Azarovo priznanje i poruka: "Pričaćemo za godinu dana"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.03.2020.
19:49
Izvor: Sportske.net

Belgijanac podbacio, ali...

EPA-EFE/Miguel Angel Polo
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Povezane vesti

Nakon što je u poslednjoj sezoni u Čelsiju postigao 21 pogodak, zbog brojnih povreda, Eden Azar je u svojoj prvoj pogodio samo jednom u dresu Real Madrida.

Azar je praktično sezonu završio još u decembru kada se prvi put povredio, a potom je po povratku na teren momentalno obnovio povredu i završio sezonu.

"Moja prva sezona u u Madridu je bila loša. Ipak, to je godina adaptacije. Treba da mi sudite i ocenjujete posle moje druge sezone. Od mene zavisi da li ću biti u pravoj formi naredne sezone", rekao je Azar za belgijske medije i nastavio:

"Imamo dobru ekipu, ovo je veliko iskustvo za mene. Tek sam na početku, imam još četiri godine u ugovoru", ističe Azar.

Belgijancu na ruku ide što će se EURO igrati naredne godine, zbog pandemije koronavirusa.

"Šteta je zbog navijača, ali tako je najbolje. Moj članak će mi dozvoliti da naredne godine budem još u boljoj formi"
, zaključio je Azar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 27.03.2020
02:00

Ovaj je gori ispao od Luke Jovica, Jovic bar postigo dva gola ovaj samo jedan! Isti minutazu su imali odprilike, mozda cak je Azar ima vecu minutazu od Jovica, tako da bolje da stave Azara medju onih sedam na pprodaju a Luku da ostave, Luka je mladji i bolji ucinak je imao! Azar ima sigurno dulo vecu platu ako ne i vise od duplo, a ne igra i kad je igrao nista nije pokazao! Zato Azara na prodaju a Luku ostvite! Pitam se koliko ce rela da dobije za ovih sedam igraca koje niko nije vido kako igraju, vrlo malo ce dobiti, zato da stave i Azara da iscupaju koju paru inace bice u krizi! Mozda i jesu u krizi kad prodavaju sedam igraca i iizdaju stadion za magacin?

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 27.03.2020
00:09

Pa ti sa svojih 29 godina nemas pravo da bacis jednu godinu na adaptaciju, nisi u cvetu mladosti.

avatar
Robert Lewandowski
Monday, 30.03.2020
00:48

Mislim da su ipak više povrede učinile svoje. Imao je ponudu Bajerna, nije hteo kao radi Torgana, ali smešan mi je to razlog... Mislim da bi u Bajernu igrao bolje, ali verovatno će i u Realu igrati na top nivou sledeće sezone. Da je mladji mozda bi došlo do one stare veze Celsi Real Bajern kao u slučaju Robena. 😂 Sportski pozdrav!

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 26.03.2020
21:43

Kada je top formi u rangu je sa Mesijem. Strašan igrač, bukvalno mu je nemoguće oduzeti loptu.

avatar
RocknRolla
Friday, 27.03.2020
02:35

U rangu sa Kutinjom,Dibalom,Rasfordom,Sancom da ali daleko od Ronalda a kamoli od Mesija.

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 28.03.2020
00:36

Ti si izgleda jedan od onih koji misle da su Ronaldo i Mesi nedodirljivi. Navedi mi sta to Mesi ima a Azar nema, nemoj mi samo reci da daje više golova, pa logično kada cela Barsa igra za njega. Ronaldo čim je otišao u Juve daje manje golova jer ne igraju svi za njega, a i nema vise Marsela, Benzeme i sličnih da asistiraju. Pogledaj kako je Benzema efikasniji od kada CR7 otišao. Pogotovo sada ni Mesi ni Ronaldo nisi na nekom uvau nivou. Mbape i Levandovski su na primer u najmanju ruku u rangu sa njima.