Bane se (ne) žali na gust raspored

Autor: Miloš Marković
sreda 05.11.2014.
12:36
Izvor: Sportske.net

Stav koji preovladava u taboru londonskog Čelsija javno je izneo i Branislav Ivanović.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Srpski reprezentativac ističe da je raspored utakmica na štetu njegovog tima.

Nakon večerašnje utakmice protiv Maribora, izabranike Žoze Murinja očekuje derbi meč protiv Liverpula u 'vreme ručka', dok je Liverpul svoj meč igrao u utorak veče.

S tim u vezi, Branislav Ivanović ističe kako Čelsi UVEK izvuče deblji kraj kada je u pitanju uređivanje izuzetno gustog i zbijenog rasporeda mečeva.

„Nama nije dozvoljeno da o tome govorimo i da o tome razmišljamo. Ipak, istina jeste da imamo samo jedan dan da se odmorimo i oporavimo pre nego što krenemo u nove izazove.“, rekao je Ivanović, ne tražeći nikakve izgovore.

To, svi znamo, nije u njegovom maniru.

„Te stvari ne smeju biti izgovor za nas. Mi se u potpunosti fokusiramo na svaki naredni meč. Nema tu mnogo priče. Raspored naših mečeva je već nekoliko godina takav. Uvek imamo jedan dan manje od naših rivala, ali mi se prilagođavamo uslovima i spremni svo za sve.“, istakao je srpski fudbaler.

Plavci iz Londona i pored gustog rasporeda imaju niz od 15 mečeva bez poraza, svrstavaju se u grupu velikih favorita, pre svega za Premijer Ligu.

„Ide nam dobro, ali do kraja sezone ima još pet meseci. Znamo šta nam je činiti, imamo priliku da ostvarimo dodatni napredak i unapredimo svoju igru. Svesni smo da će biti teško, očekuju nas teški mečevi. U ovom trenutku smo jaki, dobro se osećamo, ali ne sme biti opuštanja.“, zaključio je.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke