Bajernovi "vlažni snovi", evo koga "Kajzer" priželjkuje na klupi Bavaraca!

Autor: Beta Beta
utorak 04.06.2019.
19:15
Izvor: Beta

Da li je ovakva opcija realna?

Epa/Philipp Guelland
Epa/Philipp Guelland

Povezane vesti

Legenda Bajerna iz Minhena Franc Bekenbauer rekao je danas da bi želeo da Jirgen Klop jednog dana postane trener tog fudbalskog kluba.

Klop je u subotu predvodio Liverpul do trofeja u Ligi šampiona, pobedom protiv Totenhema od 2:0 u Madridu.

Vlasnici Liverpula Fenvej sports grup nedavno su saopštili da žele da produže ugovor sa Klopom, koji ističe 2022. godine.

Klop je osvojio dve šampionske titule u Bundesligi sa Borusijom iz Dortmunda, odakle je prešao u Liverpul. Bekenbauer je izrazio želju da se Klop vrati u Bundesligu i preuzme Bajern.

"Želeo bih da Klop jednog dana dodje u Bajern, dobro bi se sve uklopilo. Jirgen je u Nemačku doneo novi tip fudbala. Ono što je počeo u Dortmundu, unapredio je u Liverpulu", rekao je Bekenbauer za Bild.

Počasni predsednik Bajerna upitao je i zbog čega bi Klop želeo da ostane u Engleskoj na duži period.

"Mislim da vam posao u Engleskoj oduzme energiju. Kao trener u Premijer ligi imate mnogo više odgovornosti nego trener u Bundesligi. Uz dva kup takmičenja i nešto veću ligu, broj utakmica je mnogo veći nego u Nemačkoj", naveo je on.

Klop

Klop je rekao da je njegova budućnost na Enfildu.

"Volim Franca (Bekenbauera) i on mene voli, ali imam višegodišnji ugovor sa Liverpulom. Draže mi je što je to rekao, nego da je rekao i mislio da ne mogu da budem trener Bajerna. Ali, Bajern i Borusija Dortmund imaju veoma dobre trenere, a šta može da se dogodi za pet ili više godina, ne znam. Možda će potpuno drugačiji treneri biti za taj posao", rekao je Klop za Bild.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Demon
Tuesday, 04.06.2019
21:22

Mislim da je Klop rekao da ce napraviti pauzu od fudbala posle 2022. mada ko zna sta sve moze da se desi, ali jedno je sigurno Bajern nece trenirati nikad.

avatar
_mladen_
Wednesday, 05.06.2019
16:06

Cini mi se da je rekao da ce se vrlo moguce penzionisati nakon Liverpula i da nema sanse da ce u kasne godine trenirati bilo koga, vec ce uzivati.

avatar
äxwell
Tuesday, 04.06.2019
21:18

Neosporno je da ce on otici za par godina..Ispostovace taj sledeci ugovor i vjerovatno otici. Nazalost je tako. Al vjerujem da ce iza sebe ostaviti mnogo trofeja, jer tek sada sledi onaj plodonosni dio Klopovog rezima. Tim je formirao, sada sledi zetva trofeja. Osim toga, ostavice iza sebe klub na samom vrhu Evrope i Engleske. Prizeljkujem Dzerarda, koji je veliki fan Klopa i njegovo stila menadzmenta da nastavi posle Klopa..Ali opet, ko zna sta se moze desiti za 5 godina.

avatar
_mladen_
Wednesday, 05.06.2019
16:07

Ne mora da znaci, mozda cak produzi ugovor, jer je ovo prvi put da je stvorio tim koji se nece raspasti odmah. Svakako ce ostaviti Liverpul u odlicnom stanju, nakon njegovog odlaska.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 04.06.2019
21:11

I ja ga prizeljkujem

avatar
Jean-Luc Picard
Tuesday, 04.06.2019
20:30

Lol Klop mrzi Bajern, ovo mogu samo da nastave da sanjaju :P

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 04.06.2019
19:34

Ma nista od toga, nije Bayern klub koji bi se zadovoljio trenerom koji donosi jedan trofej na cetiri sezone, Bayernovi navijaci su navikli na vise i bolje.

avatar
Reds8c
Wednesday, 05.06.2019
06:54

Boli, i još će.

avatar
L F C
Tuesday, 04.06.2019
19:20

Nece on nigde, ostaje na enfildu. Ima dugorocne planove sa liverpulom kao i liverpul sa njim.