Atletiko će platiti kaznu za Grizmana

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.09.2019.
14:14
Izvor: Sportske.net

Ovo je reakcija "Jorgandžija" na kaznu koja je izrečena Barseloni.

EPA-EFE/Javier Zorrilla
EPA-EFE/Javier Zorrilla

Povezane vesti

Preneli smo, Barsa je kažnjena sa 300 evra zbog pregovaranja sa Antoanom Grizmanom dok je još uvek bio član madridskog Atletika, naravno, bez dozvole kluba iz prestonice.

Još u martu su dve strane postigle dogovor, Francuz je dobio i 14 miliona evra na ime dogovora, na "Vanda Metropolitanu" nisu bili svesni da se ovo dešava.

U tom trenutku je Grizmanova otpusna klauzula iznosila 200 miliona evra, u Barsi su lukavo sačekali da dođe jul i da mu klauzula padne na 120 miliona evra, kada su ga zvanično otkupili, ali je uprava Atletika tužila Katalonce i tražila da im se isplati i razlika od 80 miliona evra.

Na kraju je Barsa kažnjena sa simboličnih 300 evra, koje čak nisu spremni ni da plate, već će uložiti žalbu, jer veruju da nisu prekršili nikakva pravila.

Oglasio se povodom svega i prvi čovek Atletiko Madrida Enrike Serezo, koji kaže da će on da plati kaznu ako treba.

"Daću ja tih 300 evra koliko su kaznili Barsu. Nije to baš normalno, postoje pravila koja treba da se postaraju da bude", izjavio je Serezo.

On je samom Grizmanu ipak poželeo sve najbolje.

"Želim mu da ga navijači i svi u Barsi tretiraju kao što smo ga mi tretirali ovde. I da uživa u Primeri. To su sve profesionalci i svako može da se ponaša kako želi. Ali nemojte sumnjati, ako se budemo videli, pozdraviću te
", poručio je prvi čovek Atletiko Madrida.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Friday, 27.09.2019
16:15

Normalno je da treba da casti bar tih 300 evrica zato sto su im uvalili Grizmana 120 miliona. I neka se ne sekira za njega, odlicno mu je u Barsi, kao u penziji samo za mnogo vece pare. U Atletiku su vise trazili od njega, pa je malko izraubovan, al' se srecom brzo oporavlja jer u Barsi moze sve sto u Atletiku nije mogao: da bezi od lopte, da prepusta sesnaestogodisnjaku i organizaciju i realizaciju, da ne pricam o Mesiiju, Suarezu i ostalima. Banja... :D