Bane Ivanović krivac što Liverpul nije osvojio titulu?

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.09.2019.
12:55
Izvor: Sportske.net

Tako makar tvrdi legenda kluba sa "Enfilda".

chelseafc.com
chelseafc.com

Povezane vesti

Još u Liverpulu čekaju na titulu, nadaju se da bi ova sezona mogla da bude njihova, nakon uvodnih pet kola imaju maksimalnih 15 bodova, dok se glavni rival Siti u dva navrata okliznuo, remizirali su sa Totenhemom, dok su minulog vikenda doživeli šokantan poraz od Noriča.

Bilo kako bilo, te 2014. godine su takođe bili veoma blizu osvajanja titule, sa Brendanom Rodžersom na klupi.

Igrali su sjajan fudbal, imali su neverovatnog Luisa Suareza, a iako mnogi smatraju da je Džerardovo proklizavanje u finišu šampionata protiv Čelsija bilo ključno u predavanju trofeja "Građanima", Džejmi Karager smatra da je krivac upravo Urugvajac.

Naime, Liverpul je tu sezonu počeo bez Luisa Suareza, koji je morao da odradi nekoliko mečeva suspenzije, zbog incidenta iz prošle sezone.

On je ujeo Branislava Ivanovića, kasnije je dobio kaznu, koja se prenela i na narednu sezonu.

Početkom te 2013/14 sezone, Urugvajac je propustio nekoliko uvodnih mečeva, a Liverpul je izgubio pet bodova, izgubili su od Sautemptona, dok su remizirali sa Svonsijem.

"Mislim da je postigao gol u finišu, nisam bio svestan da se to dogodilo, ali kada smo se vratili u svlačionicu povela se priča da je ujeo Ivanovića. Neko ga je pitao i on je to porekao. Mislim da je to koštalo Liverpul titule naredne sezone.

Suarez je bio kažnjen pet ili šest utakmica. Liverpul je ostao bez titule, ja mislim, na gol razliku. Suarez je bio ubedljivo najbolji igrač u ligi, postizao je golove skoro na svakoj utakmici. U prve četiri utakmice ga nije bilo, Liverpul je izgubio od Sautemptona i remizirao sa Svonsijem. Izgubili su pet poena.

Da je Suarez igrao, verovatno bi dobili obe
", izjavio je Karager.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lakii
Sunday, 22.09.2019
00:02

Liverpool prve tri utakmice dobio sa 1 0. Na svakoj Sturridge dao gol. Prvo Stoke kad je Mignolet odbranio penal Waltersu, posle Aston Vila, pa Man United. Onda su igrali 2 2 cini mi se sa Swansijem. E peta ne znam sta je bilo, ako govorite sa Southamptonom. Suarez se vratio protiv Sunderlanda kad smo im dali 4,5 komada.

avatar
Friday, 20.09.2019
19:21

ooooo gospe moja al mlati ovaj zbog 2 utakmice

avatar
Red to the bone
Friday, 20.09.2019
19:17

Kakva glupost, Liverpul dobio prve 3 utakmice bez Suareza, a od četvrtog ili petog kola on je već bio u timu

avatar
NikkiCFC
Friday, 20.09.2019
15:42

Hahahah pa nije Bane kriv nego ovaj kanibal.

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 20.09.2019
14:38

Ako su luzeri u necemu nenadmasni to ke da nadju opravdanja za neuspehe