Bajern se oglasio zbog vesti o Nojeru - Ovo je istina!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.05.2018.
13:34
Izvor: Sportske.net

Nemački šampion kao i mnogo puta do sada na medijske natpise odgovorio zvaničnim obraćanjem na klupskom sajtu.

Epa/Frederik Von Erichsen
Epa/Frederik Von Erichsen

Povezane vesti

Mnogo puta smo u prošlosti imali prilike da vidimo kako jedan ozbiljan evropski klub treba da posluje čak i kada su po sredi najbanalnije stvari.

Minhenski Bajern je više puta do sada reagovao zvaničnim saopštenjima za javnost kada su nemački ili evropski mediji prenosili vesti vezane za transfere pojedinih igrača a kada one nisu bile istinite.

Ovoga puta je nemački šampion na zvaničnom klupskom sajtu dao pojašnjenje u vezi sa Manuelom Nojerom, odnosno šansama da golman čiji se povratak na teren očekuje zaigra za Bajern do kraja sezone.

Nemački mediji su preneli da je Manuel Nojer otpisan do kraja sezone i pozvali se na izjave Jupa Hejnkesa sa jučerašnje konferencije za medije pred utakmicu sa Štutgartom.

"Nisam rekao ono što pišu mediji. Čijenica je da Manuel neće biti u protokolu za subotnju utakmicu sa Štutgartom koju igramo na domaćem terenu. Što se tiče finala kupa, konačna odluka još nije donesena", rekao je danas Hejnkes za klupski sajt.

Ugledni "Bild" je u današnjem izdanju preneo priču sa bivšim lekarom Bajerna i nemačke reprezentacije u kojoj je nagovešteno da Manuel Nojer neće braniti do kraja sezone, kao i da je nastup na Mundijalu pod znakom pitanja.

Minhenski Bajern do kraja sezone treba da odigra još dva takmičarska meča. Prvi je na programu u subotu, 12. maja kada na "Alijanc Arenu" stiže Štutgart u okviru poslednjeg kola Bundeslige, a 19. maja igra se finale nemačkog kupa u Berlinu u kojem će Bavarci igrati za trofej protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

Videćemo da li će Manuel Nojer biti spreman da stane među stative i upiše prvi nastup u 2018. godini, odnosno prvi posle više od osam meseci pauze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke