD
Saturday, 29.10.2016
19:23

Buraz, Sanderlend ima 1 vise od njih :D

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
19:21

ali casno i posteno osvojene.....ne ko vase uz pomoc FA Saveza i Howard Webba.....

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 29.10.2016
18:13

Junajted posle Fergusona=Putujuci fudblaski cirkus,brod bez kompasa prebogatog kapetana.Evo vec 4 sezona kako klub vode trenerski klauni.Van Lunatika sam istrpeo nekako 2 sezone ali evo,vec posle nekoliko kola organski vise ne mogu da podnesem pateticnog Murinja i njegove pateticne izjave,nebulozne izmjene,promaseni sastavi i fudbalske taktike.Potroseni,izgubljeni i preplaseni Murinjo koji izgleda vise kao covek koji je dosao posle hemoterapije,ispijenog lica i pogleda no trenera pun "zivota",elena i ideje kako treba da igra i da vodi klub.Klub Junajted je u ovom trenutku zbirstina preplacenih placenika koje boli uvo za klub zato sto ne samo sto su preplaceni vec su i debelo placeni,svakje sedmice!!!Imas igraca manje i vadis jedinog kreativca a ulaze beskorisni Runi i drvo zivota=Felaini dok Mihtarijan nema mjesto ni na klupi,fakin anbelivable!Znaci,posle svega vidjenog i pruzenog od strane "muhe bez glave",zvani Lingart,decko opet igra od pocetka i opet nista ne pruza.O boze,od kud nas zadesi klatastrofa zvana Ibrahimovic plus trener bezmudonja ne sme da ga izvadi iz igre.Da ne duzim,u ovom trenutku u klubu Junajtedu je sve pogresno,od same klubske "osnove",trenera klauna,njegove taktike,izmjene etc....Treba velika metla da proigra,od izvrsnog direktora pa do brdo igraca,na celu sa Runijem,Ibrahimovica,Jonsa,Felainija i tako dalje....novi trener koji razumije Junajtedovu "filozofiju" i konecno da neko prati onog Lingarta u cempionsip!

avatar
SAB
Saturday, 29.10.2016
19:09

Konacno nesto tacno da kazes, posle prevelikog Aleksa Fergusona Mancester Junajted ne moze da nadje sebe, onaj Vudvord nema pojma, treba ga isutirati iz Mancester Junajteda, sve pogresne trenere dovodi, a u poslednje 3 godine potroseno oko 750 miliona a sve sto vise trose sve gore igraju, trener treba dovoditi igrace koji mu trebaju a ne imena i budjavi marketing.

avatar
_HAZARD10_
Saturday, 29.10.2016
19:30

evo ga ovaj sto citavo ljeto stavlja real i mancester u isti kos :)

avatar
SAB
Saturday, 29.10.2016
18:10

Sampioni 2016/17 - Mancester Junajted

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
20:35

kuzim tvoju ironiju :)

avatar
disqus_nXSTP5w3Yx
Saturday, 29.10.2016
23:16

Jesi li siguran da kuzis.Koliko si razmišljao priznaj

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 29.10.2016
18:09

Izbaca Huana Matu,najboljeg igraca Junajteda a ostavlja u igri Ibrahimovica i Pogbu,i ubaca panja Felainija,i po tome se vidi koliko se Murinjo pogubio.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 29.10.2016
18:38

Mata nije smeo da ide napolje, ali Pogba? Decko je zajedno sa Matom namestio jedno 10 sansi Ibrahimovicu danas. Ja ne znam sta treba da uradi covek? Da otrci i sam da gol na svoj centarsut, ne kapiram? Danas je bio najbolji na terenu, i to poprilicno... Murinjo se pogubio, to je definitnvno, i ako se ne trgne popice otkaz do nove godine...

avatar
Special One
Saturday, 29.10.2016
18:07

Suvišno je bilo sta komentarisati. Svaka čast momci na borbi i želji. Sve moguće na svijetu je protiv Uniteda.

avatar
SAB
Saturday, 29.10.2016
18:56

Vi ste sampioni i idete pre Celsija u Ligu Sampiona, mi se borimo samo za opstanak u PL

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
20:36

nisu, samo FA Savez je uz vas i to je dovoljno :D

avatar
Special One
Saturday, 29.10.2016
18:59

Ok u maju ce biti jasne stvari.

avatar
Saturday, 29.10.2016
18:06

Kun i Gindogan, definitivno njihovo vece.

avatar
Saturday, 29.10.2016
18:38

Iskreno ocekivao sam pobedu Sitija onaj WBA su bas mesari,ragbisti klasicni meni su oni sramota za PL.

