Bacite Markeca u treću ligu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.11.2018.
15:21
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljstvo navijača Liverpula postupkom Lazara Markovića još uvek je aktuelno i teško da će jutrošnja poruka srpskog igrača bilo šta promeniti.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Poraz koji je vicešampion Evrope doživeo na gostovanju u Beogradu zaboleo je pristalice Liverpula mnogo više nego što možemo da zamislimo.

Koliki je bes navijača engleskog kluba najbolje pokazuje novonastala situacija oko Lazara Markovića koji je jednim pogrešnim potezom navukao ogroman gnev pristalica Liverpula.

Srpski internacionalac lajkovao je objavu na Tviteru koja je sadržala srpske zastave i crveno srce, a kako je autor tog tvita navijač Crvene zvezde, i pošto je isti osvanuo odmah nakon pobede šampiona Srbije, navijači Liverpula nisu imali dilemu oko toga da je Markovićev "lajk" prestavljao provokaciju.

"Markoviću, ovo lajkovanje predstavlja još jedan od razloga što ti karijera ide stranputicom", glasio je jedan od komentara na Tviteru.

Bivši fudbaler Partizana pokušao je da se opravda i objasni kako nema logike da lajkuje nešto što ima veze sa pobedom Crvene zvezde, ali izgleda da to neće biti dovoljno za razjarene navijače.

"Pošaljite ga u treću ligu!", poruka je navijača Liverpula.


U čitavu priču uključen je i Marko Grujić.

"Bilo bi razumljivo da je ovako nešto uradio Marko Grujić jer je on bivši igrač Crvene zvezde, ali izgleda da Marković namerno podriva klub... Trebalo bi skresati gubitke i raskinuti ugovor", mišljenje je jednog od navijača Liverpula.

Lazar Marković sa Liverpulom ima ugovor do kraja tekuće sezone, a sve su prilike da će narednog leta "Enfild" napustiti kao slobodan igrač pošto nije u planovima Jirgena Klopa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
partizanpadinjak
Thursday, 08.11.2018
19:36

Markovic u bundesligu ili holandiju i bice opet dobar ako mu je jos do igranja posto je poznato da ne voli da trenira

avatar
RIP-chechk
Thursday, 08.11.2018
19:09

Nije ni trebalo da im se pravda. Ljudi su ga odbacili, iam i njegove krivice, ali prvi ga je Rodzers gurao an poziciju beka, onda Klop nije i pokusao da racuna na njega, a ponude su odbijali sto on sto klub. A i da nisu odbijali Markovic ima puno pravo da navija za koga hoce. Ili je mozda Saridz navijac Zvezde jer ono sto je on omasio komotno bih ga pitao je l` rodjace za koga igras?

avatar
NikkiCFC
Thursday, 08.11.2018
21:01

Tako je, Markovic je zrtva ovde pokusava da ode vec 2,3 godine oni ga ne pustaju.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 08.11.2018
18:13

Pa covek ima pravo da navija za Zvezdu, ali s obzirom da nosi dres Liverpula nije smeo tako da postupi tako da ja u potpunosti razumem reakcije navijaca Liverpula. Samo nije lepo od Markeca sto se sad izmotava i predstavlja kao navijac partizana.

avatar
Dorotej
Thursday, 08.11.2018
17:17

Obična histerija uvređene dece, jer im je izgubio klub. Marković jeste dobio pare, ali i dosta ponižavanja od strane tog istog kluba. Na kraju krajeva, ako ga je klub angažovao, ne znači da je njihov rob. Kao navijač Zvezde navijam za sve srpske igrače u inostranstvu bez obzira u kom su klubu igrali u našoj ligi. Za Markovića šteta. Mnogo je obećavao, imao jednu fenomenalnu sezonu u Benfici. U Liverpoolu se pogubio. Teško da će vratiti karijeru na pravi put. Imamo više takvih primera naših igrača u inostranstvu.