Atletiko je ostao bez jednog, ali ima novi tandem i zato ga ne otpisujte do kraja OVE sezone, a posle...

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.02.2018.
10:30
Izvor: Sportske.net

Mogu li Madriđani da ponove neverovatnu sezonu 2013/2014?

EPA-EFE/RAUL CARO
EPA-EFE/RAUL CARO

Povezane vesti

Atletiko Madrid je jesenas ispao iz Lige šampiona u Ligu Evrope, ali je od ovog januara ponovo postao tim koji zaslužuje svaki respekt.

Atletiko je lošu prethodnu godinu završio porazom od Espanjola, startovao je novu ispadanjem iz Kupa kralja, ali je zato u Primeri vezao šest pobeda i samo jedan remi i prišao Barseloni na "samo" sedam bodova.

U čemu je tajna i razlika između onog Atletika i ovog od 1. januara?!

Odgovor je jasan - Dijego Košta. Ne samo da je Španac počeo da rešeta od kako je stigao, postigavši pet pogodaka u svim takmičenjima, već i što je uticao na ostatak ekipe, a najviše na Antoana Grizmana.

Francuz je, verovali ili ne, do Nove godine postigao samo dva ligaška gola, a od Koštinog dolaska čak DEVET!



Atletiko ponovo deluje odlično, u nedelju su dali pet komada u Sevilji, Grizman je dao tri, a Košta jedan i Madriđani se sigurno neće oprostiti lako od titule.

Njihovo finale jeste u nedelju kada gostuju na Kamp nou, pobedom bi prišli na -4, a porazom bi Barsa pobegla na +10.

Pisali smo juče o Barsinom savršenom planu, ali upravo bi Atletiko sa tandemom Košta-Grizman mogao da ga poremeti.

Podsetimo, stigle su jasne informacije da je Grizmanov transfer u Barselonu završena stvar, tako da makar do kraja ove sezone, ne treba otpisivati Atletiko Madrid...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blackmamba24
Tuesday, 27.02.2018
13:04

Koliko Kosta fali Celsiju, oseeca se, covek je doktor, takav je kakav je ali na terenu pravi razliku

avatar
Armani
Tuesday, 27.02.2018
11:59

Svaka njima cast iako im je fudbal totalno negledljiv...sezone 2013/14 su igrali odlicno ali su tada uzeli titulu jer su kako bi realovi navijaci rekli uefaloncima ponistili cisti gol messija,time bi barsa odbranila titulu...mislim da im to ovaj put nece poci za rukom...morat ce da pobjede na camp nou i na bernabeu s time da barsa izgubi kuci i od reala..nije 7 bodova nesto nenadoknadivo ali u 13 kola realno je da atletico kiksne najmanje 2-3 puta a moraju realu,barsi,villarealu,sosijedadu u goste...a to je dovoljno da ne osvoje titulu.

avatar
Tuesday, 27.02.2018
16:08

Taj cisti gol moze i da spomene neko kao sto si ti hahah, navijacima Barselone i kradja protiv Celsija je cista i penali kad Karvahala pogode u grudi protiv Bajerna, sve je to cisto, al eto ne znam zasto se navijacima Reala obracas kada svi tako zovu Barselonu pocevsi od navijaca Celsija, Arsenala... :D

avatar
Armani
Tuesday, 27.02.2018
23:50

Tako jer je to cinjenica,barsa nije bila prvak tj.nije odbranila titulu jer nije messiju regularan gol priznat...sto odmah spominjes karvahala i grudi,pa covjek je bio u zadnjem klasiku bolji golman od navasa,sta ne spomenes da je kod penala na krossu protiv psz-a predhodio ofsajd...da je ruka ramosa cisti penal itd...gol atleticu prije 2 godine u finalu ofsajd,prosle sezone kassaiji itd...mijatovic 98'ofsajd itd...samo se hvatas 2009 i celzija jer nema nista drugo a ne kazes da je taj isti celsi barsu pomocu sudija izbacio 2005g. iz lige sampiona...da preoru teren 2 puta da barsa ne moze da igra svoju igru,to je nezapamceno protiv nikoga...sta ne spomenes da su 2010 g.barsu pokrali protiv intera u obje utakmice,ofsajd milita i regularan gol krkica u uzvratu za 2-0 i prolaz i odbrana titule u madridu protiv bayerna,a perez se vec spremio da rekonstruise zahode na stadionu,ili je vec znao unaprijed??? Sta ne spomenes kako ste uzeli la ligu prosle sezone i tebasa,koji bi kaznjavao piquea za utisavanje onih od kojih ste danas izgubili,gdje je bio kad je raul to radio na camp nou,zasto nije kaznjavao penalda za calma calma na camp nou??? Druze preporucujem ti da uzivas i ne uvaljujes se dalje.pozz...

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 27.02.2018
11:56

Ma Kosta je zverina.