avatar
La bestia negra
Saturday, 29.10.2016
18:06

Osvaja junajted sa 30 bodova razlike imaju Murinja,Ibru i Pogbu tako je zapisao MANUTD na kamenoj ploci jos u starom Egiptu OMG

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
18:42

Hahahahahahha za ovo popij pice od mene kad budes imao kinte.

avatar
La bestia negra
Saturday, 29.10.2016
20:54

HAHahahhahaha naravno samo ako ja placam :D

avatar
MANUTD
Saturday, 29.10.2016
19:26

I opet na lazi se uzimaju lajkovi. Lepo kazes da si mladji od mene ali nisam znao da si bas toliko mladji.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 29.10.2016
18:05

Junajted je ove sezone hodajuca definicija Marfijevog zakona - sve sto moze da podje naopako, poci ce... Ovo prevazilazi losu igru i zalazi u neke neobjasnjive domene. Pocevsi od toga da ne mozemo da uteramo gol cak i kad protivnika sahranimo igrom, preko toga da golmani izgleda redovno imaju utakmicu zivota protiv nas. O sudjenju mi je vec mucno da pricam, izgleda da moze penal za nas samo ako vodimo 4:0 i ako je neko od protivnickih uhvati u ruku ili nekom nasem otkine nogu... Murinjo se covek pogubio, zamena Runi-Fela za Lingarda i Matu, bukvalno sam otvorio usta od neverice. A ako posle ove utakmice ne skupi m**a da stavi Ibrahimovica na klupu, onda treba da bude 10. na kraju. Covek je odlican fudbaler, ali je pogubljen i ne moze slona da pogodi, kad iskulira malo bice onaj stari... Ljudi pljuju Pogbu, ali neka neko obrati paznju na to koliko je sansi kreirao, koliko puta pasom ili driblingom napravio visak. To sto ovi ne mogu da uteraju loptu to je drua prica.

avatar
Saturday, 29.10.2016
19:45

Ma da, sve se urotilo protiv vas, a kad ste pod Fergusonom pobedjivali i osvajali i ono sto nikako niste zasluzili, onda je sve bilo ok. Sto ne platis na mostu, platices na cupriji, tako kaze poslovica, a vi ste stigli na cupriju. Misli malo o tome.

avatar
disqus_nXSTP5w3Yx
Saturday, 29.10.2016
23:15

To se zove pobjednicki mentalitet,koji danas nemaju.Nije Junajted ni slučajno ni uz bilo čiju pomoć osvajao ništa.To je sve trajalo gotovo 30 godina,malo mnogo da se pripiše sreći,slučajnosti,ili bilo čemu drugom.Malo misli o tome.Mnogo im se puta isto tako nije dalo,pa se niko ne sjeca toga.

avatar
J.R.
Saturday, 29.10.2016
18:04

Ajmo djavoliii...sto ste se raspaliiii...hahhahaha..gde je onaj deckic sto mnogo voli junajted..sigurno jos place

avatar
Ole Gunar Solšer
Saturday, 29.10.2016
18:02

Ubedljivo najbolja igra Junajteda ove sezone, ukupno suteva 38, 19 kornera sjajne akcije i prosto neverovatno sta je sve odbranio Hiton i kako Junajted nije dobio ovo. Verovatno cist penal u prvom nije sviran, od 70 sa igracem manje, i opet je Junajted bio odlican ali nisu imali srece. Hitonova odbrana na pocetku drugog poluvremena je najbolja odbrana koju sam ja video, i imao je jos nekoliko nestvarnih intervencija. Ibra je promasio sa pet metara na kraju i to je morao biti gol.

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
18:43

pa i protiv Chelsea ste imali vise posed lopte....jel ti ozbilno verujes u ono sto si napisao?

avatar
Carina
Saturday, 29.10.2016
18:02

Kazna u najavi za odlazak na tribine, moguca kazna zbog komentarisanja sudjenja pre liverpula i ekipa u totalnom kanalu. Nastavio je proslogodisnju formu. Zlatko uzasan.

avatar
Adnan
Saturday, 29.10.2016
18:02

Al svaka čast Heatonu i stoperu Kinu,djeci Mancester Junajteda koji su odigrali utakmicu zivota,ispucali su 37 šuteva prema njemu,sve je skinuo.

