Azar ima još prostora za napredak?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 18.08.2018.
15:12
Izvor: Sportske.net

Novi trener Čelsija oduševljen belgijskim reprezentativcem.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Sari je preuzeo Čelsi, a prvi problemi koji su se javili su bili vezani za budućnost Azara, Vilijana i Kurtoe. Ovaj poslednji je otišao u Real, a da li će do kraja prelaznog roka klub napustiti i drugi Belgijanac?

Nedopustivo bi bilo da Čelsi proda svog najboljeg igrača u trenutku kada je prelazni rok za timove u Premijer ligi završen i kada oni ne bi mogli da dovedu adekvatnu zamenu za takvog igrača.

Mauricio Sari Celsi

Sari je oduševljen Azarom i tvrdi da je Belgijanac elitni igrač, kao i to da ukoliko doda još nekoliko golova na svoj konto, da bi mogao da uđe u konkurenciju sa Ronaldom i Mesijem. Takođe, on je samouveren da će Belgijanac ostati u timu, kao i to da je Čelsi velikan, a velikani ne bi smeli sebi da dozvole da prodaju najboljeg igrača ukoliko već nisu osigurali njegovu adekvatnu zamenu.

"Azar, tehnički je sigurno jedan od najboljih u Evropi. Mora da radi na fizičkoj snazi. Poslednjih pet godina, Ronaldo je igrao kao napadač, Mesi je igrao kao napadač, dok je Eden igrao više kao krilo, on može da napreduje dodatno, ali to isključivo zavisi od njega, od njegovog uma, on može da se poredi sa Argentincem i Portugalcem", rekao je Sari za svog najboljeg igrača.

Čelsi će nešto kasnije dočekati Arsenal, u derbiju kola, a očekuje se da Azar bude u startnih 11, nakon što je prošlu utakmicu ušao sa klupe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blackmamba24
Saturday, 18.08.2018
15:56

Da je igrao u Barsi ili Realu koji su marketinski jaki i ovako ofanzivno jali timpvi bio bi pored Mesija i Ronalda, kakav Nejmar, ovako uvek je imao neke defanzivne trenere pored sebe jos premijer liga, nadam se da ce ove sezone pokidati

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 18.08.2018
15:36

Voleo bih Azara da vidim kao laznu devetku ove sezone.p.s.Poslednjih godina Mesi igra veznog,on je najistureniji jedino kada se Barsa brani.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 18.08.2018
15:35

nikada ne moze da se poredu...on nema konstantu...jedna dobra 5 losih ili obrnuto i tako svake sezone...a vise nije ni nesto mlad...osvojio 4 i po trofeja u karijeri...Sari ne budi smesan

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 18.08.2018
15:29

Pa Azar treba da doda jos nekih 40 golova na svoj konto da bi mogao da se poredi sa Ronaldom i Mesijem...i da,celsi nije velikan

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 18.08.2018
15:20

Ako Sari lepo ukomponuje sistem u Celsi, mislim da Azar moze da prebaci 20 komada i bar 10 asistencija u PL ove sezone. Protiv Huddera je RAZVALIO za 20 minuta na terenu. Mislim da nikad nece dostici nivo Mesija i Ronalda (jedino mozda Mbape), ali deinitivno je bolji igrac nego prosle sezone i moze i dalje da napreduje.