Atletiko i definitivno oslabljen dočekuje Liverpul

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.02.2020.
18:28
Izvor: Sportske.net

Dijego Simeone mora da smisli nešto drugo.

EPA-EFE/CATI CLADERA
EPA-EFE/CATI CLADERA

Povezane vesti

Kao i što je bilo ranije najavljeno, Žoao Feliks neće biti spreman za duel sa Liverpulom, u utorak na stadionu Vanda Metropolitano.

U Atletiku su se do poslednjeg dana nadali da bi Feliks nekim čudom mogao da bude spreman, ali to nije slučaj.

Očekuje se da Portugalac bude spreman za revanš na Enfildu, a njegovo mesto će opet zauzeti Anhel Korea koji se nalazi u dobroj formi, za razliku od Atletika.

Madriđani su u velikoj krizi rezultata i imaju jednu od lošijih sezona u eri Dijega Simeonea.

Imaju samo jednu pobedu na poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima, za titulu ne mogu da se bore pošto Real ima čak 13 bodova više, u Kupu kralja su ispali od drugoligraša Leonese, i Liverpul nije baš najpoželjniji rival u ovom trenutku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
21:03

Voleo bih da su svi igraci u Taletiku zdravi i da su spremni da igraju protiv Liverpula, da vidimo tu jacinu Liverpulovu, ili je stvarno jak ili sudije rade svoje za njega! Ja mislim da sudije rade za njega, steta za Atletiko, ali nece moci Liverpul tek tako da pobedi Atletiko, nisu oni bas slabi! navijam za Atletiko i ako e on protivnik mog kluba Barce!

avatar
Dr . Nedeljkovic
Monday, 17.02.2020
22:12

Vidim prosle godine kako ste prosli protiv Liverpula i to u drugoj utakmici nismo igrali sa par standardnih . Vama su bili svi zdravi , pa nista vam nije pomoglo prosle god protiv Liverpula 😂 . Ne znam kome su vise sudije pomogle zadnjih 10 god. Liverpulu ili Barsi . Navijaj za koga hoces , samo ne pricaj gluposti .

avatar
Mirjevac
Tuesday, 18.02.2020
00:43

Pogledaj snimak odlucujuceg gola za Liverpul i onda ovde komentarisi! Pogledaj i videces prevaru kao i obicno! Sve dok sudije nisu pocele da rade za Liverpul, kad je zadnji put i sta osvojio, pogledaj pa reci!

avatar
äxwell
Monday, 17.02.2020
19:37

Pa dobro nece im ni trebati napad. Najbitnije je da su im odbranbeni igraci spremni na celu sa Oblakom.