Barnli će igrati Ligu Evrope?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.05.2015.
18:25
Izvor: Sportske.net

Postoje šanse da se ovo dogodi, evo i kako...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Engleska je dobila još jedno mesto u Ligi Evrope zahvaljujući tabeli fer-pleja. UEFA rangira šampionate svih zemalja po broju osvojenih bodova, Engleska je druga na toj listi, a prve tri dobijaju još jednog učesnika drugog po rangu takmičenja u Evropi.

Kartu za Evropu u Engleskoj dobija ekipa koja je prva na tabeli fer-plej liste ukoliko već nije obezbedila učešće u evropskim takmičenjima.

Trenutno je u Engleskoj prvi Liverpul, ali će ekipa Brendana Rodžersa sigurno igrati barem Ligu Evrope, pa se njihovi bodovi ne računaju u ovom slučaju.

Na drugom mestu je u ovom trenutku Vest Hem, treći je Everton, slede Mančester Siti i Barnli i samo mali broj bodova razdvaja ove ekipe, tako da je moguće da čak i poslednjeplasirana ekipa Premijer lige osvoji ovu "titulu". Naravno, nećemo računati ni Mančester Siti kao i Liverpul.

Dakle, vrlo lako se može desiti da Barnli koji će naredne sezone najverovatnije ponovo igrati u Čempionšipu igra i Ligu Evrope.

Imamo još tri kola do kraja šampionata Engleske, videćemo ko će dobiti kartu za Evropu...

Više informacija o bodovanju pročitajte na OVOM linku.

Pogledajte kompletnu tabelu Premijer lige OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Friday, 08.05.2015
18:58

Simpatična ekipica, uzimali su bodove Chelseau, Cityju, Unitedu, Tottenhamu, a zadnji na tabeli - čudnovate li (ne)zgode.