Bajernov minimalac ''bez svedoka''

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.09.2014.
19:51
Izvor: Sportske.net

Nemački šampion upisao nove bodove u Grupi E Lige šampiona, pošto je danas kao gost, pred praznim tribinama, savladao ekipu moskovskog CSKA.

Beta/AP Photo/Pavel Golovkin
Beta/AP Photo/Pavel Golovkin

Povezane vesti

Drugo kolo Lige šampiona počelo je večerašnjom pobedom Bajerna u Moskvi, u duelu sa domaćim ''Armejcima''.

Bavarci su slavili rezultatom 1-0, a jedini gol postigli su sa bele tačke u 22. minutu meča. Prethodno je Mario Gece oboren na samoj ivici kaznenog prostora, ali se arbitar odlučio da dosudi najstrožu kaznu.

Tomas Miler je bio siguran sa bele tačke i Akinfejev je morao da izvadi loptu iz mreže.

Gol možete da pogledate OVDE.

Tokom prvog poluvremena, Moskovljani su mogli do izjednačenja, i to u 37. minutu, kada je Musa izašao ispred Nojera, golman Bajerna je odbio tu loptu, da bi je na kraju naš Zoran Tošić poslao ''nebu pod oblake''.

Nešto ranije, u 27. minutu, mreža domaćih se još jednom zatresla, gol Levandovskog poništen zbog ofsajda, ali posle sjajne akcije gostujuće ekipe.

U drugom poluvremenu, Bavarci su bez većih problema održavali vođstvo, a ono je u finišu meča moglo da bude i ubedljivije, kada su Miler, pa zatim i Šaćiri bili u sjajnim prilikama, ali se istakao golman Moskovljana Igor Akinfejev.

Bajern je tako zadržao maksimalan učinak u ovoj grupi, dok je ruski šampion posle debakla u Rimu, ostao i dalje bez ijednog boda.

Zoran Tošić ni večeras nije došao do izražaja, a teren je napustio u 76. minutu, kada ga je zamenio Jefremov.

Podsetimo, večeras u ovoj grupi još igraju Mančester Siti i Roma. Taj meč je na programu od 20:45h.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke