Barnli konačno pobedio - Vud srušio Kristal Palas i poslao Fulam u zonu ispadanja!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 23.11.2020.
20:23
Izvor: Sportske.net

Sada su jedino Šefild i VBA bez pobede u prvih devet kola Premijer lige.

EPA-EFE/Hannah McKay/NMC
EPA-EFE/Hannah McKay/NMC

Povezane vesti

Fudbaleri Barnlija tek iz devetog pokušaja stigli su do prve pobede u Premijer ligi pošto su na domaćem terenu slavili protiv Kristal Palasa sa 1:0 u pretposlednjem meču 9. kola.

Strelac odlučujućeg gola bio je dugogodišnji napadač engleskog kluba Kris Vud, koji je već u osmom minutu matirao Guitu.

Katastrofalnu reakciju odbrane gostiju istoristio je Vudov saigrač koji ga je uposlio, a ovaj je vrlo efektno doveo svoj tim u vođstvo.

Samo desetak minuta kasnije isti igrač je propustio lepu priliku da uveća vođstvo, a već u narednom napadu obrukao se i Džej Rodrigez, kome je Guita odbranio zicer.

U 38. minutu zamalo nije usledila kazna kada je Andros Tauzend raspalio loptu pod prečku i ona bi sigurno završila u golu da Nik Poup nije sjajno intervenisao.

Baner

U nastavku je Džon Gudmunson pogodio prečku propustivši priliku da praktično reši meč, a Poup je samo nekoliko minuta kasnije sprečio da Miču Batšuaj kazni domaći tim.

Vude je u 72. minutu imao priliku da reši meč, ali je Guita odbranio pokušaj glavom Australijanca.

Osim fudbalera Kristal Palasa, koji su zbog zaraze virusom korona bili oslabljeni neigranjem najboljeg fudbalera Vilfreda Zahe, još jedan klub se neće radoviti ovoj pobedi Barnlija.

Reč je o Fulamu, koji je nakon poraza od Evertona i rezultata od večeras ispao u zonu ispadanja.

Deveto kolo će kompletirai duel između Vulverhemptona i Sautemptona, ali je već sada jasno da su Šefild i VBA jedini timovi koji će 10. kolo dočekati bez pobede.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke