Baka ukrao pobedu Atletiku!

Autor: Boban Filipović
subota 28.10.2017.
20:26
Izvor: Sportske.net

Viljareal je u finišu uspeo d izbegne poraz od 'Jorgandžija' da odnese bod iz prestonice.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

"Žuta podmorinca" je danas u Madridu uspela da napravi podvig kojim malko koja ekipa može da se pohvali.

Gotovo da je opšte mesto da kada Atletiko Madrid povede sa 1:0 uglavnom uspeva da trijumfuje, posebno kada igra igra kod kuće ali ovoga puta nije bilo tako.

Činilo se da ćemo gledati 'mali milion' puta viđen scenario kada je Korea posle sata igre posle lucidnog proigravanja Grizmana uleteo sa desnog krila  doveo 'Kolćonjerose' u vođstvo posle asistencije, ali je Karlos Baka demonstrirao da i u ovom pravilu postoje izuzeci.

Kolumbiac koji je letos stigao u Viljareal iz Milana je desetak minuta pre kraja meča savladao Oblaka pošto je bio najviši u skoku posle kornera koji je izveo Kastiljeho i tako postavio konačnih 1:1.

"Žuta podmornica" je ovim remijem napredovala za jedno mesto na tabeli i preskočila Leganes koji večeras gostuje u Sevilji na 'Pishuanu', dok je Atletiko jedan stepenik iznad.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MARCO NICO
Sunday, 29.10.2017
09:13

Baka i Bakambu:-D

avatar
Shang Tsung
Saturday, 28.10.2017
21:44

Baku je trebao da dovede mesto Gameira Simeone,kao i Vitola godinu ipo dana ranije(nije trebalo da dovodi Gaitana),Grizman ne igra nista odavno,Gameiro je opet bolji od Vijeta i Toresa,ali je los.Viljareal je objektivno cetvrta ekipa Spanije,napred Baka-Bakambu,to je ozbiljan kvalitet.