Bajern Minhen - Najlepši golovi u 2016. godini

Autor: Boban Filipović
nedelja 25.12.2016.
17:43
Izvor: Sportske.net

Kompilacija je praznik za oči, a u anketi na tviteru najviše glasova dobila je golčina Daglas Košte protiv Damrštata.

BETA/AP Photo/Kerstin Joensson
BETA/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Bavarska mašinerija je u godini na izmaku mlela punom parom, potrvđena je dominacija u Nemačkoj, osvojena su sva tri trofeja na domaćoj sceni - Bundesliga, Kup i Superkup.

U prošloj sezoni u Ligi šampiona Bajern je stigao do polufinala, tu je zaustavljen od madridskog Atletika, a letos je došlo do promene za kormilom, Karlo Anćeloti je preuzeo digirentsku palicu od Pepa Gvardiole.

Letos su dovedena i dva velika pojačanja. Iz Dortmunda je vraćen Mats Humels, a stigao je i najbolj imladi fudbaler sa Evropskog prvenstva održanog u Francukoj, Renato Sančez iz Benfike. Veoma bitna stvar je i što su produženi ugovori sa Manuelom Nojerom, Havijem Martinesom, Tomasom Milerom, Davidom Alabom, Robertom Levandovskim, Džeromom Boatengom i Ćabijem Alonsom.

Najtrofejniji nemački klub 2016. godinu završava kao lider na tabeli Bundeslige, obeubeđen je plasman u nokaut fazu Lige šampiona, pa kada se podvuče crta, godina se može proglasiti kao veoma uspešna.

Palo je sijaset lepih golova, a u najužu konkurecniju su ušli Arturo Vidal, Daglas Košta (x2), Tomas Miler, Frank Riberi, Ćabi Alonso, Robert Levandovski, Arjen Roben.

Uživajte...

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VATRENI BAVARAC
Sunday, 25.12.2016
23:25
avatar
vatreni bavarec
Sunday, 25.12.2016
19:28

ubedlivo najisplatlivi igrac posle robbena douglas costa fcbayern ubber alles

avatar
Sunday, 25.12.2016
18:54

sad im je sansa dosao najbolji trener danasnjice , sad kao kod hajnkensa true german style