Bajern doneo odluku, Gvardiola aminovao - Španac preuzima Bajern?!

Autor: Beta Beta
sreda 04.10.2017.
14:53
Izvor: Beta

Predsednik fudbalskog kluba Bajern iz Minhena Uli Henes rekao je danas da je uprava donela odluku o novom treneru.

EPA/ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL
EPA/ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL

Povezane vesti

Henes je listu "Abendcajtung" rekao da je odluku kluba saopštio treneru Mančester sitija Pepu Gvardioli, koji je od 2013. do 2016. godine predvodio Bajern.

Uprava Bajerna otpustila je trenera Karla Ančelotija 28. septembra, dan posle poraza od Pari Sen Žermena od 0:3 u Ligi šampiona. Italijanski trener otpušten je posle 14 meseci.

Henes je rekao da se sreo sa Gvardiolom na tradicionalnom festivalu piva Oktoberfestu i da je to bio "isključivo prijateljski sastanak".

"Ali, naravno, razgovarali smo i o poslu. Takođe, rekao sam mu koga ćemo predstaviti u narednih nekoliko dana i on se složio sa tim izborom", naveo je Henes.

Nemački mediji naveli su da je najozbiljniji kandidat Bajerna, trener Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel, a pominju se i bivši trener Barselone Luis Enrike i Holanđanin Luj van Gal.

Pojedini mediji naveli su da je uprava Bajerna kontaktirala Enrikea, koji je bez posla posle odlaska iz Barselone, a odobravanje bivšeg trenera Barselone i Bajerna govori da bi upravo bivši trener Rome, Selte i "Blaugrane" mogao da nasledi Anćelotija na klupi kluba sa "Alijanc Arene".
 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 04.10.2017
16:49

Enrike bi najbolje legao Bayernu zato sto igra sistem i filozofiju igre istu kao i Guardiola tako da bi bio uspjesan.Problem u Bayernu je sto neki igraci su ostarili a bili su nosioci igre i moraju se pronaci adekvatne zamjene jer dosad ovi sto su ih kupovali to nisu opravdali.Robben i Ribery su pola Bayernove snage bili tako da ako nadju zamjene za njih dvojicu Bayern ce opet biti mnogo jak.Pitanje je samo koliko ima igraca koji mogu biti bar pola od Robbena i Riberija jer ovu dvojicu je vrijeme vec pregazilo sto se i vidi na sadasnjem Bayernu.Takodjer Bayern je mnogo izgubio odlaskom Lama i Alonsa .Ti igraci koje sam nabrojao su bili kicma Guardiolinog Bayerna nazalost vrijeme je ucinilo svoje sto se odrazava danas na Bayern.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 04.10.2017
15:53

Ovaj bi ih dodatno zakopao.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 04.10.2017
15:47

Koga li ce sutra aminovati Pep? :-D

avatar
P. S.
Wednesday, 04.10.2017
15:05

Hahaha, Enrique na klupi Bayerna, hahaha. :D Pa u to necu poverovati ni da ga vidim na klupi Bayerna, a kamoli na osnovu 'mogao bi..., moze biti... itd.'. :D

avatar
Al(a)din
Wednesday, 04.10.2017
14:58

Enrike ????? Jedno veliko NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Ne zelim njega videti u Bayernu. Covek koji nema svoju filozofiju fudbala ne moze voditi klub kao sto je Bayern

avatar
P. S.
Wednesday, 04.10.2017
16:17

Gresis, ovaj, silno gresis sinko. Ako ko ima svoju filozofiju fudbala onda je to Enrique. E sad, drugi je problem sto ta filozofija nema veze ni sa cim normalnim, niti sa bilo cim vidjenim u svetu profesionalnog fudbala. Jedini brzi nacin od dovodjenja Enriquea bi bio da domar koliko sutra zakljuca vrata Alianz arene, a Henes da raspusti fudbalere. :D