Bajern se zahvalio Kutinju

Autor: Beta Beta
sreda 02.09.2020.
22:07
Izvor: Beta

Kutinjo se vraća u Barselonu nakon pozajmice u Bajernu, a Bavarci imaju samo reči hvale za Brazilca. Ipak, klauzula od 120 miliona evra bila je prevelika u ovom trenutku, pa je Bajern doveo Liroja Sanea iz Sitija za tri puta manje novca...

EPA-EFE/Manu Fernandez
EPA-EFE/Manu Fernandez

Povezane vesti

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo napustio je danas nemački Bajern, za koji je nastupao kao pozajmljeni igrač i vratio se u Barselonu.

Kutinjo je ove sezone odigrao za Bajern 38 utakmica i postigao 11 golova u svim takmičenjima.

"Povreda i operacija su ga omeli da odigra više mečeva, ali i pored toga Kutinjo može biti ponosan na doprinos koji dao u osvajanju ovogodišnjih trofeja",
izjavio je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

Kutinjo je sa Bajernom osvojio sva tri trofeja ove sezone, Bundesligu, Kup Nemačke i Ligu šampiona, ali nije uspeo da se nametne treneru Hansiju Fliku kao nosilac igre.

Otkupna cena za 28-godišnjeg Brazilca u ugovoru sa Barselonom je 120 miliona evra, ali menadžeri nemačkog kluba su nisu želeli da izdvoje toliki novac.

Ostaje  da vidimo šta će sada biti sa Kutinjom u Barseloni, naročito ukoliko ode Lionel Mesi...

Mesi




 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mladen
Thursday, 03.09.2020
06:40

Hvala majstore Barsa treba da ti da sansu da se dokazes.

avatar
Karambol
Thursday, 03.09.2020
01:13

Kutinjo je sjajan momak i fudbaler,pomogao je Bajernu u osvajanju triple krune. Steta sto napusta Bajern, 120 miliona je puno,ali mozda je mogo da se napravi neki drugi dogovor i da se kupi za nekih 60 miliona,ili 30+ Alkantara.. ali dobro sta je tu, svu srecu mu zelim u nastavku karijere. Mia San Mia

avatar
Mirjevac
Wednesday, 02.09.2020
23:31

Liroj Sane je doso u Bajern za 48 miliona plus bonusi, tako da to nije troduplo manje! Kutinjo dobro doso ponovo kuci i Barci, Kutinjo je odlican igrac ali dva losa i to bas lota barcina trenera nisu znali da ga postave da igra onu poziciju koju je igrao u Liverpul i koja mu lezi, Kuman rece da ce da ga vrati da igra poziciju onu koja mu naj bolje lezi i koju je igrao, Kuman ce znati da ga iskoristi kao igraca, i ne samo njega vec sve druge igrace koji su igrali pogresne pozicije! Ona dvojica neznalice nisu zale da iskoriste odlicne igrace vec su ih unazadjivali umesto obrnuto! Kutinjo je u Bajernu odlicno odigrao i dosta je golova postigao i asistencijja, bajern ga nije odkupio zato sto je skup igrac, svi znamo da nemci nece puno da placaju iggrace, kao sto to placaju englezi, spanci i Italijani!

avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 02.09.2020
23:11

Odlazak Mesija samo moze unaprijedit Kutinja,Dembelea pa i Grizmana...Tesko je kad svo svoje umijece koje imas moras zrtvovat za gazdu i kapitena a onda niko ne vidi takav doprinos pa taj isti gazda takve igrace tjera jer im jednostavno dosadi bit necija igracka...Sretno Felipe probudit ce se sigurno.