Bajern zna pravi put, iskopiraće Real?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 01.08.2018.
14:35
Izvor: Sportske.net

Karl Hajnc Rumenige je govorio o ciljevima Bajerna iz Minhena koji su uglavnom poznati.

fcbayern.com
fcbayern.com

Povezane vesti

Glavni i odgovorni čovek u Bajernu, Karl Hajnc Rumenige, istakao je kakva je politika ovog kluba kada se radi o narednim prelaznim rokovima.

"PSŽ i Mančester siti su oduvek bili trošadžije za razliku od Real Madrida koji je promenio politiku poslednjih godina, što je dokaz da ne morate da se priključite ludilu da biste osvojili Ligu šampiona. To je i naš put, naš cilj je da ponovo osvojimo Ligu šampiona, pre ili kasnije", rekao je on.

Da li to znači da od Pavara nema ništa?

Odgovor je potvrdan, čak i u slučaju da Boateng ode.

"Imamo Matsa Humelsa, Zulea, imamo Martineza, Alabu i dva mlada igrača koji mogu igrati na toj poziciji. Nije nam potreban", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Wednesday, 01.08.2018
17:58

Шкртице.

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 01.08.2018
15:37

Najgluplja mi je situacija kad ljudi kažu Real je bez trošenja osvojio 3 LŠ za redom. A u ekipi igrači koji su obarali rekorde u transferima zadnjih 10 godina...

avatar
Boixos_Nois
Wednesday, 01.08.2018
15:59

Nisu nikoga kupovali jer su čuvali pare na sudije :D

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 01.08.2018
16:03

Ronaldo je bio naskuplji.Ne vidim druge rekorde.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 01.08.2018
15:36

Real je pogodio sa pojacanjima pre nego sto su cene otisle u pm. Doveli su Marsela,Modrica,Kazemira,Benzemu i jos neke igrace za ne tako velike pare,i svi oni su imali bitne uloge u osvajanju LS. Da su kupovali pomenute igrace od 2015. pa naovamo,morali bi i oni da se isprse i to debelo. Al to sad nije bitno,isposlovali su kako treba na vreme,stvorili jak tim i nisu morali da se razbacuju kao neki drugi.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 01.08.2018
15:17

Gluposti, pa Real je besomucno trosio da bi dosao do te ekipe koja je osvajala. Kupovani su redom od Benzeme, preko u to vreme rekordnog Ronalda pa onda nakon toga rekordnog Bejla a takodje su kupovani svi ostali koji bi iskocili sto lokalno sto po ligama petice. Njihova sreca je sto su dobro birali pri kupovini pa su recimo Modric, Kros, Kazemiro, Kejlor ili posebno Isko i jos vise Asensio jako jeftino dovedeni u odnosu na ucinak i kvalitet a ranije Marselo, Pepe, Ramos a i Karvahal je vracen iz Salkea brzo. Varan isto mlad dosao. Nemojmo zaboraviti ni gomilu kupovina koje su promasaji ili nakon kojih su dosle prodaje kao sto je ranije Roben, Robinjo, Huntelar, Van der Vart, pa Kaka, Kontrao a u skorije vreme Iljaramendi, Hames, Iguain, Di Marija, Ozil i mnogi drugi a u poslednje vreme Theo Hernandez, Sebaljos. Real je dobro radio ali da nije kupovao to je besmislica.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 01.08.2018
14:49

Onda dovodite levog beka, a Bernata prodajte