Bane Ivanović dao recept za Čelsi, ovo je jedini put!

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.09.2019.
13:44
Izvor: Sportske.net

"Plavci" imaju turbulentnu sezonu, a srpski fudbaler veruje da zna šta je rešenje.

chelseafc.com
chelseafc.com

Povezane vesti

Čelsi je ovog leta dobio zabranu transfera, neće moći da kupuju ni u januaru, pa su rešili da na mesto šefa struke postave legendu kluba Frenka Lamparda, koji je u svojoj trenerskoj karijeri prethodno radio samo godinu dana u Derbiju, ali sa velikim uspehom.

Ideja je da Lampard integriše mlade fudbalere iz Čelsijeve akademije u prvi tim, on to, čini se, jako dobro radi, rezultati ipak nisu najbolji, ali "Plavci" igraju atraktivan fudbal sa mnoštvom mladih igrača u postavi.

Legendarni defanzivac kluba sa "Bridža" Branislav Ivanović veruje da bi povratak Romana Abramoviča na stadion bio od velikog značaja za Čelsi i povratak kluba na staze stare slave.

Ruski milijarder nije uspeo da dobije vizu od Ujedinjenog Kraljevstva i od tada nije prisutan na stadionu u Londonu, što je prethodnih godina bila tradicija. Vlasnik kluba je iz svoje lože na "Bridžu" redovno pratio igre svojih fudbalera, ali zbog pomenutih problema to nije slučaj u proteklih godinu i kusur dana.

"Ovo je novi t‫ im Čelsija. Klub nije ima sjajnu prošlu sezonu, ali je ipak završio treći.

Čelsiju je potrebno da se vrati Roman Abramovič. To je najvažnija stvar za navijače.

Želimo da ga vidimo na Stamford Bridžu, kada se to desi, Čelsi će ponovo biti među najboljim timovima Evrope.

On je bio jedan od najvažnijih ljudi u mojoj karijeri i veoma cenim sve što je uradio za mene. Kada god mi je bilo teško u Čelsiju, uvek je verovao u mene. Dugujem mu puno
", izjavio je srpski fudbaler.

Zbog problema sa vizom, Abramovič je stopirao i renoviranje "Stamford Bridža", koje je trebalo da iznosi oko milijardu funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke