Bajern rešio pitanje trenera, zna se ko je novi čovek na klupi!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 22.12.2019.
12:38
Izvor: Sportske.net

Sada je jasan plan Bavaraca.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Bajern Minhen je sada ozvaničio odluku koja se i očekivala.

Hans Flik će ostati na klupi Bavaraca do kraja sezone, potvrdio je nemački velikan.

Nije bilo dileme, sa ovim su se složile sve strukture kluba, a sve zarad jednog cilja.

O čemu se radi?

Flik će biti samo "čuvar plaže u zimskom periodu" do dolaska Tomasa Tuhela koji je nezadovoljan situacijom u Pari Sen Žermenu.

Nemac polako gubi svlačionicu od kako se njegov odnos sa Mbapeom pogoršao, a čelnici Pari Sen Žermena ne kriju ambiciju da na mesto trenera postave neko zvučnije ime koje bi im donelo evropske uspehe.

Sezona za Bajern je daleko od gotove, nakon odigrane polusezone Bavarci su treći satek četiri boda manje od lidera Lajpciga, za očekivati je da se bore za sve moguće trofeje do leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bayern_Munchen_Club
Sunday, 22.12.2019
18:04

Hansi ce pokazati sta zna u Ligi Sampiona protiv Celsia. Odlican trener dok ss druge strane i Tuchel je dobar trener ali hajde ti sada se vuci sa umisljenim igracima kao sto su Mbape i Neymar. Sve u svemu lepa se budućnost smesi Hansiu sa Vayernom jer xe na leto verovatno da mu dovedu Sanea i otkupe Kutinja i bice to dovro.

avatar
Le Tissier
Sunday, 22.12.2019
14:47

Tuhel, Emeri i slicni bi trebalo da podignu spomenike svojim menadzerima. Nemaju krsten trofej u karijerama, a o igri da ne pricam, a sve bolje angazmane imaju...

avatar
Karambol
Sunday, 22.12.2019
19:37

Daj ljudi kakav Tuhel crni, pre bih vratio Kovaca nego doveo njega majke mi.. Ako Flik bude usao u finale LS ostace na klupi Bajerna i naredne sezone,ako ne dovesti Ten Haga u paketu sa Zijehom.