Barnli je HIT, pokoren je i 'Gudison Park'

Autor: Boban Filipović
nedelja 01.10.2017.
17:07
Izvor: Sportske.net

Puleni Šona Dajča nastavili su sa "sečom" favorita.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

U prvom kolu Premijer lige u tekućoj sezoni su priredili prvorazrednu senzaciju i odneli ceo plen sa 'Stamford Bridža' oborivši na pleća aktuelnog šampiona Čelsi, u trećem su zahvaljujući golu u sudijskoj nadoknadi uspeli da ostanu neporaženi protiv Totenhema na 'Vembliju', u petom  su osvojili bod na 'Enfild Roudu' protiv Liverpula, a u sedmom slavili na 'Gudison Parku' protiv Evertona.

Gol Hendrika iz 21. minuta meča bio je dovoljan za trijumf i nova tri boda, Barnli je istopio 'Karamele' na njihovom terenu i pobedio sa 1:0.

Everton je imao mnogo veći posed lopte, uputio preko 20 udaraca ka golu rivala, ali nije uspeo da probije bedem tvrdih i srčanih gostiju. Niase i Kalvert-Luin su imali dobre prilike u drugom poluvremenu, nisu ih iskoristili, pa je Kumanova ekipa doživela četvrti poraz ove sezone.

Barnli je trenutno šesti na tabeli sa 13 osvojenih bodova, a Everton 16-ti sa samo sedam.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 03.10.2017
15:03

Izuzetno inteligentan trener. Zna sa cim raspolaze, zna gde je pogresio prvi put u PL, ispao, ekspresno se vratio, napravio tvrdjavu na domacem terenu, a sad svojom borbenoscu i disciplinom uzimaju bodove i na gostovanju (za razliku od prosle sezone). Pravi primer kako se unapredjuje ekipa.

avatar
Los Vikingos
Sunday, 01.10.2017
17:43

Barnli je pravi onaj Engleski klub, bitno je da ne prime gol, pa sad ako uz to jos postignu gol dobro je. Everton je izgledao bezidejno, imaju 5 napadaca koji ni jedan nije klasa i konstantan kao sto je to bio Lukaku. Bice velikih problema za njih tokom ove sezone.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 01.10.2017
17:36

Barnli 4 teska gostovanja bez poraza, svaka im cast. Sada kad se pogleda tabela mi nismo uopste losi jer smo igrali sa svima iz top6 osim sa Junajtedom a njima recimo od ovih 7 rivala koje su imali najbolje plasiran na dvanaestom mestu tako da Junajtedovo mesto na tabeli uopste nije realan prikaz.

avatar
Everton FC
Sunday, 01.10.2017
17:33

Barnlijev drugi golman je bolji od nekih prvih golmana u PL

avatar
Everton FC
Sunday, 01.10.2017
17:29

I plavi i crveni deo Liverpula ce da slave kad Barnli ispadne iz lige, jer ih redovno urnise

avatar
Brady KING
Sunday, 01.10.2017
17:11

everton je tuga i ocaj

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 01.10.2017
17:11

Kondukter je jedan od najboljjih trenera lige za razliku od gomile precenjenih klovnova,zasluzuje znatno bolji klub od Banrlija,a sto se tice Kumana to je plasljivko,kukavica to se vidi na osnovu njegove pojave,ovo je idealan momenat ova rep pauza da mu uruce otkaz,obizirom da je ovo najgori Everton u poslednjih 10.sezona...Da se ja pitam Simone Inzagi ili Loran Blan to bi meni bile mete za novog trenera!!!