Australija - ''Mali Čava'' stvarno najbolji!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.04.2015.
20:17
Izvor: Sportske.net

Sjajna sezona je iza Miloša Dimitrijevića, nekadašnjeg veziste Rada i Crvene zvezde. ''Mali Čava'' blista u Australiji, u dresu Sidneja, gde je zaslužio sve godišnje nagrade.

sydneyfc.com
sydneyfc.com

Povezane vesti

Na gala svečanosti održanoj u utorak uveče, a po okončanju ligaškog dela sezone, Fudbalski klub Sidnej je dodelio nagrade najboljima u proteklih godinu dana.

Tačnije, najboljem, jer je sva priznanja zaslužio srpski internacionalac Miloš Dimitrijević! Naime, on je i od strane navijača, i od strane saigrača, i od strane članova klupskog rukovodstva proglašen za najboljeg igrača godine.

''Presrećan sam zbog ovih priznanja. Ostvariti ovako nešto u klubu kakav je Sidnej zaista je nešto posebno i drago mi je što sam doprineo da ove sezone ostvarimo naše ciljeve. Velika mi je čast što sam proglašen igračem godine i želim da se svima zahvalim na podršci. Sada svi moramo da se fokusiramo na plej-of, kako bismo na kraju stigli i do šampionske titule'', poručio je Dimitrijević na dodeli priznanja.

Da utisak bude još jači, pojedini australijski mediji konstatuju da je Miloš Dimitrijević možda i najbolji fudbaler u desetogodišnjoj istoriji Sidneja, iako su u ovoj ekipi nastupali i slavni Alesandro Del Pjero i Dvajt Jork.

Ipak, klub je proglasio i svoj ''Tim decenije'', gde se Dimitrijević našao među rezervama, kao i Dvajt Jork, dok je Del Pjero, naravno, u prvoj postavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke