Bačuaji ismeva Džonsa!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 13.12.2018.
15:41
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Junajteda ima novu sliku za svoju ogromnu kolekciju.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Junajted je odigrao još jednu katastrofalnu utakmicu. Valensija, koja je u lošoj formi ove sezone i uopšte i ne liči na onaj tim iz prethodne sezone je uspela u potpunosti da nadigra "Crvene Đavole", iako to na kraju nije uticalo na plasman u narednu fazu takmičenja.

Miču Bačuaji, Čelsijev igrač koji je nakon fantastične polusezone u Dortmundu ponovo prosleđen na pozajmicu, ovoga puta u Valensiju je sinoć nosio specijalne kopačke što je "oko kamere" naravno uspelo da uhvati.

Kako Valensiju zovu još i "Slepi miševi" (koji stoji i na grbu ovog kluba), on je na zadnjem delu kopačke imao slepog miša, što je oduševilo navijače. Mali detalj koji mnogo toga pokazuje, ali ipak, kada je video svoju sliku koja ističe taj detalj, Bačuaji nije mogao a da ne zapazi igrača koji ga čuva.

Naravno, to je bio Fil Džons, defanzivac Junajteda, ali u svom prepoznatljivom elementu, sa svojoj karakterističnom facom.

Sećamo se svi onih slika sa derbija protiv Sitija koje su ostale urezane. Naravno, ovo je samo jedna od mnogih.

"Drago mi je da vam se sviđa ljudi, ali možemo li da pričamo prvo u faci Fila Džonsa?", napisao je Bačuaji na svom Tviter profilu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke