Bajern na klupu stavlja bivšeg igrača?

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.11.2019.
14:29
Izvor: Sportske.net

Nova opcija.

Epa/Philipp Guelland
Epa/Philipp Guelland

Povezane vesti

Puno se piše o tome ko će naslediti Nika Kovača na klupi tima iz Minhena.

Ekipu trenutno predvodi Kovačev asistent Hansi Flik, koji bi u najboljem slučaju do kraja sezone mogao da predvodi ekipu, ukoliko se Bavarci odluče da sačekaju Erika ten Haga iz Ajaksa.

Jasno je da je trener "Kopljanika" velika želja uprave, posebno izvršnog direktora Rumenigea, ali Holanđanin ne želi da napusti Ajaks usred sezone, to bi ipak bio spreman da uradi narednog leta.

Pominjalo se da je Vengeru ponuđeno da preuzme ekipu do kraja sezone, Francuz je potvrdio da su ga kontaktirali iz kluba, ali bivši trener Arsenala na želi da bude samo prelazno rešenje.

Sve se manje priča o Murinju i Alegriju, Italijan navodno nije zainteresovan, jer ne želi da se lati posla tokom sezone.

Sada se i jedno novo ime pojavilo u priči, kako je Bajern navodno zainteresovan i za trenera PSV Ajndhovena Marka van Bomela.

On je dres Bajerna nosio od 2006. do 2011. godine, trenersku karijeru počeo je minule godine u Ajndhovenu, beležio je solidne rezultate, ali je ostao u senci Ajaksa.

Bavarci su navodno zainteresovani za njegove usluge, ali postaje sve jasnije da će Hansi Flik voditi ekipu do kraja sezone, kako je ideja da i Van Bomelu ugovor bude ponuđen tek narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 09.11.2019
17:39

Bajern i Arsenal bi trebalo da se otimaju oko Murinja, Alegrija itd...