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
20:37

hahahaha i pogba dete uniteda...

avatar
Jason
Saturday, 29.10.2016
18:01

Na kraju m i zao Junajteda,sta sve promasise da ne verujes...

avatar
KimiRaikkonen7
Saturday, 29.10.2016
18:01

Isto kao protiv stouka,koliko promasaja ovo nije realno da nemamo srece.Sta reci u soku sam sto smo sve u stanju da promasimo prije svega ibrahimovic bas ali bas nerealno.

avatar
Saturday, 29.10.2016
18:00

Objektivno Junajted zasluzio pobedu,ali nemaju igru sve je to na gurku velemajstora to nije dovoljno u ovakvim utakmicama,Banrli bio zreo za 3-4.komada Ibrahimovicu treba brdo sansi za gol,po meni glavni krivac sto nisu pobedili,a za Siti sam rekao ako otvore ragbiste na vreme pobedjuju.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 29.10.2016
18:52

Sad se slazem sa tobom.

avatar
Special One
Saturday, 29.10.2016
18:59

Još malo i počet cu te volit. Pa jel moguće da si napisao ovako realan komentar?

avatar
Brat Scholes
Saturday, 29.10.2016
17:59

Igrali smo dobro danas i falila je samo zavrsnica,Miki pod hitno treba zaigrati,a Marsijalu treba vratiti 9ku i pustiti ga da igra umesto Ibre.

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
18:44

a koliko golova je danas postigago Mar(s)tial?

avatar
Brat Scholes
Saturday, 29.10.2016
18:57
avatar
Saturday, 29.10.2016
17:59

ne bojim se ja za United, puno ih je ovdje proglasilo za prvake nakon 2 kola, sad će oni, samo što nisu. ili?

avatar
SAB
Saturday, 29.10.2016
19:00

Jos pre pocetka sezone su vec proglaseni za sampione

avatar
Adnan
Saturday, 29.10.2016
17:59

Koja krađa pa ovo nisam vidio ni u donjim ligama BiH

avatar
Braćala
Saturday, 29.10.2016
17:59

Koliko je smesan ovaj Murinjo to je strasno...to je ta ekipa za titulu haha

avatar
ZlatanTime
Saturday, 29.10.2016
17:58

Nemam komentara.

avatar
Jack Rackham
Saturday, 29.10.2016
17:58

Ovo je komedija sta nam je sudija uradio i koja nesreca da nece lopta u gol

avatar
SAB
Saturday, 29.10.2016
19:01

A sta vam je to uradio sudija kad ne mozete da potrefite gol

avatar
Jack Rackham
Sunday, 30.10.2016
02:55
avatar
stojkovicaca1996
Saturday, 29.10.2016
17:58

Gde ovaj Barnli sve prosipa bodove to je nerealno :D

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 29.10.2016
18:51

Dajte nesto novije...

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 29.10.2016
17:57

Neverovatno kako su se ispromasivali igraci Junajteda.Ibra je nekad iz onakvih sansi lagano davao golove a sad nikako da pogodi.I sa igracem manje je Junajted dominirao,Runi je mogao da donese pobedu u nadoknadi al je i on lose sutnuo.Smesno je sto neki jos uvek Junajted smatraju za konkurenta za titulu,da izbore LS i da pevaju.

avatar
SAB
Saturday, 29.10.2016
19:01

Gori su nego kod Van Gala i Mojesa

avatar
MANUTD
Sunday, 30.10.2016
02:22

40 suteva je lose? 11 odbrana golmana protivnika znaci da je Junajted igrao vrhunski.

avatar
Braćala
Saturday, 29.10.2016
17:57

Koje budale iz Barnlija,gde oni prosipaju bodove...

avatar
HakunaMatata
Saturday, 29.10.2016
17:57

Sad ce pojedini navijaci Mancester Junajteda da ispostave nedeljni finansijski izvestaj, da vidi svi koliko su zaradili xD Pogba ce se pokazati protiv Zorije ili kako vec...

avatar
MANUTD
Saturday, 29.10.2016
19:18

Pogba je bio najbolji igrac na terenu ako izuzmemo golmana Barnlija, bar odgledaj utakmicu pre nego sto komentarises.

avatar
Аполо
Saturday, 29.10.2016
17:56

Braco moja mila, em sto ne mozemo pobediti, ne mozemo ni gol uterati.

avatar
La bestia negra
Saturday, 29.10.2016
17:56

Kakav Perica,Jovica,Hitler,crni humor itd nema jaceg i smesnijeg vica od junajteda

avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 29.10.2016
18:46

stani malo druze oni su imali vise suteve na gol, i protiv Chelzija su imali vise posed lopte.......LoL

avatar
La bestia negra
Saturday, 29.10.2016
20:53

I prodali su mnogo dresova OMG