Atletiko na najbolji mogući način iskoristio kikseve Barse i Reala (PREGLED)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.02.2018.
23:57
Izvor: Sportske.net

Iza nas je i 22. kolo Lige Primere u kom je najviše profitirao Atletiko Madrid.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Lider Barselona je prosula bodove na gostovanju Espanjolu, Real Madrid je takođe kiksnuo takođe kao gost kod Levantea, pa je Atletiko to na najbolji mogući način iskoristio pobedom na trećeplasiranom Valensijom.

Real Madrid je nastavio seriju loših rezultata ove sezone, posle dve vezane pobede, usledio je novi šokantni kiks. Real je vodio 1:0 i 2:1, ali je Đampaolo Pacini u 89. minutu postavio konačnih 2:2, što je posebno iznerviralo Serhija Ramosa koji je imao šta da kaže svojim saigračima.

Barselona je sutradan, u nedelju popodne, gostovanja Espanjolu, u gotovo nemogućim uslovima za igru, vođena je bukvalno prava tuča, doduše, domaći su kako su stigli tukli favorizovane goste. Đerar Moreno je sredinom drugog poluvremena pogodio glavom za 1:0, ali je Pike posle kornera na identičan način postavio konačnih 1:1.

Pike

U finišu je došlo do žestokih sukoba, Moreno je povredio Pikea, Serđo Garsija je krvnički uklizao Umtitiju koga je potom i vređao na rasnoj osnovi, da bi u finišu kapiten Viktor Sančez išutirao Mesija i potom još i imao šta da mu kaže.

Sve u svemu, Espanjol je koristio sve moguće načine, i silu kako bi izvukao bod, a to je i uspeo.

Remije Barse i Reala, iskoristio je Atletiko Madrid koji je kao domaćin bio bolji od Valensije, tradicionalnim rezultatom - 1:0. Strelac jedinog pogotka bio je Anhel Korea "bombom" sa 20 metara u prve rašlje. Ovo je na neki način bila i "Pirova" pobeda Atletika, pošto će zbog povreda Stefan Savić i Dijego Godin pauzirati do kraja februara.

Od ostalih mečeva izdvajamo još jednu sjajnu pobedu malene Đirone koja je sada kao domaćin održala čas fudbala i Atletik Bilbau i ostala u trci za Ligu Evrope. 

Takođe, Eibar kao drugo najveće iznenađenje ove sezone je petardirao Sevilju na svom terenu sa 5:1, dok je Betis pobedio Viljareal - 2:1.

Kolo su večeras zatvorili Las Palmas i Malaga u derbiju začelja i utakmici za šest bodova slavio je domaći sastav golom Alena Halilovića u poslednjem minutu regularnog toka susreta. Las Palmas je tako ostao u igri za opstanak dok će Malaga teško do tog ostvarenja iako realno ima još šanse da "vađenje".

La Liga, 22. kolo:

Petak:


Real Sosijedad - Deportivo 5:0

Subota:

Eibar - Sevilja 5:1
Betis - Viljareal 2:1
Alaves - Selta 2:1
Levante - Real Madrid 2:2

Nedelja:


Hetafe - Leganes 0:0
Espanjol - Barselona 1:1
Đirona - Atletik Bilbao 2:0
Atletiko Madrid - Valensija 1:0

Ponedeljak:


Las Palmas - Malaga 1:0


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
World is.... REAL
Tuesday, 06.02.2018
02:40

A Barselonci jadni ne udaraju, ne vredjaju nikoga. Ajde malo objektivnosti. Ili mozda podrzavate aktivnostiPikea? Taj kao da privlaci da ga napadne neko. Ako nastavi sa provokacijama, ne bi cudilo ni da neko sa tribina uleti na teren.

avatar
Stefoon
Tuesday, 06.02.2018
16:52

Pike,Suarez i Alba su prgavi,ostatak tima je korektan.

avatar
Stefoon
Tuesday, 06.02.2018
00:59

Nema sanse Atletiko, gostuju i na Kampu i na Bernabeu