Aston Vila našla dobitnu kombinaciju i u njoj je Teri?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 10.10.2018.
15:51
Izvor: Sportske.net

Da li će se ovo svideti navijačima?

Povezane vesti

Stiv Brus nije više trener Aston Vile, rezultati nisu bili kakvi su se očekivali od ovog kluba, koji je bio jedan od glavnih kandidata za plasman u Premijer ligu. Sada ovaj engleski velikan pokušava da nađe novog trenera, a brojna imena su se povezivala sa ovom pozicijom.

Svi su verovali da će Tijeri Anri sesti na klupu ovog tima i napustiti mesto pomoćnika u belgijskoj reprezentaciji, ali izgleda da Vila ima neke druge planove.

Naime, Rui Farija bi mogao da bude novi trener ovog kluba. On nikada nije bio trener nekog tima, ali je bio pomoćnik treneru u velikim klubovima i ti timovi su uvek ostvarivali odlične rezultate. Kako i ne bi kada je bio asistent treneru kakav je Žoze Murinjo!

On je uz portugalskog stručnjaka još od Porta (gde je bio kondicioni trener), a zatim je bio nezamenjivi deo Murinjovog stručnog štaba. Ima 43 godine i pretpostavlja se da bi mogao konačno da pokuša samostalno da vodi neki tim.

Međutim, tu nije kraj. Pominje se i ko bi mogao da bude asistent Ruiju. Džon Teri je nedavno završio fudbalsku karijeru (upravo u Aston Vili), a on ne krije da želi da pokuša da bude trener, tako da bi prvi izazov mogao da mu bude upravo u klubu u kome je završio profesionalnu karijeru.

Kako bi se Rui i Teri snašli u totalno novim ulogama i da li bi oni dobro vodili ovaj tim koji definitivno ima kvaliteta da ostvari plasman u Premijer ligu.

Teri

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke