Bane otkrio ko je najbolji igrač Čelsija!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.04.2015.
19:03
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova londonskog Čelsija Branislav Ivanović evaluirao je timski i individualni učinak "Plavaca" u dosadašnjem toku sezone i tom prilikom otkrio ko je najvažnija karika u ekipi Žozea Murinja.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović spada među trojicu igrača Čelsija koji su u tekućoj sezoni počeli svaku utakmicu u Premijer ligi. "Plavci" su u tekućoj sezoni ukupno odigrali 48 utakmica u svim takmičenjima a Bane je nastupio na 42 meča.

"Kada se pogleda statistika vidi se da sam propustio nekoliko utakmica u kup takmičenjima ali svakako da se radi o velikom broju odigranih mečeva. Sezona je jako duga i kada se osvrnem iza sebe imam utisak da je počela pre dve godine" kaže Ivanović.

Kako se borba za titulu privodi kraju Srbin je za sajt Čelsija evaluirao timski i individualni učinak i objasnio na šta su saigrači i on fokusirani u datom trenutku.

"Obavili smo veliki posao do sada ali sezona ulazi u završnicu i najbotnije je da ostanemo usredsređeni na ono što sledi. Pred nama je šest utakmica i primarni cilj nam je da što pre obezbedimo titulu. Nema potrebe za žurbom ali se nadam da ćemo vrlo brzo osigurati trofej" ističe desni bek Čelsija.

Pored Branislava Ivanovića još dvojica fudbalera figuriraju kao najvažnije karike Čelsija u sezoni na izmaku. U pitanju su Džon Teri i Eden Azar o kojima Ivanović govori biranim rečima, posebno o Belgijancu.

"Azar leti! Smatram da igra najbolju sezonu u svojoj dosadašnjoj karijeri. Na svakoj utakmici pravi razliku a nikada se ne žali iako konstantno trpi udarce tokom čitave sezone. Unapredio je igru u odnosu na prethodnu sezonu i verujem da je naš najvažniji igrač" tvrdi Ivanović.

Belgijanac je u sezoni 2014/2015 odigrao 32 utakmice za Čelsi a samo u Premijer ligi postigao je 13 pogodaka i upisao 8 asistencija za gol što mu na specijalizovanim sajtovima obezbeđuje zvanje najkorisnijeg pojedinca u timu Žozea Murinja.

"Svakodnevno ga viđam na treningu i mogu da kažem da se radi o momku kojem samo treba da dodate loptu, sve ostalo je njegova briga. Azar je nešto posebno" završio je hvalospev o Belgijancu srpski reprezentativac.

Čelsi se osam kola pre kraja sezone nalazi na liderskoj poziciji na tabeli i mnogi su skloni tvrdnji da će borba za titulu biti okončana ukoliko "Plavci" u nedelju ostanu neporaženi na gostovanju Arsenalu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fesi
Friday, 24.04.2015
17:52

Igraju anti-fudbal, Na Ostrvu ih ljudi sa pravom ismevaju. Bunkeraska ekipa...

avatar
Zoran GGMU CG
Thursday, 23.04.2015
20:12

Najbolji je njegov miljenik Zouma:D

avatar
AdrovicEsad
Thursday, 23.04.2015
19:58

Hvalite Celzi i Murinja, ali nemoj te zaboraviti povrede igraca Junajteda,Arsenala i Citija, SAD VAM JE SVE JASNO ZASTO JE LOSA EKIPA CELZIJA PRVAK

avatar
ACACHELSEA
Thursday, 23.04.2015
21:55

Voli svoje postuj tudje,da je baba musko zvala bi se dusko,sta bi bilo kad bi bilo.Siti nije imao bas nekih problema sa povredama,Junajted i Arsenal su sami krivi sto imaju lose lecenje i odmaranje igraca.Neverovatan si lik vise mrzis Celsi i pratis nase vesti nego svoj klub.Sta kao fali Celsiju,na svim pozicijama imamo dlicne igrace sto se i videlo u sampionatu.Smaras sa hejtovanjem Celsija.

avatar
Thursday, 23.04.2015
19:09

Celsi ima ful ekipu. Odbrana im je cvrsta, napad ubitacan, a sredina nenormalno povezena i aktivna! Zasluzeno su osvojili PL ove sezone.

avatar
Slaven CFC
Thursday, 23.04.2015
19:46

u 2.dijelu napad ne funkcionise bas kako treba,al opet dobro i Costa je imao puno problema sa povredama,generalno sa napadacima kuburimo.Costa,Drogba i Remy bi trebali biti spremni za Arsenal :)

avatar
Thursday, 23.04.2015
21:10

Bili su zahuktali na kraju sezone, to je dovoljno za titulu!

avatar
neodoljiv
Thursday, 23.04.2015
19:48

jeste ali ja nmg da prezalim kako su ispali u LS. Zasluzeno su ispali ali msm da su trebali da prodju. Kukavucluk je kriv :)

avatar
Realan 1
Thursday, 23.04.2015
19:06

Izgleda Ivanovicu,da mu niste mnogo dodavali loptu protiv PSG-a. :D

avatar
Slaven CFC
Thursday, 23.04.2015
19:47

da je Murinjo barem htio malo da napadne,dali bi smo im 3 komada bez problema,al bunker ti je to,sta ces...

avatar
kalegospodarvremenabrateuuuuu
Thursday, 23.04.2015
22:29

Celzi ni blizu nije Barsi i Bajernu. Dali si gledao ove sezone kako je igrao Celzi u BPL ? Celzi nema nikakvu igru, bez ideje ikakve igraju, osvojit ce BPL na racun autobusa, naravno ne mislim da je to lose ( svaka cast ) .. ali usporedjivati njihovu igru sa Barsom i Bajernom je smesno, ni blizo im nisu.

avatar
Realan 1
Thursday, 23.04.2015
20:42

Mene su mnogo razocarali.Bio sam uveren da su uz Barsu i Bajern,glavni favoriti za osvajanje LS.