Atletiko iskoristio Barsin kiks, pala Valensija, Godin ostao bez zuba!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.02.2018.
22:37
Izvor: Sportske.net

Danas je prštalo na sve strane, Atletikov minimalac.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su na svom stadionu ekipu Valensije rezultatom 1:0 (0:0) u derbiju 22. kola Lige Primere.

Strelac jedinog gola na meču bio je Anhel Korea u 59. minutu. Atletiko je iskoristio kiks Barselone i sada je prišao Kataloncima na devet bodova, dok je Realu pobegao na čak 10, dok Valensija zaostaje devet.

u izuzetno tvrdom i neizvesnom meču, prštalo je na sve strane, a Dijego Simeone je oba štopera morao da izvadi iz igre zbog povreda.

U 29. minutu je van terena morao Stefan Savić, a zamenio ga je Himenez.

Početkom drugog poluvremena, golman Neto je u vazdušnom duelu bukvalno nokautirao Godina, a Urugvajac je morao da napusti teren jer su mu usta bila puna krvi, pa je ušao Huanfran.

Jasno je da će Godin morati da poseti zubara, ali nadamo se da nije zaradio i neku još težu povredu glave posle stravičnog udarca Neta.
Atletiko je otpor Valensije uspeo da slomi na isteku sataigre, Anhel Korea je prihvatio pas Kokea i sa skoro 25 metarastravičnim udarcem pogodio prve rašlje za 1:0.

Trener Valensije Marselino odlučio je da krene u ofanzivu, uveo je Rodriga i Solera umesto Latorea i našeg Maksimovića, ali su gosti danas bili potpuno bezopasni.

Najkonkretniju šansu gosti su imali u nadoknadi vremena, kada su fudbaleri Valensije tražili penal, ali je sudija odmahnuo rukom.

Atletiko je uspeo da sačuva prednost i zabeleži veliku pobedu u nastavku potere za Barselonom.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tino24
Monday, 05.02.2018
10:20

Nemocna Valencia..dosta je umora (u 7 dana tekma s Realom, Barcom i Atleticom) i povreda (Guedes, Murillo, Pereira)..ovaj put smo pali bez ispaljenog metka, ali isto tako je moglo ostat 0-0, jer je i Atletico los, osim suta Corree nisu imali nijednu pravu sansu..sreca pa su Sevilla i Villarreal isto kiksali pa smo ostali na istom..izdrzat revans protiv Barce kako god, a onda ide Levante protiv kojeg se jednostavno moramo vratit na pobjednicki kolosijek..AMUNT VALENCIA!

avatar
Monday, 05.02.2018
09:36

Granitne odbrane Atletika i Barselone.

avatar
Stefoon
Monday, 05.02.2018
05:57

Pogledajte broj postignutih golova Barselone i Atletika.

avatar
MalaSkoljkica
Monday, 05.02.2018
00:38

Pokazali su gradskom rivalu kako se igra fudbal .

avatar
Shang Tsung
Monday, 05.02.2018
00:12

Zasto Vitolo ne igra i kako je moguce da je Gaitan imao dosta prilika da pokaze sta zna(a nije pokazao nista),a dokazani igrac kao Vitolo koji je nosio Sevilju i igrao na visem nivo-u i od Kore-e i Karaska dobija sansu na kascicu.Dobro je te je igrao sa 2 klasicna krila,nego da je tu bio i Gabi,ali nije sto Vitolo ne igra.Golovi igraca kao Korea su klasican privid,za nastavak progresa takav igrac treba da bude klupa,a Vitolo iz forme kakvu je imao u Sevilji je progres.

avatar
Lecter
Sunday, 04.02.2018
23:41

Atletiko pobijedio 1:0? Bas sam iznenadjen :)

avatar
Sunday, 04.02.2018
23:39

Останеш без оба штопера и успеш да победиш, браво ! Добро је и што се Атлетико учврстио на другом месту !