Azar nahvalio saigrača, da li je Francuz kupio Sarija?

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.09.2018.
18:47
Izvor: Sportske.net

Čelsi je maksimalan nakon pet odigranih kola u Premijer ligi, a heroj pobede nad Kardifom je istakao uticaj na terenu jednog od svojih saigrača.

Epa/Dimitris Legakis
Epa/Dimitris Legakis

Povezane vesti

"Plavci" su na "Stamford Bridžu" slavili protiv Kardifa sa 4:1, za peti trijumf u isto toliko mečeva od starta nove sezone.

Junak pobede bio je Eden Azar, koji je postigao het trik, a za dva od tri gola asistirao mu je francuski napadač Olivije Žiru.

Belgijanac je nakon susreta ishvalio napadača Čelsija, za kojeg je rekao da je najbolji na svetu u svom poslu.

"On je sidraš (target man), verovatno i najbolji na svetu. Kada dobije loptu, može da je zadrži i sa njim možemo da odemo duboko i zaista je zadovoljstvo igrati sa njim", izjavio je Azar.

On je dodao i da je sve potpuno drugačije, kada je u startnoj postavi Alvaro Morata.

"Kada Alvaro igra, sve je potpuno drugačije, on je drugačiji tip igrača od Olivijea. Obojica su kvalitetni, pa smo srećni što imamo dobre napadače u ekipi", dodao je Belgijanac.

Žiruu je bio ovo drugi start u Premijer ligi, Morata je dobio prednost u tri utakmice, a kako stvari stoje, izgleda da ćemo Francuza još makar neko vreme gledati u startnoj postavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Costa furce
Thursday, 20.09.2018
05:11

Zasto mi ne objavjuete komentare ne pisem nisto loso

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 15.09.2018
20:02

Zato i jeste Ziru starter u Francuskoj a pri tom itekako zna i gol da postigne

avatar
Saturday, 15.09.2018
19:49

žiru radi poso koji vide samo pravi poznavaoci fudbala

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 15.09.2018
19:44

Razlika izmedju Zirua i Morate je nebo i zemlja. Jeste da ne volim napadace koji ne daju puno golova ali zato rade za tim, ali Ziru je najbolji takav napadac na svetu i ja mu skidam kapu do poda.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 16.09.2018
21:21

Ne mozemo bas za igraca koji je treci strelac u istoriji francuske i za igraca koji je dao 105 golova na 253 utakmice za Arsenal da kazemo da ne daje puno golova.

avatar
justforfan
Saturday, 15.09.2018
19:38

Po meni Ziru je u zadnjih 10 godina najbolji targe man od svih slicnih napadaca.Zaista radi savrseno svoj posao.On uvek mora igrati sa brzim igracima kao sto je Azar ili u Francuskoj Mbape i Grizman.Savrseno se uklapa.U Arsenalu takodje bio odlican sa Sancezom,a vidimo sada Sanceza u Junajtedu(ni bleda slika iz Arsenala)

avatar
jack wilshere
Saturday, 15.09.2018
19:13

To se znalo čim je dosao, Ziru je puno korisniji igrac od Morate. Ne daje toliko golova, ali radi za ekipu stvari koje malo koji napadac moze, meni ne pada niko ne pamet. Iako igra u omrazenom klubu, drago mi je da pocinje dolaziti do izrazaja, igrac koji se uvijek kidao za Arsenal, prema kome su i navijači bili nefer..

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 15.09.2018
19:37

Benzema je slican. Veoma koristan za ekipu, ne daje golove kao Leva, Kejn ili Kosta, a povrsni poznavaoci fudbala ga osporavaju.

avatar
Di Stéfano
Sunday, 16.09.2018
03:33

Benzema je slican tip napadaca,mozda malo agilniji ali ume da proigra igraca i dosta je koristan.Slazem se da je Ziru osporavan i dosta potcenjen