Azar ne igra i nije jedini od standardnih!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.09.2018.
19:06
Izvor: Sportske.net

Eden Azar neće igrati protiv PAOK-a u narednom meču Lige Evrope.

Epa/Dimitris Legakis
Epa/Dimitris Legakis

Povezane vesti

Još jedan dokaz da je Liga Evrope manje bitno takmičenje za ekipe iz Premijer lige, postaće bitno jedino ukoliko timovi iz tog takmičenja prođu u drugi krug, odnosno u šesnaestinu finala.

Eden Azar, najbolji fudbaler Čelsija i u ovoj sezoni, neće igrati protiv PAOK-a u okviru prvog kola grupe L Lig Evrope.

Sari želi da ga odmori, ali i da pruži šansu igračima koji su manje igrali do sada u prvenstvu, posebno mladom Hadnson-Odoiju.

Pored Azara, u Solun neće ići i David Luiz, Mateo Kovačić i Emerson Palmieri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 20.09.2018
00:41

Caballero,Christensen,Cahill,Emerson,Zappacosta,Loftus Cheek,Fabregas,Barkley,Pedro,Moses,Giroud .Po meni ekipa za Ligu evrope .Nikako da igraju igraci iz prve postave tek po nekog ubaciti za ligu evrope.Skoncentrisati se na ligu i obezbjediti najbolji moguci plasman za povratak u ligu prvaka ili eventualno biti do kraja sezone ukljucen u borbi za titulu.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 19.09.2018
20:07

Jako sam razocaran odlukom Sarija da vodi cak 8 startera u Solun. Cak i da ne igraju, stvarno nema potrebe za tim. Arsen prosle sezone u tezoj grupi 11 startera iz PL nije uopste koristio i zavrsio je lagano prvi. Umesto da sebi stvorimo prednost u odnosu na rivale time sto imamo tu mogucnost mi stvaramo problem jer je cetvrtak-nedelja ubitacan raspored pa cak i da ne igras nego samo putujes. Kabaljero, Emerson, Ampadu, Kristensen, Zapakosta, Fabregas, RLC, Barkli, Vilijan, Odoi, Morata. Na klupi stavis Bulku, Kejhila, Mozesa, (Drinkvoter i Piazon nisu ni registrovani) i neke klince i to bi bilo to, setnja kroz grupu. Dakle startnih 11 Kepa, Alonso, Ridiger, Luiz, Aspi, Kovacic, Kante, Zorzinjo, Azar, Pedro, Ziru njih ne koristis nigde u 18 igraca za tim. Ne razumem stvarno zasto Sari ovo radi.

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 21.09.2018
15:00

Mislim da samo hoće da napravi zalihu bodova da se osigura da prođemo grupu kao prvi. Kontam još jedna tekma da se dobije u polujakom sastavu i onda može da rotira. Ali slažem se sa tobom, trebao je više igrača rotirati ovde

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 19.09.2018
20:05

Velika šteta za Emersona i Loftus-Čika, obojica su povređeni i moraće još da sačekaju na prve minute ove sezone. Sjajno za Hadson-Odoija, ne pamtim kad je Čelsi imao takav talenat, dečko ima sve predispozicije da bude među najboljima na svetu, samo da se dobro iskoristi. Nadam se da Sari neće mnogo forsirati Alonsa i da će ga čuvati za Vest Hem u nedelju.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 19.09.2018
19:56

Pa najjaci tim treba izvoditi kasnije,grupa se realno moze proci i s rezervama ili tek ponekim prvotimcem

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 19.09.2018
19:33

Kovacic izgleda stvarno ne zeli da igra ovo takmicenje za klubove druge(nize) klase....jer sam juce citao da je razocaran sto celsi igra LE

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 19.09.2018
21:39

A on kao ne zna koje takmicenje igra Celsi, haha?

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 21.09.2018
15:01

Pa to, ne prati Kovačić fudbal pa nije znao da se igra Liga Evrope...

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 19.09.2018
19:20

Odlicno za sve nas koji ga imamo na fantaziju :-D

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 19.09.2018
19:11

Ti se znalo odavno.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 19.09.2018
19:10

Pametno neka se Eden odmori duga je sezona. Ocekujem sastav: Willy-Zapakosta-Kristensen-Kejhil-Alonso-Drinkvoter-Loftus Cik-Fabregas-Odoi-Morata-Mozes. Ima mesta rotaciji i treba rotirati.